reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

podejscie drugie.jade do szpitala.nie daje rady.dzwonilam i polozna powiedziala ze jesli juz po scianach chodze to mam przyjechac.teraz jest inna zmiana nowi lekarze i polozne.
bede pisac jakby co.

reklama
Dziewczyny u mnie decyzja juz zapadla Zaraz jakde do katowic do szpitala Jade w nieznane ale bez Oliwi juz nie rwoce chyba ze dzis mnie nie przyjma ale rozmawialam z polozna ze po terminie przyjma i jak dzis przyjade dpo tez Ja sie strasznie mecze z myslami jechac czy nie jechac ale musialam podjac decyzje choc nie jest ona latwa i dzis pewnie jeszcze wieczorem bede plakac ze chce do M i do domu ale czego nie robi sie dla dziecka 3 majcie kciuki aby sie szybko za mnie zabrali choc ja i tak biore poprawke ze kilka dni poleze Polozna mowila ze oni tam do kazdej podchodza indwywidualnie i nie maja takiego czegos ze napewno czekaja iles tam dni jak u mnie.Ja mam teraz bvolesci Strasznie nie chce M zostawiac ale coz mi zostalo Bede pisala eski pa

podejscie drugie.jade do szpitala.nie daje rady.dzwonilam i polozna powiedziala ze jesli juz po scianach chodze to mam przyjechac.teraz jest inna zmiana nowi lekarze i polozne.
bede pisac jakby co.
DZIEWCZYNY trzymam za was kciuki i zycze takiego porodu jak ja miałam.:tak: pozniej go opisze;-)

Asiu, Dorotka - trzymam kciuki !!
Czarna - witaj z powrotem !!śliczny ten Wasz Sam !!
Ppatqa - fajnie, też poszukam takiego zestawu !!
A ja wróciłam ze szpitala z odwiedzin babci... Kurde...kiepsko z nią :-:)-:)-( nawet nie byłam w stanie z nią porozmawiać, bo tak ją brzuch boli... jedyne kiedy się odzywała, to jak jej myłam protezę oka i jak prosiła co jej przywieźć...i żebym poszła do pielęgniarek po zastrzyk przeciwbólowy... jeju... nigdy nie widziałam babci, żeby aż tak cierpiała.... ehhhh.....

WitaM SIĘ I JA WIECZOROWĄ PORĄ.

Minisia dobrze ze juz z Wami ok. Ja może na koniec tygodnia zabiore Hanię na psacer. Narazie ją weranduję.

Blond i Dorka trzymam kciuki.

Ania pomodlę się dzis za Twoją babcię.

Hania wykąpana, najedzona i nas terroryzuje bo chce spac na rękach a nie w łóżeczku:baffled:;-)

Czarna, witaj w domu (na BB) :-D! ale masz małego przystojniaczka! słodkie maleństwo:tak::tak:

Dorotka, Asia, trzymam za Was kciuki, powodzenia !!!!

Kaka, czy to gorączka od przeziębienia? a może w cycuchach za dużo mleczka?

Aniu i ja pomodlę się za babcię, żeby przestała cierpieć.

Ja też planuje w najbliższym czasie spacer, może pojutrze, bo jutro ciotki z pracy przyjeżdżają Szymona obejrzeć;-).
A jak wam idzie kąpiel, bo u nas w pojedynkę to nie daję rady, zawsze ktoś mi pomaga. Jeszcze nie mam wprawy.

reklama
Do góry