reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam sie z Wami!!
Zmeczona ale szczesliwa!!! dzis wrocilysmy do domku.Mala jest cudowna budzi sie na picie ktore trwa z 20 min a potem kim 2-3 godz mam nadzieje ze tak zostanie;-)
Porod opisze na porodowym.
GRATULUJE WSZYSTKIM ROZDWOJONYM MAMUSIOM A TYM OCZEKUJACYM ZYCZE CIERPLIWOSCI JUZ NIEDŁUGO!!!!!!
Innym razem napisze wiecej dzis juz nie mam sil.Pa kochane i dziekuje za gratulacje!!!
A to moj skarbeczek Nika000.jpg

Nika114.jpg

Nika026.jpg

Nika123.jpg

reklama
No Dorotka czekam co ci powiedziała

To napisze to tutaj :tak:
Powiedziala ze ona nie wierzy w to ze te polozne bo je zna (a to juz wiedzialm jak chodzilam do SR )ze one jakby z tetnem bylo cos nie tak to by mnie tak puscily :tak:.Mowila ze te moje stawiania to to jest normalne i z tego moze rozwinac sie akcja porodowa A to ze szyjka jest miekka to jest dobrze.Na moj twardy brzuch ktory jest twardy caly czas to powiedziala ze dziewczyny o drobnej budowie jak ja to tak na koncu maja A ze jak jest twardszy brzuch to tez sie czuje wtedy mniej ruchow .Spytala sie mnie czy sie boje bo jesli tak to psyhicznie nie wypoczne w domu i wtedy aby sie uspokoic mam sie przyjac do szpitala.Ale dokladnie jak chce ktg to musze byc przyjeta iestety Ale zawsze jak przyjde to kazda polozna grzecznosciowo moze dac mi posluchac tetna :tak:

Ja dzwoniłam do połoznej ze SR, powiedziała ze jesli dzidzia sie rusza to wszystko oki i mam sie niemartwic, czekac do piątku, tylko moge jutro isc na ktg zobaczyc co i jak

Minisia fajna ta malutka Twoja.

Dorciu uspokojona troszeczkę jesteś.
Ja wierzę, że z Oliwcią jest wszytko ok.

Ja padam i żegnam się na dziś - śpiąca strasznie i marzę o łóżeczku.
Do jutra babeczki.

minisia witam i jaka ona śliczna
dorotko to uspokoiłaś się troszkę

U nas lózeczo złozone, karuzela też. Jutro ubiore

reklama
Do góry