reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

HURAAAAAA MAMY PIERWSZYCH DWÓCH KRÓLEWICZÓW!!!!!

Dziewczynki dzis nad ranem o godz 3.30 urodziłam dwóch chłopców za pomocą CC. Waża 2.200 i 2.350 dostali po 9 punktów. Sa razem ze mna Zadnych inkubatorów. Jestem szczęsliwa

wlasnie dostałam sms-a

Az mnie ciary przeszły. Agneisia mega gratulacje spisałaś sie na medal jesteśmy z ciebie dumni. Gratulacje!!!!!!!!!!!

reklama
HURAAAAAA MAMY PIERWSZYCH DWÓCH KRÓLEWICZÓW!!!!!

Dziewczynki dzis nad ranem o godz 3.30 urodziłam dwóch chłopców za pomocą CC. Waża 2.200 i 2.350 dostali po 9 punktów. Sa razem ze mna Zadnych inkubatorów. Jestem szczęsliwa

wlasnie dostałam sms-a

Az mnie ciary przeszły. Agneisia mega gratulacje spisałaś sie na medal jesteśmy z ciebie dumni. Gratulacje!!!!!!!!!!!

Wow no to mamy pierwsze październikowe dzieciaczki. Aguś wielkie gratulacje. Dużo zdrówka dla Ciebie i chłopaków. Wracaj szybko do nas:tak:

Aż mnie ciary przeszły...jak milutko. Dopiero co gratulowałyśmy sobie II kreseczek...łezka mi się w oku zakręciła :tak::-D

czarna to musisz posiedziec nad nową listą:tak:
Antuanet chyba tak samo, niezauważyłam jakis zmian, przeprosiłam go ze mu smrodze:zawstydzona/y:, jejku nawet M mówi ze pachne:zawstydzona/y:, choc sam lubi jako przyprawe, ale juz mi się chyba poprawia

U mnie teraz zaczeło padać, pierwszy raz od ponad tygodnia, takie mamy miejsce pada naokoło ale nie u nas. Ja poprasowałam nasze rzeczy, bo na jutro juz czekaja dziecięce do prasowania:no:, a bym takiejilości nie ustała, wole na raty. M przy motorze, pojeździł troche, kask jeszcze nie przyszedł, to kazałam mu załozyc kask od koni, jejku kupiłam mu zabawke i teraz siedze sama w domku, ale chodzi cały zadowolony:-). ja bym chętnie poszła do lasu na spacer, ale wole się wykurowac zeby niżej nie poszło

reklama
Ja pije wode zrodlana niegazaowana ZYWIEC ZRDOJ
Ale niestety dalej leci mi woda z D ... :-(
Co wypije to pozniej lece do wc i woda sram za przeproszeniem :-(
A skurcze w zoaldku mam okropne straszny bol nadal.I wogle tam mi tak strasznie glosno wsio sie rusza Biedna Oliwka ma tam niezly koncert Ale wiecie czym sie martwie bo staram sie pic wode ale zaraz ida ja wydalic i boje sie abym sie nie odwodnila :-(
Juz nie wiem co mam zrobic :-(

Do góry