reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Widzialam wiadomosc, no w koncu i jeszcze jak bedzie 2 to powinno pojsc nam jeszcze szybciej hihi.Czarna obstawiala mnie jako nastepno...oby sie nie pomylila...Kurcze super, teraz tylko musimy czekac na kolejne wiesci.
Jak cos to ja juz mam numer do czarnej i dam znac;-)
Nasprzatalam sie i nawet 2 dlugie skurczyki mnie dopadly wiec moze?????:tak:
Wszystkim mamusiom zycze udanego weekendu i duuuzo sloneczka.

reklama
NO TO SIę ZACZELO DZIEWCZYNKI :-):-):-)

gęba mi sie cieszy jakbym to ja już zaczynała:-):-) wreszcie coś się ruszyło

NO TO OWOCNEGO POPOłUDNIA WSZYSTKIM i nocy;-)

Dziewczyny myślicie że jak wcześniej seks byl zabroniony przez lekarza to teraz już można złamać zakaz??????:-)

Myślę, że macie zielone światło:tak::-D

Hihihiih zaczęło się na całego ... ale przypominam że mamy wrzesień ... matko kochana :szok: idu torbę pakować jak nic.
Hehehhehehhe.

Dzisiaj pewnie większość z nas pakuje torby hihih

A ja dzisiaj od rana szalałam z porządkami i dopiero teraz mam czas sobie usiąść i poklikać. Umyłam okno i podłogę u Hani. Ubrałam łóżeczko:-D i też czekam na skurczyki:tak:
Na wieczór mam kupione piwko bezalkoholowe wiec zapowiada sie milutko.

To może teraz założyć nowe wątki jeden to nasze relacje z porodu a drugi o naszych dzieciach. Opieka, rady i takie tam. No i konieczna będzie galeria maluszków :)
Ale normalnie wstrząsnęła mnie ta informacja, normalnie chodzę zdenerwowana jak bym to ja zaraz miała urodzić hihihih:rofl2:

Kaka82 no to faktycznie zapowiada się miły wieczorek :)

reklama
kaka ja dalej nie bo musze poprac i jakos mi sie nie chce

A ja byłam u tesciowej na obiadku, potem posiedzielismy troche tam i znowu w wyrku leze

Do góry