reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

asiu nie przejmuj się jakimś dupkiem

Przepraszam za tak sampolubnie ale nie udało mi się dzisiaj zdrzemnąc, Kamilek wcale nie chciał odespać nocki, więc nawet kurze i porządki robiłąm z nim na rękach. Potem z M poszliśmy na prawie 2 h spacer, swieże powietrze troche mnie obudziło, ale znów padam na nos. Dziadek ju8ż jest w domu.

reklama
A mnie martwi ze cos znow ze mnie leci!! juz po trzech tyg od cc przestalam sie czyscic a teraz znow i nie wiem co to??? moze miesiaczka?? ale jakies brazowe uplawy nie wyglada to jak normalan miesiaczka.Macie mamusie po cc cos takiego??????

Minisia, ja zabardzo nie pomoge, nia mialam cc.Po porodzie krwawilam 3 tyg potem 2 tyg plamien i co...od razu miesiaczka, az nie moglam uwerzyc ze tak szybko_Od ponad 5 tyg chodze w "pampersie":wściekła/y:

Agus to moze i ja mam miesiaczke??? a Twoja @wygladala jak zawsze czy raczej wlasnie takie brazowe uplawy?sorki za szczegolowe opisy ale jak tu sie dowiedziec jak nie opisze.

Hej dziewczyny sorki ze tak egoistycznie, ale byłam dzis w poradni preluksacyjnej moja córunia ma dysfunkcje bioderek:-:)-:)-:)-(czy wasze dzieci mają moze cos takiego?jak to długo trwa?Musze małą teraz pieluszkowac:-:)-:)-(biedna meczy sie. Do tego lekarz mi powiedział ze juz mnie nieprzyjmie na kontrole panstwowo bo juz niema kasy z funduszu ze tylko prywatnie chyba ze znajde sobie inna poradnie którs ms jeszcze kase:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:wogóle masakra co sie dzieje.
Wiktoria wogóle teraz budzi sie co 15-30min i chce jesc i tak wkółko, nieiwem co sie dzieje, czy ból brzucha ją budzi. Czy któras z was tez tak ma?

Ewela ja ci nie pomoge bo nie znam sie na tym moja tego nie ma tzn.ja ide 27 wiec sie dowiem.
A teraz cos na poprawe humorku:Ona: Ciao Janek
On: No nareszcie, już tak długo czekam!
Ona: Może chcesz żebym poszła?
On: NIE! Co ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna!
Ona: Kochasz mnie?
On: Oczywiście. O każdej porze dnia i nocy!
Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś?
On: NIE! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona: Chcesz mnie pocałować?
On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji!
Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?
On: Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem!
Ona: Czy mogę ci zaufać?
On: Tak.
Ona: Kochanie....
Siedem lat po ślubie:
czytaj od dołu..

Ewela ja ci nie pomoge bo nie znam sie na tym moja tego nie ma tzn.ja ide 27 wiec sie dowiem.
A teraz cos na poprawe humorku:Ona: Ciao Janek
On: No nareszcie, już tak długo czekam!
Ona: Może chcesz żebym poszła?
On: NIE! Co ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna!
Ona: Kochasz mnie?
On: Oczywiście. O każdej porze dnia i nocy!
Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś?
On: NIE! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona: Chcesz mnie pocałować?
On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji!
Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?
On: Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem!
Ona: Czy mogę ci zaufać?
On: Tak.
Ona: Kochanie....
Siedem lat po ślubie:
czytaj od dołu..
:-D:-D:-Dstrach pomyslec ze taka prawda....

Dokładnie Aska :)))))
No a tak wogole to super ze juz wrociliscie!!!!!!!!!!!teraz bedzie dobrze a ten ordynator to jakas swinia!!!!tez bym go zmieszala z blotem jak mozna tak matce ublizyc???!!!!wiadomo ze takie slowa bola najbardziej!!! BEZDUSZNA ŚWINIA!!!!!!!

reklama
Minisia raczej to nie sa brazowawe uplawy, raczej normalnie to wyglada jak na miesiaczke, tylko ze bez zadnych bolow(mam nadzieje ze tak zostanie).Takie brazowawe uplawy mialam jakies 3-4 tyg po porodzie, a potem pojawil sie taki jakby zoltawy sluz, wiec moze to jeszcze odchody poporodowe???

Do góry