reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Ula fajny dzionek, i ja pomylałam o fryzjerze,jak po raz kolejny cielskiem przycisnełam włosy i omal skóry z głowy nie zdarłam.

Ppatqa, niech już tata wraca, to zajmie się konikami.

A ja w ramach lepszego samopoczucia zrobiłam sobie budyń waniliowy - to już kolejny dzień kiedy zajadam ze smakiem.
Nosz qrna - co ja jestem Bridget Jones zjeżdżająca po rurce strażackiej z pupą na wierzchu :-D:-D:-D
Dowcipniś jeden :-p:-D

Budyń waniliowy to jest TO!!!! też uwielbiam :-):-):-):-):-).

A z Bridget to się wstrzeliłaś, moja idolka od wielu lat!!! Ksiązki przeczytane, film obejrzany ładnych parę razy. Uwielbiam ją po prostu.

Nawet ostatnio leciał w telewizji i uśmiałam się kolejny raz na nim hehehhehe.

Co do włosów to ja codziennie sobie je przyciskam plecami jak się ukadam na łóżku - no i trza coś z tym zrobić.

Lece pod prysznic się zrelaksować a mężulek zaraz będzie w domku ... jupiii.

Ostatnia edycja:
Normalnie nie mogę uwierzyć, że Karolina już jest ze swoja Amelką :-) ale fajnie !!!!

A ja się obijam :-) z reszty ciasta francuskiego zrobiliśmy 8 rogalików z jałkami i śliwkami - pycha !! na szczęście M wrócil baaaaaaaaaaardzo głodny, to jedzonko się nie zmanowało ;-) a on to chociażby nie wiem ile zjadł to i tak nie przytyje ... hehe..
a za godzinkę 2 seriale pod rząd to zniknę na 1,5 godzinki :-) a tak ogólnie to ostatnio nuda mnie dopada :-( już nie mam co robić ... mieszkanko wysprzątane, jutro chyba ciuszki wypiorę dla Szymusia, choć mam obawy czy do początku listopada nie nałapią jakiś bakterii... Do początku listopada, bo niestety ale moja lekarka na ostatniej wizycie powiedziała mi, że raczej by obstawiała początek listopada niż koniec października ... :-( podobno jak się tą Luteine bierze, to często sie po terminie rodzi.. a do tego Szymuś malutki :-(no ale zobaczymy ...

Ppatqa - to jeszcze trochę a będziesz mogła sobie pojeździć trochę konno !! !! macie też szkółkę jeździecką ?? Kolega też kończył weterynarię we Wroclawiu i też ma parę koników, tyle, że pod Krakowem... świetna sprawa ...

PPATQA ty to sie narobisz przy tych konikach :tak:
MADZIU miej kapieli i wieczorku z M :tak:
ANTUANET to super wydajny dzien mialas Widze ze zaczelas przyspieszac hehe:-D
JUSTYNKA tule cie mocno :tak:

Ja pojadlam i nic mi nie ma narazie i oby tak zostalo :tak:
Tylko tez mnie brzusio pobolewa i mam to samo co pisalyscie Ja tez stekam przy kladzeniu sie i przewracaniu czy wstawaniu :szok:I tez mnie jakos ciagnie i brzuch sie napina ale najwidoczniej tak musi byc I jeszcze moja mala tak dzis sie strasznie nisko rusza :sorry2:

Dorotka-Ty to uważaj z tym jedzonkiem !! Wykuruj porządnie brzusio, żebyś mogła wrócić do swoich mega ilości tostów na sniadanko ;-);-)

reklama
Witam!!!
I ja dzis mam jakies nerwy.Chodze i marudze maz juz patrzec na mnie nie moze:zawstydzona/y:
Czarna gdybym miala mniej obowiazkow wzielabym sie za to ale ja nie mam czasu ani umiejetnosci:zawstydzona/y: mam nadzieje ze sie nie pogniewalas ze zwalilam to na ciebie???
wiem ze i ty masz co robic ale masz wprawe juz a ja nieraz mam problem z tymi linkami do wklejania na BB i ze zdjeciami i naprawde to nie wykrety:tak:
Chyba juz teraz kazda bedzie lapala doly coraz czesciej a juz napewno jak kolejna urodzi a dana osoba nie to nerw bedzie dopiero:tak::wściekła/y:
A gdzie Kaka??? ona cos dzis tez mi pisala o bolesciach

Do góry