reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

jagusia

Załączniki

• STP64326.jpg
    STP64326.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 37
  • STP64328.jpg
    STP64328.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Witam was kobietki po dłuższej nieobecności:)Dziękuję za wszystkie gratulacje i trzymanie kciuków.Ja i Jaguśka mamy sie w miarę dobrze,tylko Jagusia wcześniaczek i związku z tym przechodzi co chwilkę jakieś badania i ciągle walczy z żółtaczka.Poza tym jest taka kochaniutka,można patrzeć w nią jak w telewizor godzinami,a miny strzela takie że łooo.Resztę na innych wątkach dopowiem.

Gratulacje dl wszystkich mam.
JESZCZE RAZ GRATULUJE
malutka wcale niewyglada na wczesniaczka. A jest śliczniutka naprawde!!!! i widac facynacje tatusia:tak:

Ja dzis zrobiłam prasowanko i juz na serio przygotowałam kołyske z posciela itp:-p a co tam moze jak tak bede na nia patrzec to sie bede mniej porodu bała:-D:-D:-D Teraz mam LB i czekam na sis i farbowanie włosków:-p

justyneczka fajnie że rana się goi i u Lili wszystko ok. Troszkę Cię teraz czeka pracy przy przeprowadzce, powodzenia :-)
wesolutka ale śliczne, słodkie szczęście z Jagusi :-)

dziewczyny ale bym sobie poszła na spacer, ale przez tą rwę nawet chodzenie po mieszkaniu to wysiłek :wściekła/y: wściekła jestem bo nic nie przechodzi
mój M wyskoczył właśnie na mecz i urodziny kolegi zarazem, oczywiście pod telefonem i niedaleko, bo "nie znamy dnia ani godziny" :-)
czy u Was też roje biedronek próbują wbić się do mieszkań? u nas od kilku dni atakują przez wszystkie okna :-)

blond jejku co się dzieje asieńko
Martynka oj nie wiem daj znać którą wybrałaś
beza jak to nic nie robisz, ja się poję sama autem jeździć teraz, więc jestem uziemiona na wiosce na własne życzenie
gosia a ja zapomniałam liści, więc jutro po nie skocze
Agniesia dzięki za opis, ciekawe czy sie na zzo załapię, a z noga miałaś kłopot dlatego ze przy większej objetości lek uciska na nerwy coś jak w rwie kulszowej, ja sama zakładałam juz zzo i podpajęczówkowe zwierzakom ale byłam ciekawa jak to od drugiej strony wygląda
dorotko to wcale nie takie straszne, zakladanie cewnika jest w znieczuleniu miejscowym
wesolutkaaa dużo zdrówka dla Jagusi. Ale ona sliczna
czarna fajnie ze masz juz gotowe, my mielismy dzis składac łóżeczko, ale za ładna pogoda
mirabelka u mnie w domku tez pełmo biedronek, widocznie zima blisko

A my porobiliśmy stajnie, potem posprzataliśmy troche wokół. Potem sprzatanie w domkui obiadek. Bylismy na grzybkach w lesie 2,5 h- mogi i plecy mnie bola, ale dzień udany

blond a jakiej firmy pieluszki kupowałaś, bo mój M jeździ często do niemiec

Ostatnia edycja:
reklama
Ja kupowalam Pampersy.
teraz ogladam U Pana Boga w ogrodku.no i w nocy moze goscia bede miec:)
a ten humor to szkoda gadac...wszystko sie zebralo:(moze jutro napisze bo odechciewa sie wszystkiego:/

Do góry