O kurcze`!! co z Oliwcią ????
A u nas nocka nawet znośna... wczoraj Szymek miał kiepski dzień, a ja z nim... Wrzask non stop..grrr... w końcu popołudnmiu zostawiłam go z M, a sama pojechałam na zkaupy....
pogoda do dupy !! mam jeszcze dzisiaj taka wigilie z pracy o 15:30 i moze podejde z Szymkiem na chwilke ...
Minisia - współczuje bardzo :-( :-( dacie rade !! byle się tylko M nie podłamywał !!Witam was mamuski!
A ja mam dzis bardz miły dzień:-( mój mąż dostal wypowiedzenie z pracy i do 3 stycznia tylko tam pracuje a wiec wyjazd juz nas nie ominieJa jakoś jak narazie sie trzymam ale on jest zupełnie załamany jak teraz damy rade:-( Oboje wiemy ze teraz to jedyna szansa dla nas ale trzeba wziasc skads pieniazki na wyjazd i utrzymanie za nim zacznie tam zarabiac:-(
Głowa mnie dziś boli i wogóle nie mam siły na nic
A u nas nocka nawet znośna... wczoraj Szymek miał kiepski dzień, a ja z nim... Wrzask non stop..grrr... w końcu popołudnmiu zostawiłam go z M, a sama pojechałam na zkaupy....
pogoda do dupy !! mam jeszcze dzisiaj taka wigilie z pracy o 15:30 i moze podejde z Szymkiem na chwilke ...