reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Aga serdeczne gratulacje i wszytkiego co najlepsze dla Was, chłopaki rośnijcie zdrowo

Dorotka - może zjedz węgiel, powinnien pomóc na pewno nie zaszkodzi. Przytulam

buuu nie moge ani emotionek dac ani powiększyć ccionki wrrrr

reklama
Ostatnio na biegunkę koleżanka poradziła mi ugotować ryż na wodzie z jabłkami i pomogło. A i węgiel może być i gorzka czekolada, pod warunkiem że nie zwymiotujesz :crazy::crazy::crazy:
Kuruj się Dorotka!!!!

AGA ogromne gratulacje dla Ciebie i dla chłopców !!

Kaka, ppatqa, czarna, dorotka, magdziunia, Antuanet, minisia, Ula, wanilia dzięki, tak, jedna ręka od dołu do góry w gipsie, druga mocno spuchnięta i obandażowana i zanim ta się nie wygoi ubieramy M i karmimy itd. i czasem robi się wesoło, bo nawet przy siusianiu muszę go wspomagać ;-)
Antuanet super z ktg, a ciśnienie wzrosło bo może denerwowałaś się tym powtórnym ktg, jutro gin sprawdzi i będzie ok
dorotka pij dużo wody i odpoczywaj
minisia wszystkiego najlepszego dla synka w dniu imienin :-)

Hip, hip - hurraaaaaa!!!! Dzielna Aga i Maluszki!!! Gratulacje, życzę dużo zdrówka dla Mamusi i Synków :)
Cały dzien czekałam na tę wiadomość :)

Dorotko, może Smecta by pomogła? Uważaj na to odwodnienie :(

Aga gorące gratulacje, az mi łezki poleciały ze szczescia. Niedawno pisałysmy "hura jestem w ciąży", a teraz zaczyna sie juz "hura urodziłam", w koncu :-)

Dorotka mi na biegunke niedawno pomogła błyskawicznie Smecta i kleik marchwiowo-ryzowy taki w butelce, podajze dla niemowląt on jest. Tesciowa - pielegniarka mi dała i pomogło dosc szybko :-)

A u mnie pranie malucha dalej do konca nie wyschło, ale juz prawie, wiec jutro bedzie prasowanko. Do tego pełno naszych ciuchów do prania, wiec jutro bede miała co robic. Mam tylko nadzieje ze bede miała siłe. Dzisiaj kolejny leniwy dzionek. Do okolo 14 lezelismy z mezem w lozeczku, potem zrobiłam obiadek i obijam sie dalej, hehe :-) Mielismy jechac na zakupy, bo lodowka pusta, ale odpuscilismy sobie i pojedziemy jutro. A teraz moj maz siedzi przed kompem i kabinuje cos z jakąs grą, a ja na lozeczku z laptopem, hi hi. Fajna sprawa taki przenosny komputer :-D

Ostatnia edycja:
A ja jeszcze nie moge z tych emocji:-D:-D:-D Normalnie niedowierzam że to już:tak::tak::rofl2:
Patrycja moge sie zajać listą chyba ze chce jakaś inna mamusia to nie widze problemu;-) Narazie wpisze w naszej liście aby nigdzie sie dane niezagubiły;-)
Mirabelka normalnie sobie wyobrazam jak mu we wszystkim pomagacie:-p a długo bedzie miał ten gips????
Dorotka ja tez polecam smecte i jest jeszcze jeden lek ktory wspomaga aby sie nieodwodnic zaraz spróbuje poszukac nazwy. Bo to nie sa zarty!!!!!!!!!!!!!!!
Patrycja tak to jest jak sie kupi facetowi nowa zabawke to gorzej niz dzieci:))))

HURAAAAAA MAMY PIERWSZYCH DWÓCH KRÓLEWICZÓW!!!!!

Dziewczynki dzis nad ranem o godz 3.30 urodziłam dwóch chłopców za pomocą CC. Waża 2.200 i 2.350 dostali po 9 punktów. Sa razem ze mna Zadnych inkubatorów. Jestem szczęsliwa

wlasnie dostałam sms-a

Az mnie ciary przeszły. Agneisia mega gratulacje spisałaś sie na medal jesteśmy z ciebie dumni. Gratulacje!!!!!!!!!!!
WOW!!!! GRatulacje Agnieszce i jej chłopcom!!!!!!
Super, że wszystko ok. Wybaczcie, ze tak na chwile, ale ... same rozumiecie :-p:laugh2: Do jutra. Buziam mocno :*********************

reklama
Do góry