reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Anna22 uwazaj. BB uzależnia;-)
Hehe.. Kochana ja już się o tym doskonale przekonałam :tak::-p
blond_20 - No to zegarek w dłoń :tak: i odmierzaj czas ;-). Nawet jeśli są to tskurcze przepowiadające to sprawdzić nie zaszkodzi.. :-p Trzymam kciuki, aby to jednak były te właściwe.. :tak:;-)

Coś czuję, że nam się lada moment paździierniczkowe dzieciaczki posypią :tak:. Cudownie :-)!

dobra laski. ja już wymiękam. także to mój ostatni wpis na dzisiaj. jak wstałamz ł€żka to poczułam....uuu...no i mamy co 5-7 więc JADE !!! 3 majcie kciuki, błągam, bo juz nie wyrabiam pa

ps. napisze ze szpitala co i jak, mam numer czarnej
super SUPER
Juz napisałam do Justynki ze czekam na wiesci od niej:tak::tak::tak:
hejkum hejkum

ja melduję się nadal 2w1 i na razie nic się nie zapowiada na rozpakowanie. w pon ostatnia wizyta u gina i może sięokazać ze zaraz po niej jadę do szpitala bo gin zaczyna dyżur.

jak sie będzie cos działo prześle smska

pozdrawiam serdecznie trzymam za Was mocno kciuki
no panienko ja mysle ze napiszesz co i jak:-p
Wiecie co ja nie chce panikowac ale dzisiaj u mnie cos sie z tym brzuchem dzieje....napina sie srednio co 10 min juz od paru godzin, krzyz mnie boli strasznie i ciagnie i chyba zaczne siedziec z zegarkiem w reku bo cos chyba nie teges...za czesto to....ale nie jestem pewna teraz czy to to i chyba sobie wmawiam ze nic sie nie dzieje.cala rodzinka w gotowosci, chca mnie juz wiezc:szok::no:a ja nie chce...bo wczesniej mnie to bardziej bolalo w Warszawie a teraz tez krzyz no i brzuch przez 40 sekund okolo...kurcvze co robic?:baffled::baffled::baffled:moze to falszywy alarm....?
Hmmmmm ciekawe ciekawe. A mozesz zadzwonic do szpitala i popytac? moze tylko KTG zrobia i jak fałsz to wysla?

A ja dalej mam dobry humorek i tak zamierzam miec dzis do konca:-p

Wanilia, to tylko taka sugestia była, bo ktoś już tu o tym wcześniej pisał ;-)
Słońce, ale ja się wcale o to nie nadymam ;-):-p może faktycznie dziewczyny chcą nowy wątek, a ja tu tylko swoje zdanie wtykam ;-):-)

Wiecie co ja nie chce panikowac ale dzisiaj u mnie cos sie z tym brzuchem dzieje....napina sie srednio co 10 min juz od paru godzin, krzyz mnie boli strasznie i ciagnie i chyba zaczne siedziec z zegarkiem w reku bo cos chyba nie teges...za czesto to....ale nie jestem pewna teraz czy to to i chyba sobie wmawiam ze nic sie nie dzieje.cala rodzinka w gotowosci, chca mnie juz wiezc:szok::no:a ja nie chce...bo wczesniej mnie to bardziej bolalo w Warszawie a teraz tez krzyz no i brzuch przez 40 sekund okolo...kurcvze co robic?:baffled::baffled::baffled:moze to falszywy alarm....?
Blond, kurcze sama bym się zastanawiała, a może weź tą kąpiel? albo minie, albo się nasili.:szok:

Agauk gratulacje :-)

Justynka Przecież mówiłam że jeszcze dziś urodzisz a ja taka wróżka jestem :-)

Czarna na zakupki z mężem się nie wybieram tylk planuję jutro siostrę wyciągnąć jak będą kłaść wykładziny

Blond sprawdzaj z zegarkiem te skurcze jak będzie co 10-7 minut to do szpitala :-)

Byliśmy z M na tym TK i wyniki dopiero za 2 tygodnie.... No ale żeby było zabawnie to okazało się, że do tego badania potrzebny jest kontrast i moje biedactwo dostało w żyłę. Oczywiście skończyło się na tym, że zemdlał i siedzieliśmy tam chyba ze 2 godziny. Jak już doszedł do siebie to pojechaliśmy na obiadek do pierogarni i tam w pełni odzyskał siły. A cały dzień był nad czo. po obiadku pojechaliśmy i kupiliśmy wykładziny bo jutro mają kłaść. No i teraz siedzimy sobie już w domku. Moje kochanie czuje się już lepiej i widać, że antybiotyk działa. B stwierdził, że jak położą wykładziny to mi skręci mebelki i będe mogła już sobie wszystko poukładać.:-)

Mnie też coraz częściej łapią skurczyki ale ja nadal na fenoterolu więc do poniedziałku nie powinno puścić. Ale będę się śmiała jak okaże się , że po odstawieniu leków wszystko się zatrzyma.

reklama
Justynka POWODZENIA;-)
Blond trzymam kciuki, może niedlugo już będzie PO???

Minisia, Kaka, ja jestem niedaleko od Was z terminem i my co??? strajkujemy ??? to nie fair, że my jeszcze nie możemy tulić swoich skarbków:tak:

Ja też mam dziś podły nastrój, czuję się zmęczona, bolą mnie strasznie nogi i palę w kominku bo caly czas mi zimno, bylam tylko po małą w szkole i na chwilę na placu zabaw i teraz znow w domu.

Do góry