reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
No wiesz co Czarna...to bys mnie we snie rozpakowala prawie:-p:-Dja sie tu staram nie urodzic a tu takie sny:-D
Justyna ja tez nie wiem o co chodzi z tymi napisami:tak:ale mi to wszystko jedno wlasciwie.bo to gdzies sobie mozna chyba cos samemu wpisac tak mi sie wydaje:confused:
a ja drugie pranie wstawilam i teraz nie mam jak sie spakowac bo przeciez wszystko mokre bedzie...madroscia to ja nie grzesze ostatnio:zawstydzona/y:...

U mnie pada i pada - byłam na spacerku na wizycie u gin (o tym na odpowiednim wątku).
Teraz mam zamiar odpoczywać.
Dziewczyny czuję jak skóra na brzuchu jest napięta na maxa - zaraz mi chyba pęknie hehehe.
Obiadku jakoś nie chce mi się robić ech ... mąż dziś będzie dopiero po 20.00 buuuuu.
Tęsknie za nim a w taką pogodę to już totalnie.

No dobra nie smęcę już :-D

Ciril moja Jagusia jak sie pcha tak bardzo to ja sobie myśle ze jest głodna i idę zjeść i zaraz sie uspokaja:)Wypoczywaj jak najwięcej

A ja czekam na mego K pojechał odebrać wózek bo dzwonili i zakupić wanienkę.:)Jedyne pocieszające w tym dniu.

Ja poprasowalam,posciel dla malej pierze sie,a teraz odpoczywam i czekam na W bo zostal jeszcze godzine na nadgodzinach:-).Zmeczona jaks jestem i kregoslup daje sie we znaki:baffled:
Ciril to lez i odpoczywaj!
justyna ja tez nie mam pojecia co z tymi napisami
magdziunie u nas pogoda tez nie zaciekawa:confused:
czarna sen dobry,tylko zadna niechce sie rozpakowac:rofl2:
gusia to weekend bedzie pelen roboty,ale napewno szybko minie.Tylko za bardzo sie nie przemeczaj!:happy:

postaram sie nie szalec najwyzej mojego kochanego zaprzade do mycia garów po obiedzie a ja sie po obijam troche a potem bede marudzic zeby mi jeszcze plecy po masował jak mi tyle roboty narobił :-D

dobra uciekam kobitki bo trzeba jakis obiadek zrobic i wziasc sie wreszcie za robote tyle ze po mału na spokojnie, cos dzis od kompa nie moge odejsc jak siadłam na bb a dokładnie na nasze forum to sie tak przylepiłam ze ciezko mi odejsc a moze jeszcze kotos cos napisze a mnie dzis nad zwyczaj chce sie siedziec i wszystko czytac :-)

reklama
Do góry