reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ewela u nas sa rozpuszczalne na szczescie:tak:moze i nie boli ale to troche smieszne zeby w tych czasach jeszcze takie (nierozpuszczane) szwy stosowali:-p
Beza trzymam kciuki za malego i jutrzejsza wizyte a jesli chodzi o imiona to ja tez obstawiam Natana:tak:
Ciekawe jak tam nasz Motylek:tak:
Justys telefon masz naładowany;-):-D

reklama
Jestem i ja:)leze i co chwile patrze co napisalyscie:)skurcze mam nieregularne,takze leze.Ciekawe ile bedzie mnie tak trzymac...jutro mam popoludniu wizyte u poloznej,jak dotrzymam to pojde:-p.Narazie odpoczywam i czekam na ten moment.Dzieki za pamiec!!!:-)

Jestem i ja:)leze i co chwile patrze co napisalyscie:)skurcze mam nieregularne,takze leze.Ciekawe ile bedzie mnie tak trzymac...jutro mam popoludniu wizyte u poloznej,jak dotrzymam to pojde:-p.Narazie odpoczywam i czekam na ten moment.Dzieki za pamiec!!!:-)
Patrz, żeby Ci wody zaraz nie odeszły...:tak::tak::tak: Bo jak już przeczyściło... to.... :tak::tak::tak:

O tym samym miałam napisać co Gosia.
Dziś skurcze nieregularne a w nocy mogą być regularne i odejść wody - bo jak czop już poszedł i to z krwią to.
Motylku spawdź czy nie leci sama krew - moja siostra tak miała.
Nie czuła bólu, czop odszedł z krwią a jak pojechała do szpitala, to lekarz opietruszył ją, że zwlekała.
Nie chciałabym Ciebie straszyć - może zadzwoń do tej położnej.

Motylku 3 mam kciuki i my tu chyba wszystkie non stop o tobie myslimy :tak:
BEZA oba imona sliczne A to ze myslisz tylko o synku to sie nie dziwie.Powodzenia jutro na wizycie :tak:
GOSIU ja juz widze te twoje swieto w domu i ta radosc ze M jest w domu :tak:

Mnie sie zas robi niedobrze ale jak narazie na szczescie mnie nie czysci i mam nadzieje ze nie przeczysci :baffled:
A z tym wlascicielem wyszlo ze musimy mu zaplacic 600 zl jakiejs niedoplaty za ogrzewanie Co jest dla nas szokiem bo ile mieszkamy i zyjemy na tym swiecie to nigdy takeigo rachunku nie mielismy Nawet wylanczalismy lub podkrecalismy kaloryfery wiec nie mamay pojecia skad taka kwota mogla sie wziasc :szok:
Ale coz jak mamy wiele dlugow to dlaczego nie miec jeszcze dodatkowo 600 zl Mnie juz glowa boli ile co komu mamy zaplacic bo normalnie trzebabylo isc i sie powiesic :baffled::baffled::baffled:

Jak sie u nas tak porody zaczynaja to ja zaczynam miec stracha czy dam rade URODZIC I JAK TO BEDZIE BOLALO :baffled:

Dziewczynki dzwonilam do poloznej i powiedzialam o wszystkim,ona kazala mi zadzwonic do szpitala na porodowke.Zadzwonilam tam wypytali wszystko i powiedzieli,ze jezeli czuje sie z tym ok to mam narazie zostac w domu i obserwowac co sie bedzie dzialo.Jak skurcze sie nasila lub beda czestsze mam sie zjawic u nich.Takze narazie jestem w domu i obserwuje.Powiem wam,ze sie uspokoilam i taka spokojna jestem:-)Jeszcze raz dziekuje za pamiec!!!;-);-);-)

reklama
Motylku no to dobrze, że zadzwoniłaś - spokojniejsza troszeczkę jestem.

Dorciu a przedstawił Wam jakieś rachunki czy tylko tak powiedział o tych zaległych opłatach.
Ciekawi mnie to, bo nie mieszkacie tam już jakiś czas i raptem teraz się dopatrzył zaległości - hmmmm ... śmierdząca sprawa moim zdaniem.

Do góry