reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

ASIU no ja ogladam codziennie Fabryke gwiazd i serio tej Kasi to jest tam malo ale to nie znaczy ze dzis odpadnie.
MADZIU juz ide na zamkniety

Dobra ja wam zycze spokojnej nocki i Owocnej Ja bede ogladala Fabryke a pozniej ide nyny DOBRANOC :tak:

reklama
kurde dziewczyny nie wiem co mam robic. Serducho mi wali jak oszalałe. Pisałam wam o tych moich niebolesnych skurczach:tak:Kurde one nadal sa:szok: nie sa bolesne tylko odczuwam jak zaczyna robic mi sie twarda macica, przy tym robi mi sie błogo i dziwnie. Teraz mam co 7/8 min :szok::szok::szok: czuje napiecie ale nie bola az tak:szok::szok::szok:
no chyba mi sie kur,,,,,,, niezaczeło:szok::szok::szok::szok:

Kaka to nie jest smieszne bo ja jestem przerazona!!!!!!!!
Torba własnie sie pakuje:szok: chyba podjade do szpitala aby to sprawdzic:-( jakby co dam któres znac;-)

Czarna no nie!!
Teraz sie martwie !!!
ładnie to tak???????? wiem ze ci nie do smiechu trzymaj sie!!!!!!!!!!!!!:szok::shocked2:
Madzia to dobrze ze tej babie nagadalas nalezy sie takim!!!!!!:wściekła/y:
Dorka i Beza napisalam cos na zamknietym ale mi wcielo jutro napisze raz jeszcze bo juz drugi raz nie mam sil SORKI!!!!!!!!!!!!!!!
Czarna mnie teraz wybila z rownowagi nie wiem czy sie martwic czy jej zyczyc porodu???????????????

Cześć Dziewczyny.
Dopiero kilka dni temu znalazłam Wasze forum i od tego czasu namiętnie je podczytuję :tak:. No to może na początek coś o sobie. Nazywam się Ania, mam 22 lata, od ponad roku mieszkam w Danii. Z mężem znamy się prawie 6 lat, ale dopiero od maja tego roku jesteśmy małżeństwem :-). Jest to nasza pierwsza ciąża.. :tak:
Termin porodu przypada mi na 29 października, ale wydaje mi się, że Maja może pojawić się trochę szybciej na tym świecie. Jeśli chodzi o ogólne moje samopoczucie, to czuję się jak emerytka.. Od jakiegoś czasu wszystko mnie boli, ciągnie i przez większość czasu jedynie bym marudziła.. :zawstydzona/y:. Męczą mnie bóle kręgosłupa, żeber, a wieczorami dochodzą do tego palące zgagi..
Miewam też czasmi skurcze brzucha, występują u mnie tak 2,3 razy dziennie. Brzuch mi się wtedy strasznie napina i czuję takie nieprzyjemne ciągnięcie. Póki co tłumacze sobię,że to mój organizm urządza sobie rozgzrewki przed ostateczną rozgrywką :-).
Na wczorajszej wizycie u lekarza, dowiedziałam się ,że znowu przyplątała mi się jakaś nieciekawa infekcja :dry: i od tej pory oprócz standardowych witamin (typu żelazo, magnez, zestaw witaminowy dla kobiet w ciąży) muszę łykać 6 tabletek antybiotyku dziennie :baffled:.
Obawiam się,że od tygodnia odchodzi mi czop śluzowy.. :zawstydzona/y: Wyglądem przypomina takie galaretkowate, jasnożółte, gęstę, sporawe kluski. (Przepraszam za ten szczegółowy opis, ale nie bardzo wiem, jak to inaczej opisać..).. Czy któraś z mam mogła by mi powiedzieć- czy tak to właśnie wygląda :-(?
Ech.., gdyby lekarka mnie wczoraj zbadała, to pewnie znałabym już odpowiedź na moje pytanie, ale ta ich służba zdrowia...- normalnie szkoda gadać :dry:..
Dobra dziewczyny - to na tyle mojego marudzenia :tak:. Mam nadzieje,że Was nie pozanudzałam :-D.
Ściskam cieplutko i pozdrawiam.

reklama
Do góry