reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Czesc dziewczyny !! ja znow bez polskich znakow, gdyz 1 reka pisze.

Oj...biedna Dorotka i Oliwka ....
Asia - z C chyba faktycznie musisz odpuscic, skoro on tak sie zachowuje ...
Minisia - wspolczuje Wam bardzo i sciskam mocno.... jedyne co moge napisac, to ze bede za Was mocno trzymac kciuki!

No wlasnie wymiekam...:wściekła/y:sama siebie juz nie rozumiem.koles sobie ze mnie chyba jaja ostatnio robi a ja dalej jak ten osiol...uparlam sie chyba.:wściekła/y:a moralniaka to ja mam co chwile i dalej to samo.ile razy ja juz sobie obiecywalam ze dam sobie spokoj....najgorsze jest to ze ja sobie zdaje sprawe z tego ze wlasciwie ton chyba nie jest wart takiego zachodu....nie wiem czy bylby dobrym ojcem dla Rafalka.on lubi troszke iine zycie..mi sie to juz skonczylo.ja teraz nie moge codzinnie chodzic do knajpy na piwo i siedziec tam do rana i gadac o pierdolach z nudow bo wszystkie tematy obgadane....a on to lubi i moze to robic dalej wiec po co ma rezygnowac.ma nowe miesko do bzykania i jescze marudzi ze mu zle...ja juz nie rozumiem go.powinien sie niby cieszyc.albo przede mna tak gra zeby mi zle nie bylo ze on jest szczesliwy a ja nie do konca...:baffled::crazy:
Asia a może Ty tak za nim, bo nie ma w polu widzenia żadnego innego, który by mógł Ci się spodobać? Bo jak piszesz C chyba się jednak nie nadaje.....

Czarna , ale ładne zdjęcie i nie ujmując żadnej z Twoich pociech, bo wszystkie ładniutkie, Lala to dopiero będzie łamaczka męskich serc :-D:tak:.

Dorotka w takim razie trzrymam kciuki, żebyście choć na chwilkę w te święta pobyły w domku z rodzinką.

Ja już trochę porządków mam za sobą resztę będę robić przed samą wigilią. Obiecałam, że zrobię sałatkę na święta i dewolaje (czy jak to się tam pisze - de volaille). Resztę robi teściowa. Aha no i może karpatkę, bo chodzi za mną od dawna.
A Wy co przygotowujecie na święta???

Dorotko trzymaj się kochana :tak:
Czarna ja też pochwalę zdjęcie :-)
Minisia nowy rok, nowe nadzieje :tak:
Wanilia ja mam zupę grzybową do zrobienia, rybę po grecku, śledzie pod pierzynką i w oleju i dwie sałatki, resztę teściowa i moi rodzice, bo na chrzciny mama upiecze pałki z kurczaka i kaczkę, usmaży kotlety, coś w galarecie, a teściowa upiecze szynkę lub karkówkę i słodkie. W sumie, to się trochę ustawiłam w tym roku ;-)

Halo! Tutaj! Czy ktos slucha?
W mym pokoju lata mucha!
bzyczy "bzzzy bzzzy"...
potem w nocy mi sie sni...

Ona grozna jest i duza taka.
No i ciagle sobie lata...

No nawet gdy jej powiem
aby poleciala sobie,
nieposlucha ta mucha...
Czemu?
Bo nikt nie slucha malucha.

Gdybym wiekrzy byl jak tata
i zobaczyl bym ze lata
mucha, bzyczac, po pokoju....
Otworzyl bym okno dla swietego spokoju.
Wtedy odfrunela by "frry frry"
I spokojnie moglbym snic...

:-):-):-)

Ojjj biedna ta nasza Oliwka i Dorotka ale o ile dobrze rozumiem to są razem:tak:

Wanilia ja musze zrobic sałatke mięcho i coś jeszcze (gdzies mam na kartce:-p) w sumie mam cztery potrawy:tak:
Co do porzadków ja robie we wtorek hurtowo. Juz M powiedziałam ze on z dzieciarami a ja porzadki:tak:
Minisia kurde to sie porobiło Trzymam kciuki aby sie udało:tak:
Justynka świetny wierszyk
Asiu ja napisze do naszej blizniakowej moze mi odpisze:tak:

Bardzo wam dziekuje za te opinie o fotce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:az mi głupio.(ja sobie ja dałam w ramke i na tv stoi:-D)
Ale ta fotke zrobiłam tez w takich ramkach światecznych i dałam do fotografa i mam śliczne kalendarze na 2009 dla dziatków. Normalnie cud miód:-p
Małemu tez kupiłam prezencik wiec mam go z głowy:rofl2:
dzis wpada do mnie sis bedziemy farbowac włosy potem chce ja wykorzystac by została z dzieciarami bo musze reszte prezentow dokupic ale nie wiem czy to wypali:confused:

Witam i ja sie w koncu, nie mialam komputera bo byl do sprawdzenia u kolegi M.
U nas juz lepiej, malutkiej katarek już prawie minął, ja z M też już lepiej ale za to Karolina znowu spowrotem chora, dziś pojechałyśmy do lekarza i dostała antybiotyk, w końcu może jej to przejdzie,
Teraz znów mamy problem z Leną bo ma odparzoną pupę, ona tak ma że robi kupę bardzo często a jak zasnie to nie chcę jej budzić żeby zmieniać pieluchę co 2 godz noi teraz mam:no: cała dupka czerwona smaruję sudocremem i g..., myję przegotowaną wodą, wietrzymy zawsze przy zmianie pieluchy, :no: co robić?????
Czarna śliczna ta foteczka
Minisia trzymam kciuki żeby się udało z wyjazdem M
Justynka ładny wierszyk
Wanilia ja jutro będę spisywać listę co robimy na wigilię
Biedna Dorota jeszcze teraz się jej maleństwo tak bardzo rozchorowało:no:

reklama
Do góry