reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dziewczyny witajcie ja już po porodzie i w domku.
Ledwo żyję i krocze boli bo było nacinane.
Jestem padnięta i jutro napiszę co i jak.
Przepraszam bardzo.

Acha Sebastian jednak wagowo 3930gram i 55cm długi - Gosiu jeśli można zmienić w danych z listy październikowych mamuś.
Niestety w ferworze i emocjach źle usłyszeliśmy.
Ale maluch jest zdrowy i odpoczywamy sobie razem.

Na dzień dzisiejszy waga spadła do 3640gram.

Pozdrawiam i jutro postaram się skrobnąć więcej - wstawię też focie małego.
Jest śliczny a ja mogłabym patrzeć na niego i patrzeć.

Zmykam i wybaczcie - ale zmęczenie daję za wygraną.

reklama
PATRYCJA to odpoczywaj teraz sobie :tak:
ASIU szkoda ze Cezary nie przyjdzie ale dobrze ze cie nie zarazi A jutro jak przyjdzie to uwazaj na siebie I zycze abyscie to z bankiem jakos zalatwili :tak:
MAGDZIUNIU witaj na BB jak milo cie widziec Dzieki ze napisalas i nie przepraszaj ze tak malo :tak:Cezkamy na opowiesci z porodu i fotki Sebastianka;-)

Moja Oliwia tak strasznie teraz szaleje w brzuszku.Chyba przez skure chce wyjcs Normalnie strasznie sie wierci ;-) Ja zaraz ogladam MAM TALENT I IDE NYNY:tak:

Witaj Magdziunia spowrotem:tak:widzialam Sebastianka na nk i jest cudny!ja tez Wam zazdroszcze ze juz w domku jestescie...bo do porodu to mi sie nie spieszy ale do tego momentu jak juz w domku bede to troche tak:tak:fajnie ze juz masz to za soba...;-)
Moj Rafalek dzisiaj tez strasznie szaleje i chyba tez szuka wyjscia, tylko przez pepek ani boki nie wyjdzie:-p
ja tez ogladam Mam talent ale chyba wolalam jak castingi byly, zreszta zawsze castingi mi sie najbardziej podobaja:tak:
boje sie o C:-(dzwonil ze bola go plecy, serce i pluca i oddychac nie moze...mam nadzieje ze przesadza bo jak nie to naprawde nieciekawie....:-(a faceci w sprawach chorob lubia przesadzac....chociaz chyba nie on...
a z mama juz troszke lepiej ale tez ledwo zipie...:-(co sie dzieje?wszyscy chorzy:-(

Czytam wszystko, ale tyle na głowie, że nie mam czasu pisać... U mnie TP na 30.10, mój gin szacuje, że z tydzień wcześniej, ale ja tam nie sądzę. Chociaż w nocy dziś takie bóle miałam, ze mój M. się wystraszył, że już... :)
Cześć Kasia - no to mamy na ten sam dzień termin :-) tyle, że ja na razie żadnyc bóli nie mam ...

ja jeszcze w wyrku. M pojechał po paczki. U mnie jak zwykle cisza, wiec nic napewno się nie rozwinie. chce isc dzis na spacer, ale juz mi sie nudzi ten nasz las, a dalej sie nie doczłapie, moze wyciagne gdzieś M, choc on by mnie trzymal teraz koło domu tylko.
Pati - mnie też nosi na te spacerki :-) i staram się chodzić jak najczęściej, szczególnie dopóki jest ładna pogoda:-)

Hej
ja za chwile rosolek bede jesc, pozniej moze karpatke upieke:tak:i jeszcze dzisiaj do mnie kolezanka przychodzi na pogaduchy wiec dzien zapowiada sie milo:tak:
jesli u mnie nic sie przez ten weekend nie wydarzy a nie zapowiada sie to w poniedzialek mam wizyte:tak:
...
Asia - wow!!!! Podziwiam Cię z tym pieczeniem !!!!!! szkoda, że C jest chory i nie zobaczycie się dzisiaj ...

Magdziunia - witamy z powrotem !!!!! I czekamy na zdjęcia, a także na relacje z porodu:-)

A ja dzisiaj dzień spędziłam u rodziców - siostra też przyjechała... Z mamą kupiłysmy łóżeczko do nich, jak Szymek tam będzie, żeby miał gdzie spac... M był na szkoleniu.... wieczorkiem kawka mrożona z M i kolegą - ogólnie fajny dzień :-) No i spacerek obowiązkowo :-):-):-) wszxystko super, ale brak najmniejszych oznak zbliżającego sie porodu... nic a nic...

A ja siedze obudzona jak nie wiem i zastanawiam się czy wody nie zaczeły mi się sączyć, obudziłam się 30 min temu z mokrym no wiecie, jest bezbarwne i z lekkiemi smugami krwi.

Przeczyciło mnie, a raczej dalej mnie gania, brzuszek lekko pobolewa, dalej mam tą rożowo-czerwona wodnista wydzieline, czekamy narazie, ale prawdopodobnie pojedziemy do szpitala,

reklama
Do góry