reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

W ostatnich dniach nie zaglądałam na forum. Wczoraj przeczytałam zaległe wpisy i przyznam że jestem trochę zdziwiona pojawieniem się Dr Tomasza na forum. Z jednej strony rozumiem, że chciał "jakoś" dotrzeć do pacjentek z tego forum i wyprostować pewne sprawy i wątpliwości. Wydaje mi się jednak, że nie był to najlepszy pomysł Panie doktorze. dobrym rozwiązaniem byłoby stworzenie forum lub zakładki np: "zapytaj lekarza" czy coś w tym stylu ale na stronie internetowej Parensa. Może wtedy pacjentki nie błądziłyby a z konkretnym zapytaniem zwróciły się do konkretnej, kompetentnej osoby.
Co do personelu w Parensie to mam zastrzeżenia tylko do młodego, nowego personelu, dziewczyny gubią się trochę w udzielaniu informacji, obiecują że sie dopytają i oddzwonią z informacją i nie oddzwaniają, więc należałoby zrobić im jakieś szkolenie.

Ostatnia edycja:
reklama
Poza tym nie mam zamiaru rezygnować z forum, nawet jeśli zmieniłam klinikę. Ja czuję się po części związana z tym forum.
Przecież forum jest po to aby się wspierać i podzielić się swoja wiedzą i doświadczeniem. Ja mam jednak nadzieję, że nie wykruszycie się. W każdym razie ja zostaję i w będę się udzielać :)
Pozdrawiam wszystkich i witam na forum Karola :-)

Tomasz Magoń
"...Na forum już nie będę zaglądał, tak że można poprosić administratora o skasowanie mojego konta..."

Pan dr chyba sam musi to zrobić

dziewczyny nie odchodzcie z forum dopiero je znalazłam i chcialam sie udzielac razem z wami :(

Nika popieram i ja również zostaję mimo, że zmieniłam klinikę. Bardzo dużo mi pomogły wpisy Wasze i rozmowy na temat moich obaw mam tylko nadzieję, że nie będzie przeszkadzało reszcie, że teraz piszę o Bocianie. A jak sytuacja u Ciebie wiesz już czy jesteś w systemie Bociana byłaś już u nich?
Anikola zostań szkoda rezygnować :)

dziewczyny ktoras wie dlaczego na stronie parensa inseminacja nasieniem partenera oznaczona jest jako AIH a wy uzywacie skrótu IUI?

Milena, inseminacja sama w sobie jest określana skrótem IUI (intrauterine insemination), natomiast jeśli jest nasienie partnera, męża to AIH ( Artificial Insemination by Husband) jeśli nasieniem dawcy to AID (Artificial Insemination by Donor)

dziewczyny ja też nie odchodzę, podejrzewam a nawet jestem pewna że po każdej wizycie w drodze do domu jak to u mnie zazwyczaj jest nasunie mi się mase pytań które powinnam zadać p dr a tego nie zrobiłam:tak: chyba taki mój urok :-Dwięc napiszę moje obawy i pytania- razem zawsze do czegoś dojdziemy, ja też sugeruje zostać na forum i pisać tak jak to było przed pojawieniem się dr
milena inseminacja- iui to skrót (intrauterine insemination)

Nika popieram i ja również zostaję mimo, że zmieniłam klinikę. Bardzo dużo mi pomogły wpisy Wasze i rozmowy na temat moich obaw mam tylko nadzieję, że nie będzie przeszkadzało reszcie, że teraz piszę o Bocianie. A jak sytuacja u Ciebie wiesz już czy jesteś w systemie Bociana byłaś już u nich?
Anikola zostań szkoda rezygnować :)

Goya, ja teraz czekam na info z Bociana czy jestem w ich systemie i wtedy będę sie umawiać na wizyte :)

Aha no właśnie ja nie wiem czy dobrze to zrobiliśmy z m bo najpierw były wizyty i już zapisaliśmy się na 10 marca rozpoczęcie programu ale jak do tej pory nas nie przepiszą to będzie klapa w sumie mają prawie 3tyg więc miejmy nadzieję, że to będzie wg terminów o których mówią 2-3 tyg a Ty kiedy składałaś pismo? Czekasz na informacje od nich czy sama masz zadzwonić. Bo nam kobieta powiedziała, żeby się skontaktować przed wizytą.

reklama
Goya, mam dzwonić pod koniec lutego. Jak pojawię się wcześniej w ich systemie to mają do mnie zadzwonić, podałam im swój Pesel i nr tel.

Do góry