reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Przykro mi Dorotko taki niemiły dzień :no:.
Aniaaa Fajnie, że mąż znalazł sposób jak Ci uprzyjemnić dzionek.
Wanilia fajnie, że meble już stoją, ja lubię takie zamieszanie
Czarna no ja też bym się wkurzyła, ale nie denerwuj się za mocno.
Minisia trzymam kciuki za cierpliwość w nauce. Teraz literki, później tabliczka mnożenia :baffled:. No niestety czeka Cię powrót do szkoły. Będzie dobrze :happy:
Gosiu nie martw się, bo jak Ty z taką samodzielną córcią się martwisz, to co ja mam zrobić z co raz bardziej buntującą się dwulatką. Musimy się pozytywnie nastawiać, bo co nam pozostało.

reklama
Witajci
Dorotko nie martw sie jutro będzie lepszy dzień wykąp sie i włącz sobie seriale i nie myśl o niczym.
Wanilia fajnie masz z mebelkami teraz czekać tylko na bobaska.
Minisia powodzenia w nauce literek.
wanilia79 gratuluje 9 mies.
Blond ja tez ostatnio myślę często czy wrócę do swej wagi i figury,ja chce bardzo karmić piersią a przy karmieniu ciężko iść na dietę

Dziewczyny miałam robione dziś 2 razy ekg bo najpierw wyszło źle i mnie skierowali do szpitala i tam już wyszło ok o z krwią też ok,muszę jeszcze na tą tarczyce zrobić badania ale już mi lepiej..

dorotko przykro mi ja bym na twoim miejscu zablokowała łazienke, niech M czeka
a ja już w wyrku, nic mi się nie chce

Ppatqo ja to samo mysle o tej lazience. niech on czeka i sie w du... ugryzie.
Wesolutka z ta dietka przy karmieniu to ja slyszalam ze latwiej nawet, bo i tak wielui rzeczy lepiej nie jesc, nie smazyc za bardzo, najlepiej zupy wiec moze przy tym sie uda:tak:do tego przy karmieniu podobno naprawde sie chudnie(wyjatkiem jest moja ciotka-zupelnie odwrotnie).damy jakos rade:)dzieci dadza nam popalic w nocy to pewnie troche tych kalorii spalimy;-)a te dzisiaj w tv to chyba jakies leniwe byly i na bank wiecej gadaly niz robily:-p

czarna ja w Wejherowie rodziłam Sebę, ale to były inne czasy nawet jeszcze nie dotarły tam wtedy porody rodzinne, a obecnie faktycznie bardzo dobrą ma opinię i babki chwalą
justyneczka chcę rodzić na Zaspie, stamtąd jest mój lekarz i jeszcze mam znajomego który jest tam ginem, fajny bardzo (ale nie chciałabym znajomego przy porodzie :-)) i mam blisko mogę się w 15 minut zakulać na piechotę. A Ty mieszkałaś w Gdańsku?
dorotka super wyniki :-) ja też bym się wściekła na mamę, może ona w euforii że ma swojego Jasia na trochę blisko i dlatego taka rozrzutna
ppatqa u nas też boksy małe - łóżko, łóżeczko dla didzi, stoliczek na aparaturę med. i fotel obrotowy dla M :-) piłki, sako i inne cuda na korytarzu wspólne dla 5 boksów porodowych

Dorotka - szkoda, ze znowu M zepsuł Ci humor... faktycznie ciepła kąpiel dobrze Ci zrobi..zrelaksuje ......
Wesolutka - to powodzenia na badaniach !!
Czarna - oj ..mnie też to straaasznie złosci jak sie nastawie na coś, czekam...i dopiero jak sama zadzwonie to okazuje sie ze nic z tego...

Witajcie!!!
Widze ze pazdziernikoweczki bardzo uparte i zadne malenstwo nie chce sie urodzic przed czasem.;-)
Ja juz jestem taka zla, to czekanie mnie dobija...Wiem ze to moze glupie co pisze, ale jakos durna nastawilam sie ze urodze w 38 no gora w 39 tyg a tu du...
Jak dla mnie to czekanie jest bez sensu.Moja mama jest u mnie do 5 pazdz. i chcialabym by jak najwiecej czasu spedzila z mala no i przy okazji mi pomogla...
Wczoraj nawet namowilam meza na baraszkowanie, ale nic nie pomoglo...Ja juz nie wiem...

ANIAA fajnie wymyslilas z ta ciaza na plecach heheh
WANILIA fajnie ze mebelki juz stoja A ty teraz LB :tak:
ASIU zaczniesz sie pozniej przejmowac jak wrocic do normy po ciazy Teraz nie mysl o tym :tak:

A ja mialam znakomite przeczucie M wypil MOwi ze 1 piwo ale ja nie wierze bo ledwo co mowi Jak gada przez tel to ani slowa nie rozumiem.Kurna i jak sie tu nie wkurzac.Ja czekam na niego caly dzien a teraz przez niego mam same nerwy i jak wroci to nic z niego nie mam Dzis bede sama spala bo napewno nie z nim ale jestem zla a to tylko szkodzi OLIWI
Z mama nie gadam i z M tez nie zyc i nie umierac:baffled:
Boziu Dorotka normalnie tak mi ciebie zal
Dziewczyny miałam robione dziś 2 razy ekg bo najpierw wyszło źle i mnie skierowali do szpitala i tam już wyszło ok o z krwią też ok,muszę jeszcze na tą tarczyce zrobić badania ale już mi lepiej..
Dobrze ze te drugie wyszło OK ze wogóle je powtórzyli:tak:

A mojego M nadal nie:sorry2: a jutro rankiem znów wyjezdza:-:)-:)-( sie nawet nim nie naciesze nie mowiac o dzieciach:-(

Agniesia tak to juz jest jak chciały to nie mogły jak juz moga to niecha:rofl2: Ale trnuj trenuj z M moze wkoncu pomozesz maluszkowi wyskoczyc

reklama
Do góry