reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Witam się i ja!
U nas dalej pogoda do bani :baffled:, a do tego M się przeziębił. Teraz jest w pracy, ale kończy o 10 i wtedy będę miała szpital w domu. Jak ja nie lubię jak on jest chory, bo wtedy muszę wszystkiego pilnować - szczególnie czy bierze regularnie, bo u niego jak zawieje:dry:, ale do marudzenia pierwszy.
Miłego dnia! A tak przy okazji - która następna :happy:

Kaka to zapraszam, wlasnie weszlam do domku ze swiezutenkimi buleczkami i bialym serem;-)I nie martw sie bedziecie wiedziec doskonale kiedy sie zacznie, Mi tez brzuchol sie napina ale bez bolu, jak to bedzie to to bedzie "troche" bolalo. Na pocieszenie mnie w poprzedniej ciazy rozwarcie z 2 cm do 9 cm zrobilo sie w ciagu poltorej godziny:tak:I mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie, chociaz wiadomo nadzieja matka glupich;-)
Wczoraj m. sie uparl ze chce zobaczyc porod, wiec mu wlaczylam ja znowu ogladalam go przez palce a on tylko zadawal mi pytania i ogladal jakby nigdy nic, ciekawe czy tak bedzie jak juz sie zacznie:-D

MAGDASF1 jestem w szoku czyzbys pisala o swojej wspanialej tesciowej ktora jeszcze do niedawna nie uznawala drugiego wnuka ??:szok:
Ale super ze tak milo cie zaskoczyli Ciesze sie bardzo I wozek bedziecie mieli z glowy I milo z ich strony ze pytali sie jaki chcecie ten wozek:tak:
Super ze TATA wraca do normy :-D
KASIU no faceci strasznie jecza jak sa ledwo co przeziebieni Ja tez strasznie toego nie lubie ale chyba kazdy facet taki jest :baffled:A co by zrobili jakby im kaza RODZIC ?????????
KAKA ja tez sie lapie na ta wrozke :tak:
MADZIU mnie sie tez wlasnie od jakis 3 dni non stop napina brzuszek i to jest nieprzyjemne ale nie boli Ale cos mnie teraz boli brzuch jak na @ i spojenie tez boli:baffled:

Ja od 3 do po 5 jakos pospalam i jakos jest ciut ciut lepiej Ale przed 3 zaliczylam jeszcze kibelek :baffled:Pozniej od 6 do 8 drzemnelo mi sie i nawet dobrze sie czuje Narazie od 3 nic nie wydalilam I jakos nawet te rewelacje w zoladku mi ucichly ale to dobrze bo biedna OLIWIA jak to slyszala to tak strasznie nerwowo sie RUSZALA BIEDNA CORECZKA MOJA :-:)-:)-(
Cala noc Oliwia nie spala ale jej sie nie dziwie bo moj zoladek bylo slychac w drugim pokoju a co dopiero to ona slyszala jak jest tam w srodku szok .
Rano powiedzialam jej aby poszla spac i poszla i teraz sie pomalu budzi heheh Ona tez zmeczona musi byc tymi rewelacjami Ja sie boje cokolwiek zjesc ale gotuje ryz nie mam jablka ale zjem ryz ale poslodze sobie go troche moze to cos pomoze.Zaraz dzwonie do lekarza ogolnego i sie rejestruje i moze uda mi sie dzis do gina podejsc bo cos mnie martwi tez moj bol brzucha.I te skurcze wczorajsze niby zoladka ale czasem bylu ciut nizej wiec watro to sprawdzic

Witam poniedziałkowo:-)I kolejny tydzień zleciał:tak:
beza trzymam kciuki za synka,mam nadzieję, że w szpitalu porobią kompleksowe badania małemu i wkońcu będziecie wiedzieli, skąd ta wysypka.:happy:
natusiaMa współczuję tych bóli w kręgosłupie, ale nie martw się-niedługo będziesz tuliła już synka swojego i zapomnisz o tych dolegliwościach:tak:
dorotka jakieś Twoje zatrucie mi się nie podoba.Idź dzisiaj do lekarza!!! Może jakoś kroplówkę Ci dadzą na wzmocnienie w przychodni, bo do odwodnienia już niedaleko po takich sensacjach żołądkowych.:sorry2:
ppatqa trzymam kciuki aby Ci się udało umówić tego anestezjologa:tak: No i dobrze, że przeziębienie przechodzi.:tak:
Magdasf1 to miłe ze strony Twoich teściów, że też przeżywają przyjście na świat wnuka.;-)A wózeczek to będzie wspaniały prezent.I dobrze, ze z Twoim tatą lepiej-szybko wraca do zdrówka:happy:
magdziunia udanych zakupów:tak:
Kaka82 ja też żadnych skurczyków nie odczuwam, a na tym zapisie KTG wyszło, ze są w miarę regularne w 20%:rofl2: Więc może u Ciebie jest podobnie.
A też słyszałam takie historie, ze w ciągu jednego dnia może się wszystko zmienić-moja znajoma rano była u gina i powiedział jej że nic się nie dzieje a 4 godziny później jej wody odeszły:sorry2:Więc chyba lekarze też nie są w stanie przewidzieć zbliżającego się porodu.
U nas pogoda to totalna porażka-znowu pada. Wstawiłam pranie, ogarnęłam kuchnię i teraz zrobię kanapeczki z jajkiem i szczypiorkiem:sorry2: Jakieś smaki za mną chodzą. A potem na 11 do gina mojego:crazy: Dobrze, ze wczoraj zaliczyłam depilację-więc dziś aby prysznic wezmę...Miłego dzionka.

reklama
ANTUANET ide dzis do ogolnego i do gina A go gina bo moj brzuch mnie martwi :-(
Pijenon stop wode tzn wczoraj pilam ale pilam kilka godzin i pozniej szlam do kibelka :-(
Woda mi sie skonczyla juz w domu wiec musze dzis kupic Glodna jestm strasznie i tez bym sobie pojadla wszystkiego ale sie boje :-(
Kurna moja pani doktor ogolena ma juz ful ludzi i laczyli mnie do niej ale ona sie wylancza co za pita grochowa i badz tu czlowieku chory :-(

Do góry