reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

reklama
anulka ja jestm juz w 28 :) szybciutko to zlecialo jak niewiem ale gdzie jeszcze do wrzesnia....najgorzej ze w wakcje cieplo a tu brzuszek rosnie,chociaz i tak a miare waze ,trzymam sie jeszcze hehe ;)a jak u ciebie?

cichutko tu sie zrobilo......

Moja dzidzia juz sie urodzila. I choc juz ma 4 tygodnie to trudno jes stwierdzic jednoznacznie do kogo bedzie podobny nasz synek. Urodzil sie z czarna czuprynka, ale po tygodniu mu ogolilismy glowke (ze wzgledu na religie) no i teraz Rayyanowi odrastaja wloski koloru blad (po mnie) a oczki to kazdego dnia ma inne, nie moze sie zdecydowac czy maja byc niebieskie czy brazowe hihihi

jestesmy muzulmanami. caly "obrzadek" po narodzeniu dziecka wyglada mniej wiecej tak: jak sie tylko dziecko urodzi to mowi mu do ucha ADAN - wezwanie na modlitwe i daje mu sie do possania suszona daktyle, 7 dnia zabija sie w ofierze baranka (za chlopaka 2, za dziewczynke 1) ewentualnie inne zwierze ktorego mieso dozwolone jest w islamie i albo rozdaje sie to mieso ubogim, albo przygotowuje sie przyjecie. 7go dnia rownierz goli sie wlosy dziecku z glowy i obrzezuje chlopakow. To tak mniej wiecej po krotce.

czesc , ja to znacz my tez zaliczamy sie do par mieszanych , ja jestem polką , a moj partner to straszna mieszanka, mam jego jest z bosni tata z chorwacj , a on urodzil sie w francji i jest francuzem.....dzidzi jeszcze nie mamy ale bardzo sie staramy :laugh: :laugh: :laugh:
poznalismy sie tu w Polsce bo tu jest na kontrakcieale za 6 miesiecy zamieszkamy w francji mam nadzieje ze juz z fasolka w brzuszku
pozdrawiam wszystkie pary
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A my z kolei jestesmy parą polsko- węgierską. I co najlepsze to ja nie mówię po węgiersku ( chociaz sie uczę) a András nie mówi po polsku. Porozumiewamy się po angielsku. Pomieszkujemy trochę w Polsce trochę na Węgrzech( obecnie na Węgrzech) Dzidzia przyjdzie na świat w Polsce, a za 2 tygodnie bierzemy ślub - najpierw cywilny na Węgrzech, potem kościelony w Polsce.

reklama
Hej dziewczyny!!Odkrylam to forum bardzo niedawno i z wielkim zainteresowaniem czytam posty.
No wiec moj maz i ja z pewnoscia jestesmy para pol-zagr. Ja jeste, Polka i Tatarka w jednym:)Anusiak widzialam na stronie tatarskiej fotke Twojego meza:) www.tatarzy.tkb.pl ale juz dawno. Moj maz jest Pakistanczykiem. Mieszkamy w Anglii, w Londynie. Jestem, dzieki Bogu, w 6tyg ciazy:) Eliall!!!!Assalamu alajkum!!a gdzie mieszkacie?Jestesmy muzulmanami rowniez. Jaki ten swiat jest maly!!Gratuluje syna!!Mubarak!!!
A jesli chodzi o imie to na bank bedzie to imie muzulmanskie!!!w koncu oboje jestesmy muzulmanami i jest to dla nas naturalne!!!Moja siostra bedzie rodzic za miesiac-tez sa muzulmanami, i nazwa swego dzidziuska, Adam, tak jak pierwszy prorok!!!!:) Pozdrawiam wszystkich!!!

Do góry