reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Minisia no nie powiem ma szef twojego m. wyczucie czasu...nic tylko pozazdroscic. Mam nadzieje ze szybko znajdzie jakies inne zajecie.

My jutro jedziemy z zosia na badania, mocz i morfologia, bo ciagle ma temperature, nic poza tym, wiec przypuszczam ze to cos z ukladem moczowym, ona miala kiedys refluks ukladu moczowego moze cos znowu sie tam zaczelo dziac. Tesciowa wykancza mnie telefonami, i zaraz go chyba wylacze, bo dzwoni co 30 minut i pyta sie jak tam zosiunia. Oszalec mozna, jak sie nie interesuja zle, jak za bardzo tez zle ehhhh.....

Moj jacek spi z nami w pokoju, jak maly w nocy budzi sie na mleko to kweka i steka, ja ide mu je robic z nadzieja ze jacek sie nim w tym czasie zajmie. No wlasnie z nadzieja...bo podnosi dopiero glowe do niego jak slyszy ze juz wracam z kuchni:-D:-D:-D:-DNarazie mi to nie przeszkadza bo w koncu jest zmeczony...ale z soboty na niedziele moglby malemu robic i dawac mleko, bo takie przerywane spanie to tez meczy

reklama
ASIU jak tam dzis twoj maly terrorysta Mam nadzieje ze lepiej :tak:
MINISIA wspolczuje :-(

U mnie babki nie bylo dzis z MOPSU ani nie zadzwonila nic kapletnie nic Jutro chyba sie tam do niej przejde Musze jutro troche spraw pozalatwiac ale nie wiem czy z mala moge chodzic jak jest chora ??Choc u nas od wczoraj jest bardzo cieplo ale nie wiem jak bedzie jutro Oliwia coraz bardziej gorzej kaszle Jutro zas do lekarza ide z nia .

MILEGO WIECZORKU MAMUSKI sorki ze tak weszlam jak po ogien ale lece do malej :tak:

MAGDA rzeczywiscie to niesprawiedliwie zrobili w tym przedszkolu :no:I mialas wczoraj niezly szpital Wspolczucia
CZARNA a wydziera sie tak twoj maly przy fridzie bo moja jakby byla obdzierana ze skory Jak mam jej czyscic ta frida to juz mnie az trzepie bo mi jej zal :baffled:

Moja mala pozwolila mamusi posprzatac I juz czekamy na pania Wlasnie Oliwia sie budzi wiec lece :tak:
Acha i mnie zaczyna cos rozkladac Dziewczyny czy jak jeszcze troszke daje mojej malej mojego mleka to moge wziasc RUTINOSKORBIN czy cos jeszcze innego i jakie tabletki na gardlo ??????
mojemu moge spokojnie czyscic no chyba ze jest rozdrazniony:tak:
Witam was mamuski!

A ja mam dzis bardz miły dzień:-( mój mąż dostal wypowiedzenie z pracy i do 3 stycznia tylko tam pracuje a wiec wyjazd juz nas nie ominie:no: Ja jakoś jak narazie sie trzymam ale on jest zupełnie załamany jak teraz damy rade:-( Oboje wiemy ze teraz to jedyna szansa dla nas ale trzeba wziasc skads pieniazki na wyjazd i utrzymanie za nim zacznie tam zarabiac:-(

Głowa mnie dziś boli i wogóle nie mam siły na nic
Słonko tule mocno:-( mój M po nowym roku tez musi 2 osoby zwolnic i jest mu z tym bardzo ciezko:-(

A ja jestem załamana. Poszłam do lekarza z małym bo mnie ten katar wk... i podejrzewałam ze mały chyba ma chrypke:confused: i kurde wróciłam z antybiotykiem:-:)-:)-:)-:)-( wlasnie ze wzgledu na gardło (czerwone:baffled:) juz widze te swieta wsio mi sie odechciewa

Kurczaki widzę, że się po kolei nasze dzieciaczki się rozkłądają. Chyba wszystkiemu winna pogoda. Mam nadzieje, ze wszyscy wyzdrowieją do świąt.

Ja chyba tez zaczne się rozglądac za pracą bo cos czuję ze mnie też czeka zwolnienie:baffled:

CZARNA ja jutro ide z mala do lekarza i woesz ona jest chora od soboty jutro juz czwartek Ja chyba bym juz wolala ten antybiotyk bo Oliwia sie strasznie meczy I kaszle mi od nocy :-(Oliwia sie wlasnie uspala ale zaraz bedzie karmienie Ide z pasem wykapie sie i dam jej jesc a pozniej to juz od niej bedzie uzaleznione kiedy pojdziemy spac Mam nadzieje ze szybko Ona dzis caly dzien tylko je i spi Teraz troche poplakala ale zasnela na chwile :tak:

u nas z nocnym karmieniem czyli to koło 3 jest tak ze M przewija a ja w tym czasie do kibelka i karmie, bo kolejne to już ja całość, kilka razy zasnełam z nim przy cycu, ale najczęściej się rozbudzam i nie moge zasnąc potem
dużo zdrówka dla wszystkich chorych

Małaulka zdrówka, zdrówka, zdrówka!!!
Magdasf ma kobieta fantazję :baffled:
Minisia bardzo mi przykro :-(, że też tak przed świętami :baffled: ludzie wyczucia nie mają :no:
Blond ciekawostka, co sięz tym Rafałkiem dzieje, jakieś fanaberie chyba :dry:
Trina może mój Bartek nie ma tak bogatego repertuaru odgłosów :-), ale też stęka i jęczy przez sen, ja się zrywam i dopadam do łóżeczka, żeby się nie rozkręcił i moich śpiochów nie obudził, a on w najlepsze sam śpi :dry:
Liliunia witaj z powrotem
Czarna to się porobiło :no:, ja dlatego latam do przychodni na osłuchanie i sprawdzenie, jak tylko mogę. Teraz pójdę jeszcze we wtorek. I tak muszę zrobić badanie moczu Martyny, to przy okazji niech im zajrzy w gardło. Buziam!

witam sie z rana, ja dzis sama, M pojechał z towarem. Mały znowu wczoraj wieczorem dał godzinny pokaz już drugi dzień- i nie wiem o co mu chodzi?
Potem już ładnie spał, pobudka tradycjynie koło 4 potem o 7.

reklama
U nas było usypianie do 12stej...potem sie obudziła na śniadanko o 4tej i o 7 mej...jeszcze śpi wiec łykam śniadnko i kawke;-) Dzisiaj mamusia mnie odwiedza to bede miała luz blues, a wieczorkiem ide na wigilie do pracy;-)

Do góry