reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Justynko przykro mi, że tak brat postępuję - nie życzę nikomu źle, ale prawda i tak wyjdzie na jaw wcześniej czy później.
Jeśli chce brnąć dalej niech brnie, ale bez wciągania w to najbliższej rodzinki.
Takie moje zdanie.
Nie denerwuj się - ja wiem, że nie jest łatwo.
Przytulam cieplutko.

Asiu hehehhe skleroza widzę nie tylko u mnie :dry::-D
Hmmm a czujesz coś prócz sympatii do tego swojego ex-ex faceta.
Ale to miłe jest - że chciałby pomóc i jego rodzice też.

reklama
Justynka nie zazdroszcze:-(
Magdziunia tez mnie ta pogoda dobija.i spac mi sie ciagle chce. nie moge za nic sie zabrac:baffled:
moj wspol dzisiaj mnie oswiecil ze bujaczka zapomnielismy zabrac z Warszawy:-(wiec wozek i bujaczej bedzie wysylany...skleroze chyba mam...
a dzisiaj wieczorkiem spotkam sie z moja Iga:-):-):-)i moze pogadamy o tym porodzie:tak:
od jakiegos czasu dzwoni do mnie moj daaawny byly, jeszcze przed Cezarym byl i bardzo chyba by cos ode mnie chcial.chce przyjechac, mowi ze on by chetnie zostal tatusiem dla Rafalka, ze jesli chce to bedzie przy porodzie.jego rodzice chca juz do mnie przyjechac bo mnie lubia i fajnego wnuka by mieli....kurcze dlaczego Cezary tak nie robi....
:tak::tak::tak::tak::tak:Blond, jesteś w końcu WYJĄTKOWA!!!!!
ale mam doła masakrycznego.tak chce mi sie wyć jak nigdy dotąd. cały dzień szwędam sie po domu bez celu a teraz jeszcze dowiedziałam sie mój brat, mega kłamca, mydli oczy rodzicom a oni we wszystko jemu wierzą i zawsze go usprawiedliwią czyms, ale mi sie nie podobał sie kolor zas...ej kołdry, która moja mama kupiła to nie chciała ze mna przez telefon gadać a ten kawał fi...a nawet ze zdrady żony sie wykręci. mam taką złość w sobie że nie potrafi tego opisać.i chciałabym cos wiecej powiedziec rodzicom ale boje sie ze na taka odległość tylko bomba z tego wybuchnie.
:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
moja mama przylatuje w piatek i szczerze- wcale za nią nie tęsknie.nigdy nie podejrzewałam że tak zmieni sie mój stosunek do mojej rodziny.:no:
Justyś, tulę mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
Ja tak tylko z doskoku bo składam modele dla smerfa:)))
Motylku boziu to naprawde juz u Ciebie teraz to juz kwestia czasu:tak: Moze teraz spokoj nie umyc okienko:-p wysprzatac łazienke co by nie myslec a wspomóc cała akcje. trzymam kciuki
Dorotka kurde normalnie szkoda mi ciebie dziewczyno:-( A nie mwoiłąs ze masz ogrzewanie gazowe????? wiec takie rachunki chyba do ciebie powinny przyjsc?? Cos kurde nie kumam chyba:baffled:
Patrycja moze jutro sie uda z anastazjologiem
Anetko miłego wieczoru z sis;-)
Miłego sklejania. :laugh2: Czarna, Ty jesteś antyleniem!!!!! Robota pali Ci się w rękach non stop!!!!:tak::laugh2:

A u mnie wciąż :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Myslalam ze Motylek juz na porodowce:-p ale to i tak kwestia czasu
Dorka zal mi Was.Tak mysle sobie moze to jakis przekret z tym rachunkiem:confused: w koncu takie sprawy sie zalatwia oddajac klucze.Spisuje liczniki i takie tam.
Blond a ten byly to ten co byl przed tata Rafalka tak??to moze dobrze:tak:i jeszcze ci jego rodzice przychylnie nastawieni:tak:
u mnie byla kumpela a ja teraz czekam na kolacyjke a potem kapiel i nyny.
Motylku trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minisia to niestety nie ten.Cezary nie akceptuje Rafalka i nie chce:(a jego rodzice(moi sasiedzi tutaj:/) mnie nienawidza:(ten co chce to jeszcze z czasow liceum czyli dawno temu:)bo przed M byl Cezary a duuuuzo wczesniej wlasnie ten co sie teraz odzywa.

ASIU tys jest genialna z tymi facetami :laugh2::laugh2::laugh2:Moim zdaniem nic na sile nie rob a co ma byc to bedzie Wiec czas pokaze jak to bedzie :-p
JUSTYS przytulam cie mocno moze idz sie poloz bo jak sie spi to czlowiek przynajmniej o niczym nie mysli :-p
MADZIU mnie sie cholernie dluzy ten czas Mimo ze sie boje bolu porodowego ale wiem ze juz nie ma wyjscia i urodzic trzeba i chcialbym miec juz to za soba i tulic OLIWIE w ramionach :tak:
CZARNA dobrze pamietasz mam ogrzewanie gazowe ale na tym nowym mieszkaniu gdzie teraz mieszkamy ,a na tym poprzednim to byl blok i tam placilo sie za ogrzewanie w czynszu i tam jest tej niedoplaty 600 zl.:baffled:

