reklama
moja córcia na drugie ma Funke po prababci z nigerii a Sara to miedzynarodowe jak bedzie kiedyś syn to bedzie Alal lub Emanuel
Mi tez tak trudno sie zdecydowac, bo jedne to po przetlumaczeniu znacza cos brzydkiego, drugie za dlugie albo za trudne do wymowienia, a jeszcze inne to poprostu zle sie kojarza. Mysle ze jak dzidzius sie urodzi to na szybko cos zdecydujemy. Jak na razie to jest postanowione ze beda dwa imiona, jedno polskie a drugie muzulmanskie (oboje jestesmy muzulmanami).
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Witam dziewczyny!
Ja i tatus malenstwa poznalismy sie w najcudowniejszym miescie na ziemi Nowym Jorku gdzie on mieszkal przez wiele lat. Tony pochodzi z Turcji, urodzil sie w Istambule, jego tata jest jednak Tatarem krymskim, Tony jednak w Turcji wlasciwie nigdy nie mieszkal. Obecnie mieszkamy w Stambule od 6 mies, oboje nauczamy ang. Jednak ze wzgledu na dzidzie postanowilismy sprobowac szczescia w Polsce, przy mojej rodzinie. To tak w skrocie. Pozdrawiam.
Ania
Ja i tatus malenstwa poznalismy sie w najcudowniejszym miescie na ziemi Nowym Jorku gdzie on mieszkal przez wiele lat. Tony pochodzi z Turcji, urodzil sie w Istambule, jego tata jest jednak Tatarem krymskim, Tony jednak w Turcji wlasciwie nigdy nie mieszkal. Obecnie mieszkamy w Stambule od 6 mies, oboje nauczamy ang. Jednak ze wzgledu na dzidzie postanowilismy sprobowac szczescia w Polsce, przy mojej rodzinie. To tak w skrocie. Pozdrawiam.
Ania
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
reklama
Podziel się: