reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

milena to chyba do mnie wpis ... :-D ja na 11 jestem umówiona do swojego gina jak wszystko pójdzie z planem bez opóźnień to o 12 będę już po rozmowie z dr, bajka najwyżej przeproszę i zadzwonie do bociana na rejestrację o proszę o konsultację innego dr, a ty w piątek jedziesz i już zostajesz ?

reklama
Witajcie,
betę powtórzyłam za 2 dni czyli 8 dpt i wyszła 0,11. Więc nici raczej z tego. @ jeszcze nie dostałam, mam tylko mocne bóle miesiączkowe i maleńkie plamienie i tak od soboty czyli od 8 dpt. Jeżeli do jutra nie dostanę @ to idę jeszcze raz na betę.

Milena, ja do punkcji i transferu podeszłam zupełnie normalnie Wzięłam prysznic, umyłam się normalnym żelem, którym się zawsze myje, nie mydłem szarym, umyłam włosy tym samym szamponem co zawsze i użyłam tej samej odżywki Pomalowane miałam też paznokcie Jedynie się nie perfumowałam, ale oczywiście dezodorant też użyłam. Myślę, że nie należy być zbytnio przeczulonym, tylko w miarę możliwości podejść do tego na luzie:tak:

Witam dziewczyny. Czy można dołączyć do Was?

Tak w skrócie. Staram się rok. Po zaniku @ poszłam do gin . Decyzja o staraniach. 8razy byłam na CLO - 3razy zmieniłam lekarza. Do jednej kobiety chodziłam i przez około rok nie powiedziała mi o pco , a przytyłam 12kg. Nowy gin stwierdził PCO, dostałam metformax3x1 i u nowego gin 2cykle na clo . Dzis jestem po wizycie nie brałam juz nic w tym cyklu, a samoistnie nie mam owu. Powiedział, że tylko kierować się już do kliniki żeby nie stać w miejscu. najbliżej mam do parensa 70km.
Wiecie może ile trzeba czekać na pierwszą wizytę ? Myślę zapisać się do Magonia.
proszę o jakies rady, opinie , wskazówki . naprawde bede wdzieczna. jestem podłamana bardzo :(
buziaki

Ostatnia edycja:
przepraszam, jednak wyświetlił się post więc ten kasuję bo sie powtórzył

Ostatnia edycja:
reklama
Rea przykro mi:( jednak nadzieja umiera ostatnia:) i jeszcze nie puszczam kciuków:)
Milena
ja myłam włosy normalnym szamponem. Ja starałam się przestrzegać zasad ale jak widać po Sisi to nie jest wyznacznikiem powodzenia:)
Milena
mam prośbę dowiedź się w piątek jak to u nich będzie z przepisywaniem leków z refundacją.
Witak Kis:) poprostu zadzwoń sobie jutro do kliniki i zapisz się na wizytę:) z tego co się orientuję to chyba najlepiej się zgłosić na wizytę w 2-3 dc. Weź ze sobą całą dokumentacje medyczną. Napewno dr zleci badania Tobie i Twojemu M i na ich podstawie będzie działał:)
Sisi piękny suwaczek:) ale mi się marzy podobny:)
Goyah teraz czekamy na Twój:)

Ostatnia edycja:
Do góry