reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Bibi ja zrezygnowalam z parensa po dwoch inseminacjach. W ogóle moje odczucia co do dr M są mieszane chyba bardziej dociekliwa jest dr homa byłam u niej parę razy jak M nie bylo. Ja bym ci radzila zmienić klinke. Novum warszawa albo bocian Białystok ja wahalam się miedzy tymi dwoma są najlepsze. Ostatecznie wybrałam bociana i teraz dzieki dr mrugaczowi moj cud spi mi na piersi. decyzje podejmiesz sama
Ja chodziłam do t.kluz i jestem zadowolona. Opinie ma różne ale jest ti bardzo dobry specjalista. Cesarke miałam w niedziele to zadzwonił do mnie pytał jak się czuje a na następne dni przychodził codziennie do mnie. To tez zależy gdzie chcecie rodzic. Ja wybrałam Szopena dlatego tez tego doktora. Jeżeli chcesz rodzic w profamili to dobry jest dr Janeczko i Sabina kluz

reklama
Dziewczyny czy jest wśród Was ktoś kto był abo w Novum w Warszawie albo w Bocianie ale nie do procedury in vitro...?

Dodam, że w tym okresie ponad rocznych starań była raz ciąża biochemiczna 4 miesiące temu....Dr.M chyba gra ze mna na zwłokę aż w końcu zaskoczy ale kiedy ........za 5 lat? Jak juz mam 33 lata. Kurcze coś jest na rzeczy że nam się nie udaje ale dr z cyklu na cykl mówi że się kiedys uda-wkurza mnie juz to masakrycznie. Mysle żeby raz podejść do inseminacji w Parensie- porobić jeszcze badania potrzebne do inseminacji.

:confused:a cóż to, cisza jak makiem zasiał....może przepowiadana wiosenna pogoda ożywi forum
rea86 a co u Ciebie, nadal w oczekiwaniu, czy maleństwo przyszło już na świat?

Ja zajęta macierzyństem. Mamy pierwsze odparzenie, pierwszy katarek, pokarmu trochę brakuje, ale Cytrynka grzeczna. Mały był atrakcja świąteczną u moich rodziców. Strasznie się wszyscy cieszą. Zaczynamy wyrastac z ciuszków :)
Pozdrawiamy ciocie. Hallloo Odzywać się! !!! :)
Sąsiadko Anikola co u ciebie
Madziule jak u was? Ktos miał testować na dniach?

Załączniki

• 1428484890273.jpg
    1428484890273.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 60
  • 1428484906653.jpg
    1428484906653.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 75
ja melduje się :-D
bibi na tym forum większość osób pojechało do Białegostoku do bociana, z tego co pamiętam to nuna i madziulka wybrała Novum. Ja osobiście jestem mega zadowolona i nie mogę złego słowa powiedzieć na lekarzy czy pielęgniarki- pełen profesjonalizm, miła atmosfera i przede wszystkim nie idzie tam wszystko taśmowo, jedyne na co mogę ponarzekać to na odległość(prawie 500km) i droge(wiecznie w remoncie) - ale to już inna bajka. Ja mogę ci tylko doradzić tyle, żebyś pozbierała wszystkie papiery z leczenia, z badań i wybrała inną klinikę, jedyny minus to w/w kliniki są daleko i trzeba poświęcić cały dzień na podróż.
milena jaki słodziak z twojego synka :tak:
madziula miała mieć wizyte po świętach w W-wie - chyba ????
faro jak się czujesz ?
pozdrawiam

Milena87 jak słodziak, niech zdrowo rośnie
anula86@ my już jesteśmy na ostatniej prostej, terminowo mamy niecałe 3 tygodnie do porodu, po ostatniej wizycie tj. 01.04. pan doktor kazał mi się oszczędzać w sensie polegiwać, bo już wyczuwalne było małe rozwarcie, a mały główką powoli układa się jak do porodu, poza tym sztywniej mi podbrzusze, kryzys formy przyszedł w niedzielę wielkanocną gdzie teraz ciężko mi chodzić, siedzieć i leżeć, ale wszystko da się znieść, a jak u Ciebie nadal świętujesz "miodowy miesiąc"
bibi1981 ciężko coś doradzić zwłaszcza, że większość z nas forumowiczek zmieniała klinikę z konkretnym nastawieniem na zabieg in vitro, trudno powiedzieć jaką alternatywę dla pacjentek mają wymienione wcześniej kliniki, jeśli chodzi o Parens to ogranicz się max do 3 IUI moim zdaniem proponowane przez dr M 6 podejść do IUI to naciąganie na kasę, zbadaj też tarczycę hormon TSH, a przed IUI wypadało by zrobić drożność jajowodów; jeśli chcesz leczyć się u dr M sama musisz wiele rzeczy dowiadywać się i sugerować ja tak przynajmniej robiłam
pozdrowienia dla mamusiek i staraczek

Kochane
urodziłam 01.04 czyli w prima aprilis:-) Poród naturalny na rycerskiej. Zajmowano się mną tam idealnie!!!!! Mały ma 56 cm i 3,5 kg. Jest śliczny i co najważniejsze zdrowy. Pozdrawiam i czekam kto po mnie przejął "ciążę". Wiecie o czym mówię:-D Macierzyństwo zajmuje mi każdą wolną chwilę, ale mąż dzielnie pomaga;-)
Pozdrawiam i trzymam kciuki

reklama
Do góry