reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

rea mega gratulacje i wszystkiego naj w nowej roli niech maleństwo zdrowo się chowa
u mnie termin 28.04. czekam, a czas mi się dłuuuuuuży

reklama
Cześć Dziewczynki postanowiłam coś skrobnąć, bo ciągle pytacie co u mnie:) Przede wszystkim nie miałam okazji pogratulować świeżo upieczonym mamusiom. Milena, Rea wielkie gratulacje:) Pozdrawiam wszystkie mamusie na "wylocie":) i te "stare" mamusie:) Joasik, Goyah, Sisi. Madziulka gratuluje serduszka. Trzymam kciuki za te, które jeszcze walczą : Nika, Nuna, Madzia. Mam nadzieję, że szybciutko dołączycie do grona szczęśliwych mamusiek. Co u mnie... hmm niestety nie każdemu jest dane zostać mamą. Jeszcze raz cieplutko pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Rea gratuluje:)
Anikola wiem - dobrze się mówi, ale ja wierzę, że Tobie też będzie dane. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.

Anikola dziękuję , są różne metody i zawsze trzeba wierzyć kochana w Nasz cud .....
wciąż nie mogę uwierzyć , a strach towarzyszy w każdy dzień , godzinę i minutę ....

Łezki poleciały wczoraj jak zobaczyłam te moje 8 mm szczęścia z serduszkiem :-)

Rea gratuluję Waszego szczęścia :-)

Rea gratulacje duuużo zdrówka dla Was.
Mamusie wreszcie wiosna i koniec siedzenia w domach :-)
Przyszłym oczekującym mamusiom cierpliwości.

I starającym się wytrwania coraz więcej cudów na forum więc się zdarzają. Trzymajcie się cieplutko
Pozdrawiam :happy:

Anula
Jestem w szpitalu, przedwczesnie urodziłam w 35 tc maluchy leżą osobno i
jeszcze ich nie moge widzieć. Serce pęka.

Pozdrawiam Was mocno.

Jesteśmy w Rzeszowie w PF.
Urodzili sie z waga: dziewczyna troszke ponad 2 kg a chlopiec 2,3kg.
Ich stan jest dobry,oddychaja,ucza sie jesc,ale nie moge ich widzieć bo tu jest zakaz :(
Moze dzis cos więcej sie dowiem.

reklama
Jup wiem że serce pęka że nie możesz ich utulic ale trzymaj się. A czego jest zakaz? Nawet przez szybę nie wolno? Z daleka? Wagi mają ładne. miałaś cc?

Do góry