reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witam się pięknym porannym słońcem :) Normalnie aż wszystko człowiekowi się chce. Ciekawe czy taka pogoda utrzyma się do końca dnia. My dziś dalej lecimy z malowaniem bo trzeba jeszcze raz farbą pociągnąć. Muszę powiedzieć że kolorek po wyschnięciu nie jest taki zły :) Lęcę się jeszcze do mężusia przytulić.

Miłego dnia dziewczynki :)

reklama
Cześć, a co tu taki spokój?????
Matko wszystkie na porodówkępojechały??????????

Dorotka tak już dzisiaj na spokojnie ;-) to nie bardzo kumam o co Twojemu M chodzi, przecież ta praca na shellu to dla niego najlepsze co może się trafić, same argumenty przemawiające ZA (nie chce mi się ich tu wymieniać), a G. SIĘ MIGA????? on chyba faktycznie chce mieć wolną rękę i pić kiedy mu się zachce, a praca go nie bardzo obchodzi.

A my mieliśmy jechać z M na działkę, ale wkońcu pojechałam do szpitala zrobić KTG żeby jutro rano dłużej pospać. Myślałam że nie będzie dużo babek, ale oczywiście czekaliśmy z godzinę. Jeszcze babka mi w rejestracji podniosła ciśnienie bo stwierdziła że nie wyczuwa tętna dziecka:szok: Ale potem było spoko bo się okazało że mój lekarz prowadzący ma dyżur, więc jeszcze mnie badał, zrobił USG [ok.3700g waży:szok:], ocenił zapis. Najgorsze że szyjka zamknięta:wściekła/y: Skurcze minimalne. Tak więc chyba się nastawiam,że chyba jeszcze kilka miesięcy będe chodzić w tej ciąży:cool: Oj złapałam doła, idę spać. Dobranoc:-)
Aneta ale masz dużą dzidzie :nerd:, szok, życzę Ci jednak, żebyś się rozpakowała w czasie, chyba żadna z nas nie chce chodzić w dwupaku po terminie.

Majeczka to hormonki, wyjżyj za okno, zobacz jakie słonko, może CI się humorek poprawi :-)

Marma to malowanie jednym słowem udane, a potem my będziemy foty podziwiać, ;-):-p

Wpadam do Was z rana w nadziei na jakieś wiesci a tu cicho sza, hmmm.... może potem coś się rozrusza, bo tu dawno takiej martwicy nie było.:szok::baffled:

Moje gardziołko nadal szwankuje, coś mi w nim zalega i nie chce zejść, niby dobrze się czuję , ale muszę się tego cholerstwa pozbyć.

A Jakie macie plany na niedzielę? My z M jedziemy na obiad do moich rodziców, a potem LB.
Do potem panienki :-)

Witam z rana ;-).

majeczka02 - Mam nadzieję, że Twój humorek szybko ulegnie poprawie ;-).

Mama - Fajnie, że kolorek wyszedł nieźle . Strasznie jestem ciekawa efektu końcowego ;-).

A u czarnej dalej cisza.. Oby tylko wszystko było ok.

U nas również słoneczko:tak:. Ponownie udało mi się przespać całą noc:tak:. Wszamałam sobie przed chwileczką śniadanie i dalej wyleguję się w wyrku :tak:.
Dzisiaj w planach drobne porządki, a na obiad zgodnie z prośbą męża karkóweczka :happy2:.

Witam sie niedzielnie i straaaaaasznie leniwie.
Ponoc dzisiaj ostatni dzien takiej nawet fajnej pogody, bo wczyraj popoludniu bylo extra:tak:Dzisiaj obiecane kino dla zosi, idziemy na garfilda, wolalabym zostac w domu, a wyslac m. z mloda a ja w tym czasie zrobilabym obiadek ale uparli sie i powiedzieli ze albo idziemy razem albo wogole. A ja wiem jak sie to skonczy, najpierw wydamy kase na kino i inne pierdoly a potem pewnie pojdziemy na jakis obiad i znowu tyle kasy pojdzie sie j..a:sorry2:
Milej niedzieli dziewczynki i super pogody wszystkim zycze, bo u mnie sloneczko swieci az jakos tak lepiej na sercu:-)

MAJECZKA ja tak mialam wczora ze plakalam o byle co i wogole chumorek mialam taki jakby mi ktos umarl conajmniej :wściekła/y:Zycze u ciebie poprawy
ANNA to widze zachcianki M sie spelnia heheh Dobra zona z Ciebie:tak:
My tez przed sniadankiem i po lezymy na kanapie przed tv pod kocykiem :tak: a M nawet zasnal na chwile :szok:MILEGO DNIA
MAGDASF wiem ze kasy pojdzie ale nie martw sie od czasu do czasu mozna zaszalec Cos o tym wiem Bo my z M jak mamy kase to zawsze sobie na cos pozwolimy a jak juz jej nie ma to nie szalejemy :tak:Raz na jakis czas nawet trzeba ;-)
WANILIA tzn znam mojego M i mu chodzi o to ze jak teraz sie zwolni to on mysli ze kasy nie dostanie bo kase za wrzesien ma dostac kolo 15 wiec do 15 chcial pracowac ale wytlumaczylam mu ze oki pojdzie z tamtad po 15 bo i tak planowal zmienic ta prace To i tak za 15 dni pazdzirnika mu niby nie zaplaca Ale co to jest ze mu nie zaplaca Oki poczekamy do tego 15 Teraz starczy ta moja kasa na zycie i na oplaty A pod koniec wrzesnia M jakby zaczal prace na shellu to pod koniec pazdziernika dostalby wyplate wiec dalibysmy rade A w miedzy czasie z tej budowy musi cos dostac Kurcze ja sie tu tak rozwpisalam a wcale pewnosci nie mam ze szef sie zgodzi DOBRA IDE ZADZWONIC TROCHE SIE STRESUJE ALE COZ WOLE MIEC JUZ TO ZA SOBA takie mamy plany a zaraz szef moze mnie zgasic ze nie chce malzenstwa :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam niedzielnie i leniwie. Zaczęliśmy ogladać film na dvd : Głupia i głupsza i jest beznadziejny...M się dalej z nim męczy a ja postanowiłam zajrzec do Was.

