reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
CZARNA ciesze sie ze nocka udana i maly terrorysta cie dzis mniej terroryzuje :-)

Co do tych bajerow dla dzieci to rzeczywiscie sa super ale ja sobie na takie cos nie moge pozwolic :-( ale rowniez polecam jak ktos moze sobie kupic takie cos :-)

My planujemy kupić taki na Gwiazdkę :tak::-D MI się baaardzo podoba!!!!

Hehe to chyba nasze maluchy beda dostawac te same prezenty, bo ja tez go kupilam z mysla o gwiazdce:-):-D

Minisia fajne to, i tez na dluuugo wystarcza. Jak masz lezaczek to wybralabym tez to co sama zaproponowalas.

Ja juz udobruchana przez jacka, przyjechal o 13 i wreczyl mi 250 zl:rofl2: Dla mnie robil fuche zebym sobie cos dla siebie kupila:tak: Kochany...powiedzial ze nie chcial nic mowic zeby zrobic mi niespodzianke:rofl2:
Moj maly kurczak dzisiaj mnie pozygal, posikal jeszcze tylko jednego brakuje:happy2::happy2:

Ale Dorotko przecież takie zabawki nie są wcale istotne - a najważniejsza jest miłość mamy do dziecka.
Tego nie da się kupić ani niczym zastąpić.
A Twoja miłość do Oliwci jest ogromna :-)

co do lezaczka to Rafalek ma taki
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK HUŚTAWKA b2 (474428813) - Aukcje internetowe Allegro
a wogole to witam
u mnie dzisiaj znowu polozna byla(tym razem sama chcialam).a propos tych kup to obejrzala i powiedziala ze sa ok,teraz jest w nich coraz mniej sluzu.wczoraj w nocy Rfalka przejadlam:baffled:bo bardzo chcial i wytrabil 150 ml!!:szok:no i zwymiotowal w koncu ale to tak ze calyy byl mokry i wszystko dookola:-(doslownie w ulamku sekundy sie obudzilam i dobieglam do jego lozeczka....myslalam ze to znowu nie toleruje tego mleka ale polozna powiedziala ze wszystko jest ok i sie przezarl po prostu i ze czasami tak bedzie.ze mam mu teraz mniej nie dawac.dawac tyle ile chce....
ja od dzisiaj znowu nie odciagam laktatorem bo cycki zagojone:-) i moge karmic normalnie a potem i tak butla...
Dorotko strasznie mi przykro:-(szok ze takie rzeczy sie dzieja...i skad Ty masz miec mleko jak samymi ziemniakami zyjesz..?:-(bedzie dobrze.pojdz do opieki i popytaj sie , moze rzeczywiscie jakos pomoga...
a becikowe juz dostaliscie?i ten zasilek tzn ten drugi tysiac zl?
ja ide sie olozyc bo padnieta jestem straszie....jakos zle spalam dzisiaj no i przez te wymioty malego o 4 rano pozniej juz nie zasnelam ze strachu ze cos mu jest i ze sie udusi nastepnym razem.wzielam go do swojego lozka na wszelki wypadek zeby moc zareagowac szybciej jakby jescze chcial powtorzyc....

gosia soczewki nieźle
wesolutka oby tak dalej
dorotka a becikowe, a ubezpieczenie

jejku jakiew śliczne zabawki, mam juz pomysły na gwiazdke i chrzciny co podpowieadać. Ja ćwicze ale nie dzisiaj, bo mały coś mało spi a M będzie dopiero póżnym wieczorem bo pojechał z towarem, ale nprzywiezie mi przy okazji sab simplex i jeszcze jakieś 2 na kolki- przepisane przez pediatre kuzynki:). wczoraj kolka trwała krócej i była słabsza więc może espumisan działa. Mały spał 6 h obudził się o 3, potem usnął ale ja jakoś zasnąć niemogłam do 6, jak usnełam to o 6 30 Kamil się obudził, pospaliśmy potem do 9 już razem w wyrku, teraz usnął bo od spaceru szalał. Byłam dziosiaj w lesie bo tam mniej wieje. Pano latałam ze ścierką, podłogi, pranie. Jejku boje się sama tego wieczoru ale w razie W zagonie babcie i dzidka do pomocy:). a i jeszcze stajnie dziś robiłam bo dziś konie na mojej głowie, jak tam ide to malego śpiacego zostawiam z mamą.

Ostatnia edycja:
ASIU moja tez czasem zwymiotuje np wczoraj tez za duzo wypila i pozniej czesc zwrocila :baffled:Ale ja tez jej daje tyle ile chce bo ktos tutaj napisal niedawno aby dawac tyle ile dziecko chce a jak bedzie mialo za duzo to zwroci A takiemu szkrabowi nie widomo ile dac :no:
MINISIA to prezent bedzie super:tak:
MAGDZIUNIU normalnie pokonalas mnie tymi slowami Az sie poryczalam Masz racje KOCHAM OLIWIE NAJBARDZIEJ NA SWIECIE i tego nie da sie kupic Ale wiesz milo by bylo cos takiego kupic malej .Kazda z was pewnie cos takiego ma i takie rozne bajery a ja nie ma nic takiego :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(

Co do becikowego to jeszcze nie zalatwialam bo nie mam kiedy Czekam az M bedzie mial wolne w tygodniu bo teraz jak mial to pol dnia spedzilismy u lekarza i tak kilka razyu Ale bede zalatwiala na dnich to becikowe A co do ubezpieczenia to ja nie dostane kasy bo jak sie zatrudnialam to myslalam ze szef placi do pzu a jak sie pozniej okazalo ze trzeba samemu placic skladki to juz bylo zapuzno aby sie zapisac tzn zapisac sie moznabylo ale trzeba iles tam miesiecy placic te skladki aby dostac od nich kase za urodzenie dziecka i wiem ze jak to liczylismy z szefem to ja sie nie zmiescilam :no::no::no:
Dzis kupilam mielone i M zrobil pulpety Mama dostala od znajomego siatke jedzenia typu konserwy na kanapki ,maslo,cukier,ryz itp
Wiec nie ma tak zle przynajmniej objadam sie kanapkami i wlasnie jestem juz po 3 hihih.
M usypia mala i wlasnie zasnela ja sie ide myc i spac bo nie wiadomo ile Oliwia pospi A M idzie jutro na 6 rano do pracy wiec w nocy sama bede musiala sobie poradzic Wiec musze isc sie wczasu polozyc i pospac puki Oliwia spi :tak:
DOBREJ I SPOKOJNEJ I PRZESPANEJ NOCKI ZYCZE

reklama
Do góry