reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

AGAMIR bardzo mi przykro ale 3 mam kciuki i bede sie modlila by bylo dobrze :tak:To zrozumiale ze lecisz na kazdy jego placz Ja tez tak robie ;-)I normalne ze sie martwisz o niego to bardzo zrozumiale Bedzie dobrze musisz byc dzielna
MAGDA to straszne :-(
KASIU ja tez juz kolejny dzien w domu bez ludzi do pogadania :-(
MINISIA 3 mam kciuki za wizyte

EWELA super ze M wraca wczesniej On jeszcze coreczki nie wiedzial wiec bedzie wielka radosc :tak:

JA mam teraz gorszy nastroj bo moja Kochana dziewczynka dzis zas placze jak opentana:-(Jak sie obudzila po praiwe 3 godzinach spania to zjadla mlekczka tylko 40 ml wczesniej kilka minut moje piersi ale strasznie krzyczala wiec dalam jej butle i po kilku minutach zwymiotowala to co wypila:-(A od wczoraj jej sie juz kilka razy ulalo a wczesniej tak czesto sie jej nie ulewalo :-(I dzis miala niedawno biegunke strasznie smierdzaca ale koloru musztardy ale taka woda :-(I juz nie wiem czy nie isc jutro do lekarza I wogole jest od wczoraj bardziej placzliwa :-(
Ja jestem smutna bo sie martwie
Dorotka nie zaszkodzi sie przejsc do lekarza.moze cos doradzi.moj juz nie wymiotuje tzn dzisiaj ulal ale faktycznie za duzo troszke zjadl i herbatke wypil po godzinie no i ulal ale przynajmniej wiem dlaczego.teraz spi juz 4 godziny.wogole od wczoraj znowu jakby nie to dziecko:)je i spi, troszke pogada:)a dfzisiaj 2 razy sie tak pieknie usmiechnal:)caaala paszcza:)))pierwszy raz tak wyraznie.piekne to bylo.
u mnie byla kolezanka w odwiedzinach, zobaczyla Rafalka i oczywiscie zakochana.powiedziala ze chyba tez sobie zrobi dziecko z murzynem bo tez chc takie ladne:-D:-D:-D:-pwiadomo- dla mnie najpiekniejsze na swiecie.ja dostalam piekna roze, a Rafalek sliczny dresik welurowy z kapturem:-D i gryzak grzechotke tak na przyszlosc:tak:teraz szykuje sie do kapieli Rafalkowej ale jemu cos sie nie spieszy....spi i ma mnie gdzies.ciekawe co bedzie w nocu jak tu tak spi.wydaje mi sie ze przez to ze jest tylko na sztucznym to dluzej spi i chyba mnie to cieszy bo mam duzo czasu dla siebie.jwstalam po 10, wykapalam sie, pomalowalam:szok::tak:jak codzien bo od razu czuje sie jak czlowiek, nakarmilam Rafalka, chwilke z nim poprzytulalam,pozniej przyszla Kasia i pospal na brzuchu jakas godzinke przy nas i potem bylam u Igi, ugotowalam obiad, wstawiam pranie a on dalej spi:tak::tak::tak:
jak sie obudzi to pewnie bedzie tak glodny ze cala wiec go uslyszy:-D
Motylku gratuluje!!!ja tez chce...kurcze a juz bylam zareczona z C i schrzanilam:-(
Magda to jest straszne co piszesz....czy w Polsce kazdego czlowieka lezacego traktuje sie jako pijanego?nawet pijanemu wypada pomoc....masakra

reklama
CZesc dziewczyny serdecznie witam i pozdrawiam z zimnej i wietrznej warszawki. Magda faktycznie to jest okropne. Straszna znieczulica. Ludzie jak widze ze ktos lezy to udaja ze nie widza ale jakby im sie cos stało to chceliby aby ktos im pomogł. Dlatego powinnysmy tak wychowac malcow aby byli wrazliwi i zawsze niesli pomoc bo to od nas zalezy jacy beda w przyszłosci. A u nas ciag dalszy koszmaru Wczoraj Antos miał echo serca jest dziurka i trzeba czekac jesli za 2 miesiace sie nie zmniejszy to trzeba bedzie zamykac operacyjne, do tego ma anemie ale to ponoc po mnie bo ja miałam w ciazy i co dziwne normalnie przybiera rozwija sie dobrze a ma. dobrze ze pediatra zrobiła te badania bo za kilka tygodni byłoby niewesoło. Teraz czeka nas leczenie i jesli za 2 tyodnie bedzie poprwa to ominie nas szpital

Moja Iza też ma podobny problem z serduszkiem.
Była na echu serca i stwierdzono dwa ubytki w przegrodzie międzykomorowej.
Wpawdzie bez znaczenia dla pracy serca jak na teraz, ale może się albo zarastać, albo pogłębiać. W styczniu jedziemy na kolejne badania.
Staram się o tym nie myśleć...

