reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pary Polsko-Zagraniczne

CzESC STANOLU!!!

NO tak sie ciesze, ze u WAs wszytsko ok!!! Koniecznie musimy sie spotkac!!!

U mnie jest ostatnio ciezko i wiele zmian. Fakt, corcia jest wspaniala- choc niejadek, ale za to humor ma wiecznie swietny- w ogole nie placze;))). Jak tam Twoja Amy? tez juz duza pannica!!!

Ja jestem w Polsce i na razie nigdzie sie nie wybieram- rozstalam sie z tata Zuzia:(((. To swieza sprawa i wciaz dla mnie bolesna ale coz- trzeba zyc dalej...

w naszym przypadku- odmiennosci jednak wziely gore;(((- choc nie tylko kulturowe...

Blond- a co tam u Was slychac, jak tam dzieciaczki?

Pozdrawiam Wszytskie Was dziewczyny!

reklama
kochana trzymaj sie cieplutko
u nas wszystko ok wlasnie bylismy na weekend w warszawie na spotkaniu mam lutowychi jutro wracamy do niemiec ,boze jak dzisiaj u nas zimno

czesc dziewczynki nie wiem czy mnie pamietacie ...tu stanola....kurcze starsznie dawno mnie tu nie bylo ..w afryce internet jets badzo drogi to po pierwsze a podrugie dlugo czekasz na istalacje ...ale naszczescie juz mam internenet wiec bede was odwiedzac bardzo czesto

Anusia kanusia twoje malenstwo juz takie dluze napisz koniecznie gzdoie jestes teraz ...ja bed w polsce od 23 listopada na miesia c wiec mam nadzieje ze sie zobaczymy
:-)

ano pamietamy , pamietamy dobrze , ze sie odezwalas , bo juz sie martwilysmy co u ciebie

czesc dziewczyny, pozdrawiam was serdecznie w nowym roku 2007 !!!

moj maz jest szwedem, obeznie mieszkamy tymczasowo w malezji, planujemy jednak wrocic do Goteborga

czy sa tu tez pary polsko-szwedzkie ???

pozdrawiam

acha, no i najwazniejsze - termin na kwiecien !!! ;-)

:-D :-D :-D
bosze jak dawno mnie tu nie bylo
witam sie przypominam i moze troche watek odswiezymy :-D :-D :-D
moja coreczka Zuzu jak dla mamusi a Suzanna jak dla Tatusia urodzila sie 31 lipca 2006 w Polsce w Kraku :-D :-D :-D gdy mila 2 mieisace wyjachalismy narazie do Francji do miasta Annemasse zaraz kolo Genewy ...no i tak sobie teraz tu zyjemy...mala ma teraz prawie 6 miesiecy ...duza z niej dziewczynka

witamy wszystkich
Anusiakanusia alez twoja mala urosla ...jest cudowna

witam tez m_ktosia ...kogo nosisz pod serduszkiem????

hej Silunia,
no w koncu sie ktos odezwal, ja tak zagladam czasem bo mysle ze to fajny watek, my polki w przeroznych polaczeniach narodowosciowych, a te dzieciaki jakie fajne potem nie
no wiec moja dzidzia szykuje sie na 17 kwietnia, bedzie laska w stylu wikingow:-D , szukam imienia, na razie rozwija sie bez problemow, juz bym ja chciala miec w ramionach:tak:
dawno cie nie bylo siolunia, chyba ominelo nas przyjscie na swiat twojej Zuzu, gratuluje!!!
i jak wam sie wiedzie we Francji? zostajecie na dluzej?
ja sie zaczelam uczyc francuskiego 2 tyg temu, boszzz ale ten jezyk trudny, a ty szybko sie nauczylas?

:-D witam z rana
no to gratuluje wikingowej dziewczynki :-D no u nas jakos tak wyszlo , ze troche watek zaniedbalam ......postaram sie nadrobic
a zyje nam sie tu dobrze ...zobaczymy na jak dlugo bo to zalezy glownie od pracy ....od kad urodzilam to nie pracuje i narazie nie wracam do pracy wiec to teraz G. zajmuje sie utrzymaniem naszej rodzinki....chcialabym tu zostac bo miejsce mi sie bardzo podoba ...spokojne i duze miasto zaraz obok idealne dla dzieci...no ale zobaczymy , w najgorszym wypadku dwa lata w najlepszym cale zycie :-D
co do jezyka to jeszcze nie umiem ...rozumiem jak do mnie mowia i takie podstawowe rzeczy umiem zalatwic i na razie tyle :-D uczymy sie robiac zakupy :-D

napisze pozniej wiecej bo teraz mala sie obudzila i wola o sniadanie czyli :-D :-D :-D cyca
zalonczam dwa zdjatka Zuzu

silunia jezu ale sliczna masz dzidzie, a jaka usmiechnieta
normalnie az cieplo zrobilo mi sie na duchu !!!:tak: :-D
bo u mnie tak sobie, zaczely mi sie nasilac ciazowe dolegliwosci i juz nie moge, kregoslup mi wysiada i jakas deprecha jednoczesnie, nie moge spac po nocach...:eek:
a jak widze taka slodycz to od razu mi sie razniej robi jak sobie wyobraze ze moja corcia juz niedlugo bedzie na swiecie:-)
a wiesz ja sie spowrotem bede przeprowadzala do europy, do szwecji za pare miesiecy, ale tez marzy mi sie francja, zobaczymy jak mi pujdzie z jezykiem, moj maz powiedzial ze jakby chcial moglby pracowac w Lyon bo jego firma ma tam duzy oddzial, ale to wiesz takie gadanie na razie,
...do napisania,

pozdrawiam wszystkie polsko zagraniczne pary, odzywajcie sie, przeciez jest nast troche na tym swiecie bo najlepsze witaminy maja polskie dziewczyny:cool2: !!!

witam! jestesmy polsko-wloskim malzenstwem z ponad rocznym stazem i mama prawie 4 miesieczna cudowna coreczke. :-) teraz jeszcze mieszkamy we Wloszech, ale niebawem mamy zamiar przepowadzic sie do Polski. Wlasnie szukamy pracy dla mojego maza, ktory niestety nie mowi zbyt dobrze po polsku, ale jestesmy dobrej mysli. Jak cos sie wyklaruje to bedziemy albo w Krakowie (byloby lepiej) albo w Czestochowie. dajcie znac jesli mieszkacie gdzies kolo nas, nawiazemy kontakt. Moze ktos ma jakies wiadomosci dotyczace mozliwosci pracy dla Wloch, bede wdzieczna za jakiekolwiek wskazowki. Moc calusow dla wszystkich!!!

reklama
Czesc dziewczyny!

No faktycznie, warto byloby odswiezyc ten fajny przeciez i uzytwczny watek:)...

U nas duzo sie pozmienialo, niektore z Was moze slyszaly co nieco na iinych watkach.. Rozeszlam sie z Tonym i sama wychowuje moja Zuzu (tez ja tak nazywam):)... Wlasciwie to z wielka pomoca moich ukochanych rodzicow. Coz tatus Zuzi nie zdal egzaminu niestety:( - nawet jej nie widzial na zywo, choc twierdzi ze to jego najwieksze marzenie. ja tam mysle, ze jak sie czegos bardzo chce to nie ma rzeczy niemozliwych ale jak widac dla niego sa- czyli chyba nie az tak bardzo mu zalezy... Co jest smutne:( po tym wszytskim co razem przeszlismy przez te lata i wszystkich moich oswieceniach aby byc razem:(

Coz, zycie toczy sie dalej i juz od 5 miesiecy jestem sama z Zuzinka..

A wlasciwie to 5 miesiecy temu ostatecznie rozstalam sie z tata Zuzi (nie widzielismy sie zas od 1,5 roku).. Bo sama nie jestem :) i tu bedzie pozytywny akcent mojej histori. Otoz okolo 3 miesiace temu w moim zyciu pojawil sie nowy mezczyzna... i co ciekawe tez obcokrajowiec- tylko z przeciwnej strony kontynentu. Z Norwegii:) Nie wiem co z tego bedzie ale na razie jest fajnie:) Erik pracuje w Wawie jako fotograf mody wiec jest na miejscu czesto- choc i sporo podrozuje. Teraz np jest w domu w Stavanger. A ja sobie tesknie... Nawet bardzo:) ale wraca za 12 dni. Juz nie moge sie doczekac.

Pozdrawiamy serdecznie!!!

Ania i roczna Zuzia, ktora jest przeslodkim dzieckiem- nie placze, nic nigdy nie wymusza. Mowi juz wiele slow w tym "babci". Raczkuje i robi pierwsze samodzielne kroczki. Dzis znow byla u fryzjera:) po raz 4 w zyciu- niezle jak na roczek:)

Do góry