nika13
modlę sie o cud...
W ostatnich dniach nie zaglądałam na forum. Wczoraj przeczytałam zaległe wpisy i przyznam że jestem trochę zdziwiona pojawieniem się Dr Tomasza na forum. Z jednej strony rozumiem, że chciał "jakoś" dotrzeć do pacjentek z tego forum i wyprostować pewne sprawy i wątpliwości. Wydaje mi się jednak, że nie był to najlepszy pomysł Panie doktorze. dobrym rozwiązaniem byłoby stworzenie forum lub zakładki np: "zapytaj lekarza" czy coś w tym stylu ale na stronie internetowej Parensa. Może wtedy pacjentki nie błądziłyby a z konkretnym zapytaniem zwróciły się do konkretnej, kompetentnej osoby.
Co do personelu w Parensie to mam zastrzeżenia tylko do młodego, nowego personelu, dziewczyny gubią się trochę w udzielaniu informacji, obiecują że sie dopytają i oddzwonią z informacją i nie oddzwaniają, więc należałoby zrobić im jakieś szkolenie.
Co do personelu w Parensie to mam zastrzeżenia tylko do młodego, nowego personelu, dziewczyny gubią się trochę w udzielaniu informacji, obiecują że sie dopytają i oddzwonią z informacją i nie oddzwaniają, więc należałoby zrobić im jakieś szkolenie.
Ostatnia edycja: