reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ja sobie wzielam prysznic a teraz patrze a z lewego cycucha mi leci:-D:-D:-D:-D
Smiesznie to wyglada:tak: Mi zostalo 15 dni...albo i dluzej pozyjemy zobaczymy, nastawiam sie na przenoszenie bo tak bylo z zosia, lepiej potem byc milym zaskoczonym jak szybciej urodze niz nastawic sie na urodzenie predzej bo potem to czekanie jest okropne...
ide na ostry dyzur ogladam ten serial juz ktorys raz z kolei m. sie dziwi co mi sie w nim tak podoba:-)

reklama
Dorotko dużo zależy od Twojego G - jego silnej woli, zaczął pracę w nowym miejscu i powinien się opanować.
Kumple kumplami ale oby nie było tak, że po pracy podjadą do niego i kiedyś skusi się.

Ja właśnie wstawiłam pranie ręcznikowe zaraz wywieszę bo pogoda supcio jest i wyschnie.
Też zaraz wstakuję pod prysznic - coby się obudzić, bo jakoś tak mi niewyraźnie.
Chałupkę też wietrzę sobie i jest tak super.

A dla Lauruni Justynki dużo radości w tak ważnym dniu jakim są urodzinki.
Niech każdy promyczek słoneczka uśmiecha się do niej.

Magdasf ja tez uwielbiam ten film:-p i rowniez nastawiam sie na to ze urodze w terminie lub krótko po:tak: wiec jeszcze mam SPOROOOOOOO czasu

a u nas dalej mleko za oknem:sorry2:

A u mnie przepiękna pogoda. Piorę cały dzień bo mogę wszystko wyrzucić na balkon i szybko wyschnie :-)

A mój mężuś z samego rana poszedł po chlebek na śniadanko i przyniósł mi z piekarni strudla makowego . Mniam. Po ostatniej wizycie stwierdziłam że mogą jeść. W końcu schudłam kilogram :-)

Zastanawiam się nad jedną rzeczą. U moich rodziców w ogrodzie są maliny. Może wziąć pozrywać liście i je zasuszyć a potem z tego jakiś wywar zrobić i pić czy lepiej kupić gotowe w aptece. Tylko mam problem bo nigdzie tego nie mogę znaleźć a nie jestem w stanie jechać i szukać zielarskiego sklepu.

dorotka dobrze ze twoj M ma juz nową pracę, a za picie w pracy ponosi odpowiedzialnosc pracodawca w razie jakiegoś wypadku, u nas też tego pilnujemy, a jak ktos jest skacowany to majster szybko odsyła do domu

U mnie juz słoneczko

A u nas ktos piwnicę w bloku podpalił...własnie skonczyli gasic. Bzzz co za kretyni tu mieszkają. Nasączyli szmaty i podpalili...mieszkam na parterze wiec gdyby ktoś sie szybko nie rozeznał pewnie chata poszła by z dymem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przyszła posciel do wozeczka. Zaraz wstawię pranko bo mam nadzieje że słoneczko wyjdzie i ładnie przeschnie.

Kurczaki...zdenerwowałam się.

Ja juz doprowadziłam sie do pożadku:-):-)i juz lepiej sie czuje, ide coś zjesc i biore sie za sprzatanie i prasowanie, nieeeeeenawidze prasować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale musze sie czymś zająć bo zwariuje. Umowiłam sie dzis z koleznaką na miasto to troche sie oderwe od tego czekania:tak::tak::tak::tak:i zaciągne ją do kawiarni na pyszny koktajl bananowy z syropem kokosowym pyszności:cool2::cool2::cool2:
Kaka bony:szok:ludzie mają nawalone w głowie, bony pewnie sie strachu najadłas

Witam się czwartkowo wrocilam już do domciu, trafiłam na wyprzedaż w jednym slepie noi kupilam ręczniki kąpielowe za pół ceny noi Karolince cosik jeszcze, a potem w spożywczaku taką wielką mufinkę z czekoladą:-) ale teraz mam zgagę po niej:no:.
U mnie niestety pogoda niezbyt bo pochmurno.

Magda to racja z tym nastawieniem na poród bo ja myślalam, że urodzę znow wcześniej a tu niespodzianka i teraz tak czekam i czekam :no: a propos wczorajszej nocy też mi pocieklo trochę z piersi, bo mialam plamę na pidżamie;-)
Dorota trzymam kciuki za Twojego M;-) Powodzenia u dentysty:tak:
Aniaa ja też w pazdzierniku mam imieniny i rocznice ślubu i mam nadzieję że dziecko wyrobi sę przed tymi datami, żeby można bylo rozłożyć imprezki:tak::tak:

SERDECZNE ŻYCZENIA DLA MAŁEJ LAURY W DNIU JEJ DRUGICH URODZINEK:tak::-)

Kaka no takie sa uroki mieszkania w bloku, nigdy sie nie wie kto wejdzie na klatke czy do piwnicy i co zrobi, bo nawet jak sa domofony to nie kazdy zamyka za soba drzwi. U nas w piwnicy siedza gowniarze, pija piwska i pala jakies ziolska, mieszkam na 3 pietrze a czuje ten smrod, dziwie sie ze ich rodzice na to pozwalaja bo to mieszkancy naszego bloku, cyba ze zyja w nieswiadomosci, albo mlodzi mowia ze sie tam ucza:-D;-):tak:
U mnie tez cieplutko, slonko swieci i az sie chce wyjsc z domu, poczekam az wloski wyschna i mykam na spacerek a potem po zoche do przedszkola.
Ciekawe jak tam Minisia...

reklama
Szczerze mówiąc to sie głownie wkur:wściekła/y:...przepraszam, za brzydkie słowa ale dokładnie tak myślę. Podejrzewam jednego młodego gostka do którego czesto zagląda kurator sądowy...moze jestem niesprawiedliwa i bezpodstawnie osądzam,,,

Do góry