reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

witam ja juz po obisdku u teściów- była zupka z wczorajszych grzybków. Potem szybkie zakupki i spacer po lesie i znów LB.

reklama
Witam
Ewela ja Cie rozumiem...mimo ze tu tyle ludzi jest czuje sie ze wszystkim sama:-(nie chce mi sie nawet o tym pisac.szkoda gadac:-:)-:)-(do tego jeszcze dzisiaj przyjezdza moj brat z narzeczona i znowu bede padnieta i beda mi wmawiac ze rodze jak cos sie odezwe wiec bede cicho siedziec...a z tymi pieniedzmi to troszke ci kumple przesadzaja...raty?:szok:matko ....
Ppatqo ja wczoraj tez grzybkowalam.a teraz pieke rogaliki, wczoraj karpatke:tak:a d... rosnie:-(
nocnego goscia nie mialam bo mnie olal:-:)-:)-(wiec dol dol dol.....:-:)-:)-(ciagle dol.kiedy mi sie to skonczy wreszcie?chyba znowu bede musiala lekarza odwiedzic niedlugo bo czuje ze sama sobie z tym nie poradze:-(a nie chce brac juz zadnych lekow:-(eh...
milego wieczoru
mam nadzieje ze u Was lepsze humory

CZARNA no szok z ta kasa w tym cyrku :szok: ale teraz w zyciu jest tak ze gdzie sie czlowiek nie ruszy to bez kasy nic nie zrobisz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
BEZA ciesze sie ze humorek ci dopisuje U mnie tez dzis mniej ruchow choc nie pwoeim aby sie Oliwia wogole nie ruszala Rusza sie tak abym ja sie nie musisla az tak denerwowac :-DBeza moze to cisz przed burza ;-)
EWELA oj ten twoj M jest niepowazny Ja zauwazylam ze on jest podobny do mojego bo jak M pracowal ze nie wracal do domu to tam tez mnie troche olewal i robil co chcial i koledzy wazniejsi a jak tu wracal to juz nag;e o zonie sie pamieta a tam to sie nie pamietalo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Musisz znim jakos powaznie pogadac ze zaraz bedzie dziecko i kasa potrzebna ale to on chyba o tym wiem Ij faceci TULE CIE MOCNO
ASIU bidulko widze u Cibie dol wielki Ja wiem kiedy sie to skonczy JAK URODZISZ RAFALKA :tak:3 maj sie kochana

Ja juz po kosciele i po krotkim spacerze z M
W kosciele wziely mnie lekkie skurczyli i jak na spacerze tez ale strasznie nieregularne a teraz narazie jeszcze nie bylo w domu Kurcze niech sie to rozkreci
Ale doklandie kiedys i chyba na mnie przyjdzie czas wiec musze czekac :rofl2:

GOSIU ja bardzo chetnie Ja juz gotowa ale Oliwia cos nie gotowa :-(
Skurcze przeszly narazie :-(
ASIU to juz nie wiem ale pamietaj nie zawsze bedziesz miala takiego dola Wiem zew Rafalek da ci duzo szczescia :-)

NA NIEOBECNOSCIACH WIESCI OD MARMY :-)

Asiu przytulam i nie smutaskuj się - ja ten dołek zaraz zakopię.
A tak apropo wypróbowałam Twój przepis na ciacho ze śliwkami i wyszło pyszne.

Oj dzionek zleciał mi raczej miło a teraz już po szybkim prysznicu i układam się do snu.
Mam nadzieję, że tej nocy zasnę spokojnie bez głupich reklam w głowie :baffled:
Chyba, że zacznie się coś dziać - chciałabym już urodzić (mam nadzieję, że nie zanudzam ciągłym marudzeniem o tym).

Zobaczymy co przyniesie ta noc i jutrzejszy dzionek.
Dobranoc dziewczyny.

reklama
Magdziunia nie zanudzasz.ja tez juz bym chciała urodzić.wciaż mysle tylko o tym.liczę ruchy maluszka i zamartwiam sie jak sie nie odzywa przez dłuzszy czas.a przeciez mu jest juz pewnie ciasno.ja tez zmykam zaraz spac bo zmeczył mnie spacer po lesie.ale przynajmniej troszke grzybków do jajecznicy znalezlismy z moim M.Spijcie dobrze.do jutra.

Do góry