reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
MADZIU dziekuje Ale dzis tez nie mam pewnosci ze mi zrobia kTg bo to zalezy od lekarza mam nadzieje ze mnie nie oleje i mi zrobi ale zaloze sie ze jak juz mnie podlacza to pewnie ani razu zadnego skurczu nie bede miala :baffled:Pozyjemy zobaczymy

Jak milo ze MINISIA wraca

Caluski dla KAKI :tak:

JA LECE JAK WROCE TO ZARAZ NAPISZE 3 MAJCIE KCIUKI ABY SIE COS TAM ZACZELO :tak:

Hmmm... Mamusie podłamane? Hey, chodziłyśmy tyle miesięcy w ciąży, że ten ostatni to pikuś powinien być. No właśnie ... powinien... :dry: Ja za dużo w domu nie gadam o Małym, ciąży i całej reszcie, tylko działam :-p Skręciłam łóżeczko, założyłam pościelkę, wypakowałam część Pampersów:-p ale Jula oczywiście zrobila swoje i bawi się pod stelażem z materacykiem :dry: Nie chce mi się już jej setny raz mówić, żeby stamtąd wyszła....:crazy::-D
Dopiero pierwsza,a za oknem jakby wieczór... :baffled: W takiej chwili pozostaje ratować się czekoladą i szklanką świeżego soczku. :happy2::happy::happy:
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :tak:

A ja zaraz jadę na zakupy z mężem.
Mam dość siedzenia w domku i tak jakby coś się zaczęło dziać to musiałabym na spokojnie wziąść prysznic i dopiero jechać do szpitala.

Na razie mykam.

GOSIU masz racje ze tyle wytrzymalysmy ze teraz powinno byc oli ale zgadzam sie z CZARNA jak kiedys pisala ze dla niej ten ostatni okres to jest najgorszy.

Ja juz po wizycie napisalam relacje na LEKARZOWYM ale jestem zalamana i jak zawsze balam sie ze cos sie malej moze stac w brzuszku zanim sie urodzi tak po dzisiejszej wizycie jeszcze bardziej sie tego obawiam :-((((

Czarna - pozdrów koniecznie Kake od nas !!!!!!

Ciekawe co z Trinią.Natusia,Kasia1978 i oczywiscie reszta nieobecnych:)))?????

Ale jakos mi tak smutno bo cos mi sie wydaje ze im barzdiej sie rozpakowujemy tym bardziej nasze forum upada!!!! Moze czas zalozyc watki maluszkowe aby nasze juz rozdwojone mamuski wrocił!!
No właśnie...tak się pusto ostatnio zrobiło...:-(

Madzia - wszyskiego najlepszego !!

A ja miałam gości od rana... ciotka, która na tydzień do Polski przyleciała + babcia, a teraz dalej sprzątam :-) część okien umytych, i dalej się zabieram za szorowanie:-):-):-) ale straszna senność mnie coś dopada :sorry2:

dorotko dziwna ta wizyta, zreszta ja jestem dziś wkurzona na naszą słuzbę zdrowia, najpierw lilunia, potem M pojechał do ortopedy ten stwierdził ze na zdjęciu niec nie widac, więc po co rezonans- idiota jakiś tym bardziej jak niec nie widać się robi, stwierdził ze ta noga to rwa, jejku jakby to rwa to ja bym go uz dawno leczyła, odkiedu do ch... przy rwie noga drętwiej jest słabsza, występują mrowienia sorry ale dziś na nasych lekarzy ja k.........
czarna milej wizytki i czekamy na wieści od kaki
ewelka ale zrobilaś mi ochote na krokiety
minisia czekamy
gosia czekamy na foty łóżeczka

Ja właśnie smaże racuchy i latam między kuchnią a kompem, mam nadzieje ze nie popale. Słońce zniklo, zrobiło się szaro i buro na dworze i dotego pada. Ja jestem strasznie wkurzona ale napisałam na co na górze. Uwaga wścieklizna

PATRYCJA NO DZIWNA TA WIZYTA I PIERWSZY RAZ MNIE ONA ZANIEPOKOILA ze szczerze sie zastanawiam aby nie isc do szpitala Tylko boje sie ze bede tam bezczynnie siedziala :-(
Mam dola bo nie wiem co mam robic Chce juz sie rozpakowac aby wiedziec ze jest oki

A ten lekarz co badal twojego M to rzeczywiscie jakis palant WSPOLCZUJE moze idzcie do immego lekarza ???
Racuchy mniam MOZE WPADEN TO SIE POZALIMY RAZEM HEHEH

reklama
Do góry