Bibi ja zrezygnowalam z parensa po dwoch inseminacjach. W ogóle moje odczucia co do dr M są mieszane chyba bardziej dociekliwa jest dr homa byłam u niej parę razy jak M nie bylo. Ja bym ci radzila zmienić klinke. Novum warszawa albo bocian Białystok ja wahalam się miedzy tymi dwoma są najlepsze. Ostatecznie wybrałam bociana i teraz dzieki dr mrugaczowi moj cud spi mi na piersi. decyzje podejmiesz sama
Ja chodziłam do t.kluz i jestem zadowolona. Opinie ma różne ale jest ti bardzo dobry specjalista. Cesarke miałam w niedziele to zadzwonił do mnie pytał jak się czuje a na następne dni przychodził codziennie do mnie. To tez zależy gdzie chcecie rodzic. Ja wybrałam Szopena dlatego tez tego doktora. Jeżeli chcesz rodzic w profamili to dobry jest dr Janeczko i Sabina kluz
Ja chodziłam do t.kluz i jestem zadowolona. Opinie ma różne ale jest ti bardzo dobry specjalista. Cesarke miałam w niedziele to zadzwonił do mnie pytał jak się czuje a na następne dni przychodził codziennie do mnie. To tez zależy gdzie chcecie rodzic. Ja wybrałam Szopena dlatego tez tego doktora. Jeżeli chcesz rodzic w profamili to dobry jest dr Janeczko i Sabina kluz