reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

reklama
No ja tez mam taka nadzieje. Nie wiemy ale byc moze na dluzej, zobaczymy jak to sie ulozy. W Stanach ani w Turcji dziecka wychowywac nie chcemy z licznych powodow. Chyba Polska jednak najlepsza... Zobaczymy. No i ja mam troche dosc wloczego po swiecie. Pozdrawiam. Ania

witam ciebie anusia :) no rzeczywiscie to spojrzenie tatarskie hehe ;) jak to ty jestes na tym malym foto to pasujecie bardzo do siebie ,naprawde dobrana parka jestescie:) ciekawe jaki dzidzius wyjdzie ;) ja tez sobie wyobrazam jaki nasz bedzie hehe ;)

Czesc Asiuniu!
Napisz cos wiecej o was, czy twoj maz jest Polakiem, czy nie. Gdzie mieszkacie? Moja historyjke w skrocie juz znasz. Pozdrawiam.
Ania
PS> tez jestem strasznie ciekawa jak nasza dzidzia bedzie wygladac. Tatus bu chcial zeby miala moje oczy (zielone). A co do imion to dziewuszka ma byc Zuzanna- Susana, chlopiec Jozio- JOEy. A wy juz zdecydowaliscie?

hej Aniu , u nas to jest troche pomieszane,narzeczony byl urodzony w PL ale wyjechal z rodzicami po urodzeniu i ma tylko obywatelstwo niemieckie , i tam mieszka i pracuje, ja natomiast jestem w pl u rodzicow poniewaz tutaj tez studiuje zaocznie ,jeszcze mi zostal rok wiec czesto sie nie widzimy..no ale co poradzic studia sa bardzo drogie i juz tyle pieniedzy bylo w nie wlozone ze szkoda zrezygnowac. Teraz jestem w 27 tygodniu ciazy ,no i chcialabym zeby dzidzia wygladala jak tatus :) taka mala czarna hehe, a imiona jak narazie dla dziewczynki Nicol a dla chlopca Maxim:) no i tez planujemy slub oczywiscie mozemy tylko cywilny poniewaz moj narzeczony juz mial jedna zona i ma z nia syna 13 letniego no ale wiadomo jak to jest tyle zalatwiania bo to w Pl i w DE trzeb askladac papiery ze az sie niechce....ale jednak cos trzeba robic:) a jak u was jestescie juz po slubie???i chcesz urodzic w polsce??

Asiu,
no nie my tez nie jestesmy jeszcze poslubieni. Mam nadzieje, ze uda nam sie to zalatwic jeszcze przed narodzinami dzidzi. Raczej w Pl. Tez mnie przygnebiaja sprawy papierkowe i zobaczymy jak to bedzie. Ja jade do PL za 3 dni i na pewno juz tam zostane. Jestem z Warszawy, a ty skad Asiu?

reklama
hej Aniu , ja wlasnie tez sie obawiam tych papierow itp az mi sie niechce myslec bo to jednak duzo latania....a w polsce mieszkam w Pile ,do wawy mam 350km wiec nie az tak duzo ;) mam znajomych w Jabłonnej to niedaleko warszawy moze bylas tam? :)

Do góry