Smerfetko od 17 dc dostałam gonapeptyl i następnie w 3 dc była wizyta i tego samego dnia badanie na e2 i lh. Jeśli są ok to 3 dc zaczynasz brać gonal. Po 6 dniach miałam kolejna wizytę i tego samego dnia badanie na e2. Po 3 dniach kolejna wizyta, badanie e2 progesteron i morfologia, ekg i po tej wizycie już miałam się za 2 dni zgłosić na punkcję i po 5 dniach transfer. Godziny wizyt uzależnione były od tego w jakich godzinach przyjmował lekarz. Jeśli rano to zaraz po badaniu krwi miałam wizytę, jeśli przyjmował popołudniu to rano zjawiałam się na pobraniu krwi a popołudniu wizyta.
Tak wyglądał długi protokół a Ty masz krótki więc nie wiem czy to będzie tak samo wyglądać. o dostępność lekarza się nie martw. Zawsze musi Cię przyjąć podczas stymulacji. Jedna wizytę miałam w czwartek, gdzie dr M. przyjmuje niby do 17 a było tyle dziewczyn, że weszłam o 20:-)
Dziewczyny widzę, że kolejna z Was robiła badania na CMVIgm. Czy to badanie może mieć wpływ na powodzenie in vitro? U mnie sytuacja wygląda tak, że ja tak naprawdę nigdy nie miałam zleconych żadnych badań hormonalnych i może oprócz endometriozy coś innego również utrudnia mi zajście w ciążę. Po @ mam się zgłosić na badanie kontrolne i myślałam, że może dr M. coś mi zleci podczas tych 3 miesięcy oczekiwania na kolejne podejście i chciałam w tym czasie chodzić do Parensa prywatnie ale wyczytałam dziś, że będąc w programie nie można do tego samego opeartora chodzić prywatnie. Miejmy nadzieję , że mimo to na kolejnej wizycie mnie jakoś pokieruje.