reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
no rzeczywiscie...Dorotki nie ma i nie ma kto rozpoczac dnia na BB:-Dciekawe co u nich.
ja jestem chora:-(biore antybiotyk i chodze w maseczce chirurgicznej po domu a mama sie zajmuje Rafalkiem:-(ale i tak pewnie juz go czyms zarazilam....
wczoraj spotkalam sie z C...szkoda gadac...on naprawde nie jest wart tego wszystkiego.wczoraj powiedzial pare slow za duzo, wyszly jakies dziwne historie....dzisiaj jeszcze przyjdzie mi twqardy dysk zamontowac wiec moge neta dzisiaj nie miec i pewnie w koncu urwiemy ten kontakt....
Czarna ladne zdjecie.ja musze tez moje zmienic bo Rafalek troszke juz urosl:tak:
a czy ktos wie co jest u Agi 1480????tzn blizniakowej mamy?ostatnio o niej myslalam jak jej musi byc ciezko....ja z 1 nie daje rady a ona ma 2 i jeszcze tego starszego:baffled:
no i suwaczek z dietka przestawilam w koncu tak jak mialo byc:))))

blond ja byłam tydzień chora i mały sie nie załatwił,
a my dopiero jemy sniadanko, mały spaqł od 22 do 6, ale wieczorem znów był kłopot z jego zasnieciem

oj Asia zdrówka zycze. Nono tylko dyszka ci została:tak::tak::tak:
Justynka ja pisałam ale narazie cisza:-(

A moj M dziś same komplementa mi prawił. Że już mam fajna figurke itp. Słodził i słodził aż miło:-p:-p:-p:-p i mielismy rozmowe na temat antykoncepcji i mam isc do gina pogadac o spiralce:-pJa mu powiedziałam ze to koszt 1000 zł i moze sie nie przyjac ale on chce zaryzykowac:rofl2: no ciekawe co na to moja ginka

Pozazdrościć mężusia;-)

My przytaszczyliśmy wczoraj kawał lasu do domu hehehehe Choinka cudna jest.

Własnie szykuje sobie kaweczke;-)

CZesc dziewczyny pozdrawiam. Ja czekam na lekarze rozłozyło mnie całkiem . Nie wydaje wcale głosu okrpnosc tylko chrypie. Dobrze ze jest babcia. Zeby tylko mały ie zachorował.

reklama
Dorotka pisze, że jest wdzięczna za smsy i każde dobre słowo i mam Wam podziękować w jej imieniu, więc DZIĘKUJĘ!!!!

i dalej " A u nas jest zapalenie płuc i doszła jeszcze biegunka. Oliwia w ciągu dnia jest jak aniołek, a wieczorem troszkę daje popalić. Ale i tak jest lepiej niż w domu. Ja też się rozchorowałam w dzień czuję się lepiej ale wieczory i w nocy gorzej. Na święta jak wyjdziemy to tylko na przepustkę ale jeszcze nic nie wiadomo ale choć w wigilie popołudniu wyjść i w 2 dzień świat popołudniu wrócić. No ale trzeba z Oliwią na antybiotyk tu jeździć. Mi zależy na tej przepustce, nie dość, że z mężem tak wyszło to choć święta w części w domu, ale zobaczymy"

I prosi, żebyście trzymały kciuki za ich wyjście na święta!!!

Do góry