dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dorota - będzie dobrze, zobaczysz!!! :-)
Ja idę zaraz po mojego M. do metra, muszę się przejść, bo zwariuję. Cały dzień tak dziwnie się czuję, że nawet nie potrafię tego opisać. Jakaś taka podenerwowana, miejsca sobie nie mogę znaleźć. Najpierw głowa mnie bolała, potem cały czas mi niedobrze było, ale zasnąć dwa razy próbowałam w ciągu dnia i nic. Tylko ryczeć mi się chce, ale bez powodu, no bo przecież wszystko ok. Głupia jakaś jestem normalnie!
Brzuch się stawia nieprzyjemnie i pobolewa... Zwariować można, już normalnie mnie roznosi w tym domu, kursuję salon-sypialnia-łazienka i nie wiem, czym się zająć.:-( :-( :-(
Oj jakbym siebie slyszala.Kurcze nie ma to jak sobie pomarudzic na BB dziewczyny maja juz pewnie dosc Wiem ze moze to dziwnie zabrzmi ale morze to twoje samopoczucie o czyms swiadczy ze porod juz tuz tuz Choc ja po sobie widze ze to nie jest regula bo ja sie czuje tez masakrycznie i dupa blada.
Moja mama chciala isc za mnie z psem ale ja wole sie przejsc na te kilka minut bo to moze dobrze mi zrobi i ta kapiel moze tez zdziala cuda