reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

gosia - będzie Agatka juz wszyscy sie do tego imienia przyzwtyczaili ja nawet nie mam w rezerwie innego

dorotka - przytulam i wierzę że niedługo pokonasz te górki życiowe i będzie już tylko lepiej
dzis spotkanko typowo męskie takie jak lubie

magdziunia - telepatia czy co?

oki wróciłam z zakupów, brzuszek juz pełny wiec sie biore za robote bo juz 3 tydz sie opierniczam

reklama
MOTYLKU nie urazilas mnie wogole Ja sie z wami zgadzam w 100 % ale tak jak juz pisalam czuje ze musze poczekac na odpowiedni moment aby sie od M uwolnic chcoc nie powiem ze wolalabym aby bylo oki ale jak tak nie bedzie to ja musze dojzec w 100 % do tej decycji I kiedys zloze ten wniosek bo juz pomalu nie wierze ze M sie na dlugo zmieni on ma tylko takie przyblyski :-(
Ja ide posprzatac bo dzis mnie ciocia odwiedzi i przyjaciolka z mezem :-)

Witajcie
Ja dzis mam jakiegoś doła. Robie dziś placki ziemniaczane i leniu****e.Pojawiły mi sie 1 rozstępy na brzuszku normalnie płakać mi sie chce.

Dorotko ja wiem że jak sie jest twardym wobec faceta to facet wtedy robi wszystko co zechcesz ale ja nie umie być twarda bo za bardzo kocham mego K.

blond_ miłego spotkania z mamą,
Aniaaa w domku
dorota przykro mi z powodu M
Kaka moze zanim wrócisz coś się zmieni, a w jakiej branzy pracujesz

Mnie też wkurzaja kurierzy bo czekaja zawsze pod bramai musze sie ubierac i wychodzić, ale boja się psów. ja ma przerwe w prasowaniu.
Ja staram sie nie wychodzic na dwór i zwolniłam, ale katar leczony czy nie trwa tydzień minimum

ja już po śniadanku tzn bułka z masłem bo jakoś apetyt na wszystko straciłam. paprykarza mi sie chce jedynie a w pobliżu same angielskie śmieci. usmażyłam już naleśniki, póki mam jeszcze siły do południa bo potem to juz lipa a dla mężula będzie wczorajsza zupa i już.

dziś jak łaże to czuje ciężar w podbrzuszu, jakbym z ciężarkiem zamocowanym chodziła i zgarbiona jestem jak babulina, hehe

gosia, hehe czytam opisiki:-)
dorcia, to prawda, do takich decyzji musisz sama dojrzeć.Wiem, że zawsze jest sentyment i ...nadzieja... ale musisz też pamiętać o dziecku, o tym jakiego chcesz dla niego domu, rodziny, w czym ma wzrastać. Rozumiem też cię pod względem finansowym, bo w PL nie ma ciekawych perspektyw dla matek z dziećmi, nie tylko zresztą.... Strasznie podoba mi sie u nas, że kobieta-jako samotna matka- miasto opłaca jej mieszkanie i jeśli nie pracuje to też rachunki i i wpłaca pewną niewielką kwote na życie, ale o dom nie trzeba przynajmniej sie martwić. A wPL?? wielkie G. I to właśnie burzy krew w moich żyłach.

a ja ma ochote dziś okna umyć na dole ale płyn mi sie skończył:-( i mam lenia żeby naginać do sklepu:rofl2:

Wiecie co?? odkryłam dość ciekawe radio on-line. www.lastfm.pl wpisuje się wykonawcę, a on układa listę "podobnych" wykonawców... ciekawa muzyka wychodzi... nie w każdym przypadku, ale często tworzy się naprawdę fajna lista...

reklama
Aaa..i wiecie co?? cieszę się ze jest taka pogoda... brzydko, szaro, zimno i deszczowo... jakoś tak skłania do siedzenia w domku... z ciepłą herbatką, albo kawką...nie jest mi przynajmniej żal, że siedzę w domu ...

Do góry