reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hej u nas tez pogoda masakryczna:-(a chce sie pochwalic sorki ze tak egoistycznie ale moj M wraca w ten poniedziałek, 2tyg wczesniej hihiihi i juz jestem hapy:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpozdrawiam

reklama
Agamir przykro mi, ale mam nadzieję że wszystko się pomyślnie ułoży.

Ewela - oj to fajnie, że 2 tygodnie wcześnie no i co to się będzie działo.
Radość na całego.

wiecie co czasem mysle ze jakies fatum nad nami wisi najpier ja mialam problemy w ciazy teraz mały koszmar. Wiecie jak wczoraj płkałam ze mały ma złe wyniki nie mogłam sie uspokoic. Boje sie teraz trzy razy bardziej o małego. Na kazdy jego płącz lece do łózeczka by nie płakał

Aguś to zrozumiałe, że się boisz o swoje dziecko.
Dla niego oddałabyś wszystko.
Jednak musisz być dzielna i nie denerwować się choć łatwo powiedzieć.
Będzie dobrze.

AGAMIR bardzo mi przykro ale 3 mam kciuki i bede sie modlila by bylo dobrze :tak:To zrozumiale ze lecisz na kazdy jego placz Ja tez tak robie ;-)I normalne ze sie martwisz o niego to bardzo zrozumiale Bedzie dobrze musisz byc dzielna
MAGDA to straszne :-(
KASIU ja tez juz kolejny dzien w domu bez ludzi do pogadania :-(
MINISIA 3 mam kciuki za wizyte

EWELA super ze M wraca wczesniej On jeszcze coreczki nie wiedzial wiec bedzie wielka radosc :tak:

JA mam teraz gorszy nastroj bo moja Kochana dziewczynka dzis zas placze jak opentana:-(Jak sie obudzila po praiwe 3 godzinach spania to zjadla mlekczka tylko 40 ml wczesniej kilka minut moje piersi ale strasznie krzyczala wiec dalam jej butle i po kilku minutach zwymiotowala to co wypila:-(A od wczoraj jej sie juz kilka razy ulalo a wczesniej tak czesto sie jej nie ulewalo :-(I dzis miala niedawno biegunke strasznie smierdzaca ale koloru musztardy ale taka woda :-(I juz nie wiem czy nie isc jutro do lekarza I wogole jest od wczoraj bardziej placzliwa :-(
Ja jestem smutna bo sie martwie

Kasia ja też cały czas łykam feminatal, teraz dodałam sobie hemofer
agamirforamen ovale ma do siebie to ze czasem później zarasta, więc oby zarósł sam szybciutko. Będzie dobrze nie ma innego wyjścia
magda naprawde straszna znieczulica

A mały pomarudził troche i znów śpi, jak się obudzi to dam cyca, ubieram i na ganek, ale pogoda.
Ile zdjęć widzicie moich na zdjęciowym bo wkleiłam 6 a widze 1

reklama
Blondii mam nadzieje ze małemu minie te ulewanie.
Motylku gratuluje zareczyn.
Kasia Justynka ciesze sie ze wam sie podoba ta ksiazka ja jakos dziwnie podchodze do takich rzeczy. Z moja Laura wiele walczylismy z tym zasypianiem (odkładanie usoakajanie itd) i dupa. Mimo iz jastem cholernie konsekwentna . Jak widac nie zawsze ich rady sie sprawdzaja. Ale generalnie nienarzekam z czasem wszytko sie układa i samo przychodzi. Moze to trwa dluzej ale przychodzi:tak:
Z małym tez nie ma szans aby sam zasypiał. Bo Laura to ma takie wyczucie ze jak mały zasypia zaraz uruchamia jakies organki melodyjki itp wiec ten zaraz sie przebudza i płacz. A moze to ja jestem do niczego ze tak sobie tlumacze:sorry2:
Agamir trzymam kciuki za twojego maluszka.
Kaka sliczne zdjecia małej z miesiaca. Ale to zleciało:))
Dorotka ciesze sie ze wkoncu dostałas kase:tak:
Magdziunia ja tez w nocy na półspiaco karmie:-D
Minisia jak z tym krwawieniem???
Ewela to ci niespodzianeczka. Juz niedługo bedziecie cała trójeczka:))

U mnie różnie ale juz niebede marudzic. Teraz maluch spi, Laura rzadzi. W chacie rozpi..... ale mam to gdzies:-p
Mały chyba juz sie ładnie przestawia. bo w nocy spi (choc budzi sie kilka razy na karmienie ale na śpiaco je) Zaczyna łapac smoka;-) ale musimy go jeszcze przytrzymywac bo wypluwa:-D I oczywiscie złamałam koleja zasade bo przykładam małemu pieluszke do policzka:dry: a byłam tak temu przeciwna:dry::dry::crazy: i spi z nami no ale czego nie robi sie dla wygody aby choc troche sie wyspac:zawstydzona/y:

Do góry