Kurcze nie chce sie zalic ale u mnie serio nie moze byc dlugo oki :crazy:
Moj M wrocil do domu o 19 bylam z nim w sklepie bo musialam kupic sobie wode bo juz po herbacie to mi niedobrze:baffled:I nakarmilismy psa.M sobie sam musial jedzenie zrobic a ja zajelam sie soba i sie wykapalam :tak:A co ja mu juz od kilku dni nie usluguje i nie zamierzam nadal :tak:
Ide dziewczynki na seriale i po ide odrazu spac bo ta noc byla okropna i wogole jestem tym wszystkim strasznie zmeczona i narazie jakby mi sie pogorszylo pod wieczor choc biegunki na szczescie nie mam .
MOTYLKU mysle o tobie caly czas Dawaj nam znac co z toba i 3 mamy kciuki

Witam sie i ja!!!!Przepraszam,ze nie odpisze na wszystkie posty,ale zle sie czuje.Od wczoraj wieczora mialam skurcze i cala noc nie spalam,a pol godziny temu odszedl mi czop(sluz z krwia),narazie nie mam regularnych skurczy wiec czekam...Dam znac jakbym jechala do szpitala.Trzymajcie kciuki,bo jakos sie boje strasznie!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Motylku trzymamy kciuki!!!!! Ja nie chce Ci źle doradzać, ale może ciepła kąpiel???

Dziewczyny jak u was ze szwami?po nacieciu?u was w szpitalach są rozpuszczalne?bo ja sie dzis dowiedziałam ze bede musiała przyjsc na zdjecie szwów, a to znaczy ze niema w szpitalu rozpuszczalnych:-:)-:)-(a tak sie nastawiłam.
Ja dzis obiadku nierobie, pierdziele:-D:-Dbyłam na mieszkanku posprzatałam troche i padam wiec LB dzis juz do konca
Ewela u nas szwy nierozpuszczalne. :szok:

Byłam u koleżanek w pracy-jakaś dziwna atmosfera przed tymi zwolnieniami:confused: Już nie czuć takiej sympatii między nimi jak wcześniej. Na szczęście kierowniczki nie widziałam:laugh2: Teraz ma moja sis do mnie na kawę przyjechać. Miłego wieczorka.:-)
Anecia to ja chyba nie doczytałam, u Was też zwolnienia z pracy jak u Kaki????
Justyś jakbys miała mało zmartwień :no:. Mam nadzieję że rodzice przejżą na oczy.
Blond ja tam mam nadzieję że Cezary wróci do Ciebie i pokocha Rafałka. :tak::tak::tak:
A ja byłam w Łowiczu i kupiłam kombinezon, nie wiem tylko czy będzie dobry, jeszcze czapeczka grybsza i chyba mam wsio (tak z grubsza).

Do potem, pa

Justynka nie zazdroszcze:-(
Magdziunia tez mnie ta pogoda dobija.i spac mi sie ciagle chce. nie moge za nic sie zabrac:baffled:
moj wspol dzisiaj mnie oswiecil ze bujaczka zapomnielismy zabrac z Warszawy:-(wiec wozek i bujaczej bedzie wysylany...skleroze chyba mam...
a dzisiaj wieczorkiem spotkam sie z moja Iga:-):-):-)i moze pogadamy o tym porodzie:tak:
od jakiegos czasu dzwoni do mnie moj daaawny byly, jeszcze przed Cezarym byl i bardzo chyba by cos ode mnie chcial.chce przyjechac, mowi ze on by chetnie zostal tatusiem dla Rafalka, ze jesli chce to bedzie przy porodzie.jego rodzice chca juz do mnie przyjechac bo mnie lubia i fajnego wnuka by mieli....kurcze dlaczego Cezary tak nie robi....
nie nie moge normalnie jak widac faceci do ciebie lgną:-D:-D:-D

Dorotka teraz juz kumam:-p

Justynka mnie moi rodzice tez zrazili swoim postepowaniem do siebie i tez jakos tak niezalezy mi na czestych wizytach itp bo mam uraz do nich wiec cie rozumiem

Gosia u mnie nie ma czegos takiego jak POTEM:))))

Wanilia a jaki kombinezonik:-p

Czarna kombinezon zaraz wlepię na odpowiednim wątku.

Mój M zaraz będzie oglądał T. Lisa na żywo bo ma być dyskucja o KRUSach, jak to rolnicy mało płacą. Jest tak wściekły, że chyba zaraz TV pogryzie :baffled::rofl2:.
A ja lece ponadrabiać zaległości na innych wątkach. :-)

reklama
blond ale masz zakret z tymi facetami
dorota wyśpij się pożądnie
Antuanet jejku u was też,
czarna u mnie było tak kiedys przyjezdrzałam z Wrocka wieczorem i latałam i sprzatałam, nie umiałam isc spac jak cos było nie na miejscu, a teraz przewrócil sie niech lezy

Ja dzisiaj wyszłam 2 razsy na dwór, ale do stajni i z powrotem, naszczęście się uspokaja u mnie. jutro siedze sama, bo M jedzie z towarem, ojcu dam konie do roboty, a sama prasowanie cd.

Do góry