reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

PPATQA u mnie zarowno ja jak i M musimy miec do porodu swoje ciuszki.Wlasnie poire M spodnie ,podkoszulek juz mu wzielam do torby Spodnie wyschna i bedzie spakowany .Tak Patrycja ja sie dzis chce dopakowac do konca :tak:Juz totalnie wsio che spakowac bo jeszcze kilka rzeczy mi brakuje i bede miala swiety spokoj :tak:Ty tez rozumiem ze sie pakujesz ?;-)
MAGDASF1 no ja wiem ze te czyszczenia to nic nie znacza i ja jakos wiem ze jeszcze nie urodze :no:
MAGDA I MAGDZIUNIA ja cos czuje ze wy to juz lada moment bedziecie na porodowkach Normalnie wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazuja
MAGDASF ty jeszcze nie chcesz wiec ja moge isc za Ciebie :-D
ANIAA jejku wspolczuje takiego pajaka wrrrrrrrrr :baffled:
EWELA do czwartku masz jeszcze troche czasu wiec moze samo ci sie ruszy Kaka tez nie miala zadnych objawow i juz jest na porodowce I na ciebie przyjdzie czas choc wogole ci sie nie dziewie ze juz jestes zalamana :baffled:

Ja juz uprzatnelam mieszkanko jeszcze tylko musze pozmywac Pranie mi sie pierze pozniej jeszcze jedno I pakowanie torby mnie czeka i prasowanie :baffled:
Mnie dzis strasznie dziwnie boli brzuch przychodzi nagly bol ale doslownie sekundowy i przechodzi.Tak nagle przychodzi ale boli sekunde i dosc czesto mnie ten bol lapie i NIE WIEM CO JEST GRANE BO TO TAKIE DZIWNE JEST :baffled:
Moj M juz zaczyna prace I wroci po 20 kolo 20,40:baffled:Kurcze caly dzien heheheheAle coz lepiej taka praca niz na budowie :tak:

reklama
PPATQA tak mamy czas jeszcze ale zauwaz ze wiele dziewczyn ktore mialy TP po nas to juz maja dzieciaczki wiec wiesz NIE ZNAMY DNIA ANI GODZINY :-)

Wiecie co tak sobie mysle ze teraz idziemy jak burza i jakos malo sie te mamuski z dzieciaczkami odzywaja a to zrozumiale i tak sobie mysle ze jak juz prawie wszystkie sie rozpakuja a ja jeszcze nie to tutaj nikogo juz nie bedzie na Bb i nie bede miala z kim pisac bo juz kazda bedzie z dzieckiem Ja mam nadzieje i wierze w to ze jak juz wszystkie bedziemy rozpakowane to dosc czesto kazda bedzioe zagladala na BB :-)

Hej mamusie mowie dzien dobry poniedzialkowy i znikam bo zaraz kolezanka bedzie a ja dopiero co wstałam!!!!!!!!!!!!!!1
Pisałam do Kaki ale nieodpisuje moze na porodówce:-p:-p

Hey, witam sie i ja w poniedziałek. :-D
Noc przespana. Było nawet nieźle:-p Jadę zaraz do miasta pozałatwiać sprawy (czyt. opłaty), a potem zakupki (nie mam zielonego pojęcia, co zrobić na obiad :baffled:). Wczoraj w drodze wyjątku oglądalismy z M. film. W drodze wyjątku, bo on chodzi spać z kurami :-D.
Trzymam kciuki za Dziewczyny na porodówce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

a ja od wczoraj rana mam zero objawów, Kamilkowi u mnie za dobrze ja jestem nastawiona na po terminie, zreszta zero bólu brzucha, rozpychania. Jejku wy wszystkie macie tu jakieś objawy porodu.
Ewelka oby przyszł z nienacka i samo
dorotka torba uszykowana, zostaje tylko komórka, aparat, dokumenty i wyniki
Ja może dowiem się czegoś w czwartek bo mam wizytę.

MADZIU a na ktora masz gina ??????
PPATQA ja tez sie nastawiam po terminie bo jakos wole sie tak nastawic A to ze mnie brzuch boli to nic nie swiadczy
Ja tez mam gina w czwartek ale najchetniej bym wczesniej do nieglo poszla albo w cale ;-)

reklama
Pati Tobie zostało 11 dni mnie 9 - a dzieciaczki i tak same zdecydują kiedy przyjść na świat.

Zresztą natura jest przewrotna i zaskakująca bardzo - teraz to już trzeba się spodziewać każdego dnia, że maleństwa przyjdą na świat.

Do góry