reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

GOSIU fajnie z tymi liscmi :-)
BEZA to zaciskaj nogi do wtorku a pozniej to juz sie moze dziac :-)
MADZIU I TRINA zycze abyscie urodzily tam gdzie planujecie :-)
AGNIESZKA MNIE PRZERAZIL OPIS PODANIA TEGO ZNIECZULENIA :-(

reklama
Martynko mnie się podobają NATALIA i CAPRI NOVA.

Dorotko ale w taki sposób jest podawane znieczulenie tzw. ZZO

Agniesiu to właściwie poród był bezbolesny a i w miarę szybko doszłaś do siebie.

Qrcze czekam na obiadek a ślinka mi cieknie - dziś istnie królewskie danie - kurczak w warzywach zapiekany.
Oj te zapachy mnie zadręczą.

Wróciłam z zakupów a brzuszek się trochę stawia - nic nie dźwigałam, ale może to zmęczenie.
Położę się po obiadku.

Chyba z rana pojadę do lasu na grzybki :-D o ile się nic nie wydarzy ważnego :-)

MADZIU wiem ze tak sie podaje ale wlasnie ten sposob podania mnie przeraza :-)
Obiadek pierwsza klasa A ja musze jutro z M sie wybrac na zakupy bo nic na jutro do obiadu nie mamy i nawet czasu kupic nie mielismy
Ja ide sobie zjesc jajecznice z grzybami MNIAM
MADZIU SMACZNEGO ;-)

cześć dziewczyny!!

ja zasuwam dzisiaj ze sprzątaniem, cała kuchnia (pochłaniacz brrr.....:wściekła/y: masakra) okna, wszystkie drzwi futryny, łazienka z fugami ale całkiem sprawnie mi idzie. Rob spędza czas z Laura, Lilianka śpi więc wykorzystuje ten czas.

Dorota, opis może budzi strach ale tak naprawdę przy ciężkim porodzie znieczulenie to pikuś, uwierz mi, a jak ma coś pomóc, to nie ważny jest sposób byleby ten ból się skończył... Gdybym wiedziała co mnie czekało przy tym drugim, to naprawde od progu bym sie darła że chce w kręgosłup, a ja głupia jakiś zastrzyk wzięłam bo myślałam że twarda jestem:baffled::-D

dobra spadam. potem zajrze looknąc jaka sytuacja na froncie.pa

Witam was kobietki po dłuższej nieobecności:)Dziękuję za wszystkie gratulacje i trzymanie kciuków.Ja i Jaguśka mamy sie w miarę dobrze,tylko Jagusia wcześniaczek i związku z tym przechodzi co chwilkę jakieś badania i ciągle walczy z żółtaczka.Poza tym jest taka kochaniutka,można patrzeć w nią jak w telewizor godzinami,a miny strzela takie że łooo.Resztę na innych wątkach dopowiem.

Gratulacje dl wszystkich mam.

Jagusia nasze największe szczęście.
Tutaj zamieszczam zdjęcia bo nie mam chyba jeszcze dostępu do wątku zamkniętego.

Załączniki

• STP64289.jpg
    STP64289.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 42
  • STP64306.jpg
    STP64306.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry