moja Laura to ma naprawde polecamDziekuje rzeczywiście bardzo ładny ten leżaczek, jeden mam ale nie taki fajny
Ale chyba wybiore toLITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 CENA! co wy na to??
ps chciałam Ci to zaproponowac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja Laura to ma naprawde polecamDziekuje rzeczywiście bardzo ładny ten leżaczek, jeden mam ale nie taki fajny
Ale chyba wybiore toLITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 CENA! co wy na to??
My planujemy kupić taki na GwiazdkęMI się baaardzo podoba!!!!
No bardzo podobne do tego mojegoOch taki leżaczek to fajna sprawa jest - zastanawiałam się co pod choinkę kupić malcowi i teraz już wiem
Minisiu a może coś takiego też fajna sprawa:
http://www.allegro.pl/item482359055_chicco_zestaw_gimnastyczny_play_gym_duo_najtaniej.html