reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Jak u was dziewczyny jest z imionami dla dzieci?
Ja sie zastanawiam nad daniem dwoch imion, ewentualnie jednego ale uniwersalnego-miedzynarodowego.

reklama
eliall ja wlasnie jeszcze nie wybralam jedynie dla dziewczynki mi sie podoba Nikol ale dla chlopca niemam jeszcze..na stronie www przegladam te imienia ale jakies takie zwykle sa a chcialabym cos innego ;)a ty???

Mi tez tak trudno sie zdecydowac, bo jedne to po przetlumaczeniu znacza cos brzydkiego, drugie za dlugie albo za trudne do wymowienia, a jeszcze inne to poprostu zle sie kojarza. Mysle ze jak dzidzius sie urodzi to na szybko cos zdecydujemy. Jak na razie to jest postanowione ze beda dwa imiona, jedno polskie a drugie muzulmanskie (oboje jestesmy muzulmanami).

masz racjae eliall ja chyab tez na szybko cosik wybiore :) teraz to naprawde niewiem jakie przydalaby sie jaka staka ksiazka z wszystkimi imionami ;)

Chyba rowniez sie tutaj zaliczam chociaz oboje jestesmy Polakami ale mieszkamy za granica w Niemczech czyli mozemy sie nazywac para polsko - zagraniczna :laugh:

Witam dziewczyny!
Ja i tatus malenstwa poznalismy sie w najcudowniejszym miescie na ziemi Nowym Jorku gdzie on mieszkal przez wiele lat. Tony pochodzi z Turcji, urodzil sie w Istambule, jego tata jest jednak Tatarem krymskim, Tony jednak w Turcji wlasciwie nigdy nie mieszkal. Obecnie mieszkamy w Stambule od 6 mies, oboje nauczamy ang. Jednak ze wzgledu na dzidzie postanowilismy sprobowac szczescia w Polsce, przy mojej rodzinie. To tak w skrocie. Pozdrawiam.
Ania

reklama
Do góry