reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A ja mam dziś filety z kurczaka w białym sosie z ryżem;-)
Dobra mała poszła na drzemke to wezme sie za ogarniecie zabawe i moze i ja sie połoze bo cosik w nocy nie pospałam:zawstydzona/y::-D:-D:rofl2:
do pozniej

reklama
Witam Panie ja właśnie wróciłam z pieskiem ze spaceru, czytam i zastanawiam się nad tymi witaminkami, bo ja wogóle jestem sporą kobietką, więc i dzidzia też pewnie będzie spora a jak zaczne jeść witaminki to strach pomyśleć, tak na marginesie to chciałam przeprosić za moje błędy w pisowni z ortografią jestem na bakier:))) a obiad to tylko M dostanie bo ja coś nie mogę jeść.

AvialleJak możesz prześlij mi nazwe tego staniczka
Luna25Witaj

Ja siedze i nic mi się nie chce, tylko bym spała. My z tego co wiem łóżeczko dostaniemy od M siostry podobno troche ubranek im zostało więc się cieszyła ze zrobi sobie miejsce w szafie. My zakupy zostawiamy na później choć już przegladamy allegro.

Hejka kobietki
Avialle pochwal sie tym co juz kupiłaś dla kruszynki na wątku "zakupowym"

kobietki czy was tez tak bola piersi? Normalnie szok uczucie jakbym conajmniej pokarm miała:szok: Normalnie szok tak mnie bola w domku staram sie nie nosic stanika ale jak musze to szkoda gadac:zawstydzona/y: i syfki koszmar. na szczescie nie na twarzy:-p Normalnie "uwielbiam" te moje hormonki:sorry2:

Witam no mnie strasznie bola piersi ale glownie jak sie choc lekko dotkne :wściekła/y:.
Ale dziewczyny w nocy mam tak ze jak sie przewracam z boku na bok lub z boku na plecy to tak mnie strasznie piersi bola,masakra ,rwa mnie cale z bolu az jecze
z bolu od kilku dni mi sie tak robi :wściekła/y:.
A co do witamin to ja od samego poczatku biore i kwas foliowy i witaminy
dla kobiet w ciazy od samego poczatku biore 1 tabletke dziennie

Ponoć po witaminkach na początku ciaży tylko wiecej mdłosci się ma...dlatego lekarz mi je odpuścił. Ale teraz czas zacząć coś brać choć z drugiej strony jemy dużo warzyw i owoców, więc może nie potrzeba się sztucznymi witaminami wspomagac?

U mnie wyniki właśnie bardzo dobre...

Rosołek już pięknie pachnie. Muszę przejżec ciuszki, które dostałam ...bo nawet nie wiem co mam.

Mnie też bolą piersi, ale kupiłam sobie stanik sportowy i w nim jest mi najwygodniej:-) A co do witamin, to ja narazie biorę tylko kwas foliowy "Folik" a potem chcę brać jakieś witaminki bo od wczoraj coś blada jestem, ale na dniach idę na badania krwi więc okaze sie jaką mam morfologię.:tak:
Pryszcze też mi wyskakuję, ale używam pianki oczyszczającej do mycia twarzy i to trochę mi pomaga.

dziewczyny, tak apropo wyników to co mogą oznaczać za duże krwinki czerwone? a syki na twarzy i na dekolcie to ja mam straszne i właśnie proszę o rade jak się tego gadzieństwa pozbyć bo szpeci to mnie bardzo:)

reklama
luna25 ja używam pianki oczyszczającej do twarzy z Avonu, a do tego raz w tygodniu peeling i maseczka oczyszczająca. Syfki są, ale mniej niż wcześniej. Polecam.

Do góry