dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No i dzwonilam do jednego szpitala w Katowicach i szczerze to juz bym tam jechala Ja jakos wole jechac tam gdzie nikogo nie znam itp niz jak wiem ze w moim szpitalu chciali mi usunac Oliwie bez ponownego zbadania i wiem ze u mnie jest totalna olewka nawet jak sie jest 2 tygodnie po TP wiem co mowie bo lezalam juz tam wiele razy i sie naogladalam :-(
Babka bardzo mila Porod rodzinny bezplatny u nas 120 zl :-(
Jest izba przyjec poloznicza ( u nas ogolne i aby zbadac musza cie przyjac )
Tam na izbie zrobia USG i ktg i zadecyduja czy podlaczaja kroplowke czy jeszcze czekaja chwile.Po tez izbie moge jechac do domu jak chce ale mowila ze jak sie jest PO TP to lepiej zostac.Moge przyjechac o kazdej poze mnie zbadaja i moge zadecydowac czy chce lezec czy nie .Nie musze miec skierowania Nie zapytalam jak tam z ciuszkami dla malej Ale jeszcze moge zapytac :-)
Jak ogladalam na necie zdejcia to bardzo ladnie tam jest :-)
Co o tym myslicie Jezszcze zadzwonie do innych szpitali :-)
Babka bardzo mila Porod rodzinny bezplatny u nas 120 zl :-(
Jest izba przyjec poloznicza ( u nas ogolne i aby zbadac musza cie przyjac )
Tam na izbie zrobia USG i ktg i zadecyduja czy podlaczaja kroplowke czy jeszcze czekaja chwile.Po tez izbie moge jechac do domu jak chce ale mowila ze jak sie jest PO TP to lepiej zostac.Moge przyjechac o kazdej poze mnie zbadaja i moge zadecydowac czy chce lezec czy nie .Nie musze miec skierowania Nie zapytalam jak tam z ciuszkami dla malej Ale jeszcze moge zapytac :-)
Jak ogladalam na necie zdejcia to bardzo ladnie tam jest :-)
Co o tym myslicie Jezszcze zadzwonie do innych szpitali :-)