Zyczę Wam poprawy humorków i miłej niedzieli.

ANTUANET a po czym ta w rejestracji wywnioskowala ze nie wyczula tetna dzieck ???????Kur.. ja bym taka zabila normalnir jak mozna tak straszyc ciezarna:wściekła/y::wściekła/y:A kurcze twoja dzidzia jest juz OGROMNA :szok: jakby waga u ciebie sie zbytnio nie pomylila to moze ponad 4 kg urodzisz SZOK :szok:
dorotka ale miałaś sen:szok: Normalnie taki realny. A ta babka z rejstraji jakimś takim ręcznym przyrządem chciała sprawdzić tętno dzidziusia, tylko przystawiała nie po tej stronie jak mały jest ułożony-a jak ja jej mówię że z drugiej strony ma brzuszek to ona że ona wie najlepiej jak badać.:szok:
Nie wiem co się ze mną dzieje...jesienna drprecha już czy co... Mam nadzieję,że u Was lepiej:tak:Słoneczka życzę!
majeczka02 nie chcę nic mówić, a może Ty po prostu w ciąży jesteś i masz takie mieszane humorki?;-) Mam nadzieję, ze dzisiaj lepiej będzie,pogoda nawet ładna się zapowiada więc może jakiś spacerek do lasu albo gdzieś w plener?
Aneta ale masz dużą dzidzie :nerd:, szok, życzę Ci jednak, żebyś się rozpakowała w czasie, chyba żadna z nas nie chce chodzić w dwupaku po terminie.Wpadam do Was z rana w nadziei na jakieś wiesci a tu cicho sza, hmmm.... może potem coś się rozrusza, bo tu dawno takiej martwicy nie było.:szok::baffled:Moje gardziołko nadal szwankuje, coś mi w nim zalega i nie chce zejść, niby dobrze się czuję , ale muszę się tego cholerstwa pozbyć.
wanilia79 mnie też przeraża waga naszego dziecka, mam nadzieję że te pomiary nie są wiarygodne bo nie wiem którędy go urodzę:szok: A u nas w szpitalu nie dopuszczają do przenoszenia,w dniu terminu Ci wywołują:no: I tego boję się najbardziej:no: A na to gardziołko to może łyżeczko miodu spróbuj zjeść albo ze 2 ząbki czosnku?;-)
Magdasf1 życzę miłego spędzenia dnia z M i córcią.:tak: Teraz jeszcze możecie poszaleć, bo potem jak się dzidzia pojawi to będzie trudniej gdzieś tak razem wyjść. Więc cieszcie się tymi chwilami.:-)
A ja niedawno wstałam, właśnie wcinam śniadanie. :-) Pogoda zapowiada się fajna więc wyciągnę M gdzieś w plener albo na spacer.A u mnie dziś humor też kiepski:nerd: Nawet sms-y od koleżanek mnie denerwują:cool: bo każdy się dopytuje czy już urodziłam!:wściekła/y: A to jeszcze bardziej podnosi mi ciśnienie. Miłej niedzieli.

Dorotko daj znać jaką odpowiedź dał szef.

Mnie nikt nie pyta czy już rodzę, raczej wszyscy są w szoku, że to już bo mam bardzo mały brzuszek jak na 9 miesiąc :)

Hey Dziewczyny, witaj się niedzielnie!!!!
Kurczę u mnie w domu wszyscy nie mogą się nadziwić, jaki mam wielki brzuch. Mam go schować, czy co??? Pewnie, że chciałabym urodzic, ale mi sie jakoś za bardzo nie spieszy, a widac, że Radkowi też :-D
Pogoda średnio na jeża ;-) Nastrój też... Dzielę z Wami dolę ciężarnej miesiąca dziewiątego.... Eh, idę coś zjeść :tak::-D. Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. A gdzie Justyna?????

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja
Mialam problemy z komputerem, ale już jest ok i mogę sobie spokojnie poodpoczywać tutaj, leżeć już nie chcę bo chcę już rodzić!!! Już od piątku brzuch mi się opuścił i codziennie boli jak na @ więc mam nadzieję że to już niedlugo:tak:
Widzę że kolejny maluszek wczoraj się pojawil na świecie
AGAMIR- WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas ładnej pogody koniec bo zaczęlo dziś padać, ale ja i tak siedzę w domu a M z małą teraz są w kościółku a potem jadą na basen, więc będę sama:tak:
Miłego dnia wszystkim:tak:

Do góry