reklama
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny ona jest taka maleńka że musieliśmy kupować ciuszki dla wcześniaczków bo w wszystkim sie topi.Na zdjęciach tego nie widać ale to taka kruszyneczka jest.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Wesolutka oj śliczną córcię macie - maleństwo ale za to ile miłości daje i radości.
JESZCZE RAZ GRATULUJEWitam was kobietki po dłuższej nieobecnościDziękuję za wszystkie gratulacje i trzymanie kciuków.Ja i Jaguśka mamy sie w miarę dobrze,tylko Jagusia wcześniaczek i związku z tym przechodzi co chwilkę jakieś badania i ciągle walczy z żółtaczka.Poza tym jest taka kochaniutka,można patrzeć w nią jak w telewizor godzinami,a miny strzela takie że łooo.Resztę na innych wątkach dopowiem.
Gratulacje dl wszystkich mam.
malutka wcale niewyglada na wczesniaczka. A jest śliczniutka naprawde!!!! i widac facynacje tatusia
Ja dzis zrobiłam prasowanko i juz na serio przygotowałam kołyske z posciela itp a co tam moze jak tak bede na nia patrzec to sie bede mniej porodu bała Teraz mam LB i czekam na sis i farbowanie włosków
magdziunia
Październikowa Mama'08
Fajnie Czarna, że masz już kołyskę ubraną.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja zmykam na późny obiadek.
Będę później narazie.
Będę później narazie.
mirabelka73
Październikowe mamy'08
justyneczka fajnie że rana się goi i u Lili wszystko ok. Troszkę Cię teraz czeka pracy przy przeprowadzce, powodzenia :-)
wesolutka ale śliczne, słodkie szczęście z Jagusi :-)
dziewczyny ale bym sobie poszła na spacer, ale przez tą rwę nawet chodzenie po mieszkaniu to wysiłek wściekła jestem bo nic nie przechodzi
mój M wyskoczył właśnie na mecz i urodziny kolegi zarazem, oczywiście pod telefonem i niedaleko, bo "nie znamy dnia ani godziny" :-)
czy u Was też roje biedronek próbują wbić się do mieszkań? u nas od kilku dni atakują przez wszystkie okna :-)
wesolutka ale śliczne, słodkie szczęście z Jagusi :-)
dziewczyny ale bym sobie poszła na spacer, ale przez tą rwę nawet chodzenie po mieszkaniu to wysiłek wściekła jestem bo nic nie przechodzi
mój M wyskoczył właśnie na mecz i urodziny kolegi zarazem, oczywiście pod telefonem i niedaleko, bo "nie znamy dnia ani godziny" :-)
czy u Was też roje biedronek próbują wbić się do mieszkań? u nas od kilku dni atakują przez wszystkie okna :-)
ppatqa
Październikowe mamy'08
blond jejku co się dzieje asieńko
Martynka oj nie wiem daj znać którą wybrałaś
beza jak to nic nie robisz, ja się poję sama autem jeździć teraz, więc jestem uziemiona na wiosce na własne życzenie
gosia a ja zapomniałam liści, więc jutro po nie skocze
Agniesia dzięki za opis, ciekawe czy sie na zzo załapię, a z noga miałaś kłopot dlatego ze przy większej objetości lek uciska na nerwy coś jak w rwie kulszowej, ja sama zakładałam juz zzo i podpajęczówkowe zwierzakom ale byłam ciekawa jak to od drugiej strony wygląda
dorotko to wcale nie takie straszne, zakladanie cewnika jest w znieczuleniu miejscowym
wesolutkaaa dużo zdrówka dla Jagusi. Ale ona sliczna
czarna fajnie ze masz juz gotowe, my mielismy dzis składac łóżeczko, ale za ładna pogoda
mirabelka u mnie w domku tez pełmo biedronek, widocznie zima blisko
A my porobiliśmy stajnie, potem posprzataliśmy troche wokół. Potem sprzatanie w domkui obiadek. Bylismy na grzybkach w lesie 2,5 h- mogi i plecy mnie bola, ale dzień udany
blond a jakiej firmy pieluszki kupowałaś, bo mój M jeździ często do niemiec
Martynka oj nie wiem daj znać którą wybrałaś
beza jak to nic nie robisz, ja się poję sama autem jeździć teraz, więc jestem uziemiona na wiosce na własne życzenie
gosia a ja zapomniałam liści, więc jutro po nie skocze
Agniesia dzięki za opis, ciekawe czy sie na zzo załapię, a z noga miałaś kłopot dlatego ze przy większej objetości lek uciska na nerwy coś jak w rwie kulszowej, ja sama zakładałam juz zzo i podpajęczówkowe zwierzakom ale byłam ciekawa jak to od drugiej strony wygląda
dorotko to wcale nie takie straszne, zakladanie cewnika jest w znieczuleniu miejscowym
wesolutkaaa dużo zdrówka dla Jagusi. Ale ona sliczna
czarna fajnie ze masz juz gotowe, my mielismy dzis składac łóżeczko, ale za ładna pogoda
mirabelka u mnie w domku tez pełmo biedronek, widocznie zima blisko
A my porobiliśmy stajnie, potem posprzataliśmy troche wokół. Potem sprzatanie w domkui obiadek. Bylismy na grzybkach w lesie 2,5 h- mogi i plecy mnie bola, ale dzień udany
blond a jakiej firmy pieluszki kupowałaś, bo mój M jeździ często do niemiec
Ostatnia edycja:
reklama
blond_20
Czarownica
Ja kupowalam Pampersy.
teraz ogladam U Pana Boga w ogrodku.no i w nocy moze goscia bede miec
a ten humor to szkoda gadac...wszystko sie zebralomoze jutro napisze bo odechciewa sie wszystkiego:/
teraz ogladam U Pana Boga w ogrodku.no i w nocy moze goscia bede miec
a ten humor to szkoda gadac...wszystko sie zebralomoze jutro napisze bo odechciewa sie wszystkiego:/
Podziel się: