reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

dziekuję za informację bardzo oraz wsparcie. Niestety rózne czynniki niezalezne ode mnie sprawiają ze pewnie pozostane tu:blink:

reklama
jup mocno cię ściskam i w zupełności cię rozumiem......nasz synuś przyszedł na świat w 13.04.2015 w prawie w 37 tc(termin miałam na 28.04.2015), niestety ciężka infekcja bakteryjna - bakterie z grupy gbs(paciorkowce), wyszło mi w wymazach, że jestem nosicielką, został mi podany antybiotyk w trakcie porodu, ale dziecko jak się okazało zakaziło się jeszcze wewnątrzmacicznie, od pierwszych sekund życia przebywa na intensywnej terapii noworodków(lekarze są cudowni z intensywnej terapii-wojewódzka 2), podają mu antybiotyki, 18.04 wyszłam ze szpitala, ja byłam na oddziale matek, wszystkie dziewczyny z dzieckiem przy łóżku, a ja nie - horror, w sobotę wyniki mniej więcej w normie, czekamy jeszcze na wyniki posiewów, jaka konkretnie bakteria go zakaziła, leczenie 14 dni ma trwać od porodu, jestem w domu, tęsknię, nie mogę być 24 godz z nim, wiadomo to specyficzny oddział i nie pozwalają na długie wizyty...........w woj.2 na oddział noworodków wstęp tylko dla jednej osoby odwiedzającej, dzieci do 14 roku życia zakaz wstępu

Witam staraczki
Mam do oddania za dobre słowo i zdrowaśke

Stymen (45tabl)
Folik (60tanl)

Doxycyclinum (7tabl)
Betadine (11)
Clostilbegyt (5tabl)
Estrofem(16tabl)
Jak coś pisać
Życzę powodzenia.

Ostatnia edycja:
jup jak dzieciaczki się czują ? Jesteście już w domu ? Jak się czujesz ?
faro trzymam kciuki za maluszka, żeby szybko to paskudztwo wyleczyli i żeby wrócił do domu do mamy. A ty kochana jak się czujesz ?

Faro
życzę zdrowia i mocno trzymam kciuki,aby maluszek byl przy Tobie zdrowiutki !!!
Wiem,ze Ci ciężko,trzymaj się kochana!!

My jestesmy juz w domu,...
uff codzienność z dwójka jest trudna, sa kochani, ale martwie sie o nich aby rośli i byli zdrowi bo to takie kruche maluszki,a my poczatkujacy rodzice...
Male mają sie dosc dobrze,tylko katarki je mecza,czkawki i refluks :/
Ja dużo lepiej ale z trudem dochodze do siebie,to jeszcze potrwa...

Ostatnia edycja:
FAro ja mam co prawda daleko do porodu ale mam bakterie wlasnie z grupy paciorkowcow jeszcze kiedys robiłam przed ciaza napisz jak sie dziecko mogło zarazić skoro antybiotyk podali kurde a naturalnie rodziłas ? zmartwiłam sie ja ma jakas streptis aga....

Jup to super teraz czas będzie leciał i zobaczysz jak oba szczęścia rosną :-)
Faro gratulacje i trzymaj się życzę cierpliwościi duzżo zdrówka dla maluszka.

Przyszłe mamusie trzymajcie się zdrowo.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie :happy2:

reklama
Do góry