Widze ze nie tylko ja mam problem z Antosiowym sercem tylko do tego doszła duza niedokrwistosc jutro mamy byc w szpitalu maja mu podac mu kroplowke i zadecyduja czy zostajemy czy nie

Malena Agamir napewno wszystko dobrze bedzie z waszymi dzieciaczkami.

A ja zapomniałam sie wam pochwalic ze moj M niepojechał w delegacje została przesunieta na 1 grudnia:tak:
Dzis sie wycwaniłam i mam cały czas właczonego laptopa i jestem dzis nabierzaco:-D:-D:rofl2:

Agami i Lalena 3 mam mozno kciuki za wasze pociechy.
ASIU a co powiesz na to jak moja wstala dzis po 10 i urzedowala do 15,20 Do tej godziny sie strasznie wydzierala a jesc zabardzo nie chciala Z poczatku nie wiem dlaczego tak rozpaczliwie plakala a pozniej to byla rozpacz bo wyciagnela 2 kozy a ona sie darla pol godziny jakby ja ze skory zdzierano.
Padla w koncu i spala od 15,20 do 20:szok::szok::szok:Co bedzie w mocy to az sie boje Nigdy wieczorem tak dlugo nie spala ale to pewnie przez sztuczne :tak:
Teraz sie cycolimy Na szczescie ja sie po 16 polozylam bo dzis jakas senna jestem i udalo mi sie troche zdrezmnac ale nie mam pojecia ile spalam bo to bylo spanie po kilka minut i pobudka Ale dobrze ze wogole sie zdrzemnelam bo teraz to juz niewiadomo o ktorej pojde spac A M ma jutro na rano do pracy wiec nocka samotna mnie czeka

Hej, mam pytanko moja niunia od wczoraj zamiast jej sie beknąc to wymiotuje:-(wasze dzieci tez tak mają?Zwymiotowała mi dzis w piersi jak ja podnosiłam do odbicia, wczoraj pediatra powiedział ze to normalne, ale tak mi jej szkoda

Ostatnia edycja:
EWELA moja od wczoraj jak poje to mimo ze sie jej beknie ale to tez nie zawsze to jak ja poloze na boczku to jej sie ulewa Kiedys tez ale mnie a wcale tak duzo nie zjadla :-(
A dzis tez sie jej zwymiotowala jak lerzala na boczku Na szczescie jak narazie to bylo raz I dzis tez jak sie jej odbilo to jej razem z odbiciem polecialo z buzi :-(
Zobacze jak bedzie sie to dzialo jeszcze dzis i do jutra rana jak co to pojde do lekarza sie zapytac co i jak

ojejku mi mały w sumie do tej pory wymiotował 3 razy, raz to była reakcja na smoczek, i 2 razy przekarmiłam, bo najpierw wypil herbatke a potem cyca. A my po kompanku już wszyscy, mały śpi. Mi udało się poćwiczyć dzisiaj:)ale jem mało tak mi się wydaje i nic takiego kalorycznego, a waga stoi w miejscu:(

Hej ja tylko tak krotko, bylam u gina a tu.... dzis gabinet nieczynny!!!ale sie wk.... ale nic za komore i dzwonie do niego co i jak no i dostalam porade na telefon.Wykupilam leki takie co da sie bez recepty i czekam na efekty a jak nie pomoga to za tydzien do kontroli, tak i tak pojde bo chce tabletki antykoncepcyjne ale mam nadzieje ze pomoga bo dzis jak szlam do wc to lecialo ze mnie jakbym sikala!!!! mowie wam masakra!!Jutro nadrobie i odp wiecej.Papa milej nocy zycze

reklama
Moja Iza też ma podobny problem z serduszkiem.
Była na echu serca i stwierdzono dwa ubytki w przegrodzie międzykomorowej.
Wpawdzie bez znaczenia dla pracy serca jak na teraz, ale może się albo zarastać, albo pogłębiać. W styczniu jedziemy na kolejne badania.
Staram się o tym nie myśleć...

Widze ze nie tylko ja mam problem z Antosiowym sercem tylko do tego doszła duza niedokrwistosc jutro mamy byc w szpitalu maja mu podac mu kroplowke i zadecyduja czy zostajemy czy nie

Malena, Agamir trzymam kciuki za pomyślne wieści.

Malena Agamir napewno wszystko dobrze bedzie z waszymi dzieciaczkami.

A ja zapomniałam sie wam pochwalic ze moj M niepojechał w delegacje została przesunieta na 1 grudnia:tak:
Dzis sie wycwaniłam i mam cały czas właczonego laptopa i jestem dzis nabierzaco:-D:-D:rofl2:

Ja też podłączyłam laptopa do prądu i w wolnej chwili zerkałam.
Nie wspomnę, że dzieci zrobiły mi niespodziankę - Martyna spała od 12 do 15, Młody chwilkę krócej :rofl2::rofl2::rofl2: i potem pospał jeszcze do 17. Nadrobiłam zaległości internetowe, przeszukałam allegro i odpoczęłam :-D

Do góry