blond_20
Czarownica
Dorotka nie zaszkodzi sie przejsc do lekarza.moze cos doradzi.moj juz nie wymiotuje tzn dzisiaj ulal ale faktycznie za duzo troszke zjadl i herbatke wypil po godzinie no i ulal ale przynajmniej wiem dlaczego.teraz spi juz 4 godziny.wogole od wczoraj znowu jakby nie to dzieckoAGAMIR bardzo mi przykro ale 3 mam kciuki i bede sie modlila by bylo dobrzeTo zrozumiale ze lecisz na kazdy jego placz Ja tez tak robie ;-)I normalne ze sie martwisz o niego to bardzo zrozumiale Bedzie dobrze musisz byc dzielna
MAGDA to straszne :-(
KASIU ja tez juz kolejny dzien w domu bez ludzi do pogadania :-(
MINISIA 3 mam kciuki za wizyte
EWELA super ze M wraca wczesniej On jeszcze coreczki nie wiedzial wiec bedzie wielka radosc
JA mam teraz gorszy nastroj bo moja Kochana dziewczynka dzis zas placze jak opentana:-(Jak sie obudzila po praiwe 3 godzinach spania to zjadla mlekczka tylko 40 ml wczesniej kilka minut moje piersi ale strasznie krzyczala wiec dalam jej butle i po kilku minutach zwymiotowala to co wypila:-(A od wczoraj jej sie juz kilka razy ulalo a wczesniej tak czesto sie jej nie ulewalo :-(I dzis miala niedawno biegunke strasznie smierdzaca ale koloru musztardy ale taka woda :-(I juz nie wiem czy nie isc jutro do lekarza I wogole jest od wczoraj bardziej placzliwa :-(
Ja jestem smutna bo sie martwie
u mnie byla kolezanka w odwiedzinach, zobaczyla Rafalka i oczywiscie zakochana.powiedziala ze chyba tez sobie zrobi dziecko z murzynem bo tez chc takie ladne

jak sie obudzi to pewnie bedzie tak glodny ze cala wiec go uslyszy

Motylku gratuluje!!!ja tez chce...kurcze a juz bylam zareczona z C i schrzanilam:-(
Magda to jest straszne co piszesz....czy w Polsce kazdego czlowieka lezacego traktuje sie jako pijanego?nawet pijanemu wypada pomoc....masakra