reklama
czerwona oliwka
Fanka BB :)
hej kobietki
Szklanej kuli co prawda nie posiadam, ale przewidzaiałam, że z forum klapa.
Nie pisałam chwile, bo w mojej najbliższej rodzinie urodziło sie dziecko i wykorzystuje ten czas ile sie da - nie wiadomo czy bedę kiedykolwiek miała okazje tulic takie maleństwo
. Takie moje prywatne babyboom.
Po "wtargnieciu" doktora na forum miałam z moim m trochę ubawu, bo jak teraz za dużo mówię, to m odpowiada "bądź grzeczna, bo cię lekarz namierzy":-)
kasia napisalaś, że bierzesz aromek od 3 dc, a czy masz się wstawić na monitoring? A to, że pomyliłaś w gabinecie dni cyklu to normalne, my wszystkie tam głupiejemy....
anikola trzymamy kciuki za wizyte.
Szklanej kuli co prawda nie posiadam, ale przewidzaiałam, że z forum klapa.
Nie pisałam chwile, bo w mojej najbliższej rodzinie urodziło sie dziecko i wykorzystuje ten czas ile sie da - nie wiadomo czy bedę kiedykolwiek miała okazje tulic takie maleństwo
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Po "wtargnieciu" doktora na forum miałam z moim m trochę ubawu, bo jak teraz za dużo mówię, to m odpowiada "bądź grzeczna, bo cię lekarz namierzy":-)
kasia napisalaś, że bierzesz aromek od 3 dc, a czy masz się wstawić na monitoring? A to, że pomyliłaś w gabinecie dni cyklu to normalne, my wszystkie tam głupiejemy....
anikola trzymamy kciuki za wizyte.
Cześć Dziewczyny
Kobieta zmienną jest
więc zostaję, skoro Wy nadal jesteście:-). Może nic straconego. Czerwona Oliwko wiem, co to znaczy mieć na rękach taką małą kruszynę
, bo miałam na co dzień kontakt z córką siostry, a teraz mieszka blok obok to kontakt z maleństwem nadal jest:-) Czerwona Oliwko, a Ciebie uwzględnili w planach na kwiecień? fajnie jakby, któraś z Was szła równo ze mną.
Hehe, ale się uśmiałam ze słów Twojego męża:-)
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Hehe, ale się uśmiałam ze słów Twojego męża:-)
czerwona oliwka
Fanka BB :)
Kochana ja jeszcze nie wiem. Jak dostanę @ to zadzwonie i umówię się na koniec marca jesli bedzie dla mnie miejsce. Jeśli nie to spokojnie bedę czekać i troche mniej pasa zaciskać. Na razie sie nie gorączkuje.
anikola poprzedni raz zaczynałyśmy prawie równocześnie, ale ja miałam falstart to może teraz?:-)
anikola poprzedni raz zaczynałyśmy prawie równocześnie, ale ja miałam falstart to może teraz?:-)
Ostatnia edycja:
dziewczyny fajnie ze jestescie wczoraj czytalam forum od 50 strony do 1 w nocy dzis chce przczytac od poczatku.
Martwi mnie fakt że nie które z Was podchodziły juz do IUI kilka razy i nic. Ja glupia mam nadzieje ze uda sie za pierwszym razem bo w sumie to u mnie nie wiadomo dlaczego nie wychodzi. M ok i ja już tez mimo ze mam drozny jeden jajowod, hormony w normie i to jest najgorsze ze nie wiesz dlaczego nie zachodzisz.
w najlblizym tygodniu maja mi robic te wszytkie wymazy i posiew. chialam odrazu na wirusy sie zapisac ale pielagniarka odrazila ze jakby cos bylo nie tak w tych wymazach to badania sie przeterminuja i trzeba bedzie powtarzac. Takze według mnie uczciwie sprawe przestawiła. zrobic jak bedzie dobrze w wymazach i to mi sie spodobalo. moze po waszych komentarzach troche zmienili podejscie.
Jak wygladaja te wymazy? fajnie by bylo gdyby u nie bylo wszytsko ok to moze po miesiaczce w marcu zrobia mi inseminację?
dziewczyny jak to bylo u was z tym IUI? jakies tabletki, zalecenia i skad oni tak dokladnie co do godziny wiedza kiedy inseminowac?
Martwi mnie fakt że nie które z Was podchodziły juz do IUI kilka razy i nic. Ja glupia mam nadzieje ze uda sie za pierwszym razem bo w sumie to u mnie nie wiadomo dlaczego nie wychodzi. M ok i ja już tez mimo ze mam drozny jeden jajowod, hormony w normie i to jest najgorsze ze nie wiesz dlaczego nie zachodzisz.
w najlblizym tygodniu maja mi robic te wszytkie wymazy i posiew. chialam odrazu na wirusy sie zapisac ale pielagniarka odrazila ze jakby cos bylo nie tak w tych wymazach to badania sie przeterminuja i trzeba bedzie powtarzac. Takze według mnie uczciwie sprawe przestawiła. zrobic jak bedzie dobrze w wymazach i to mi sie spodobalo. moze po waszych komentarzach troche zmienili podejscie.
Jak wygladaja te wymazy? fajnie by bylo gdyby u nie bylo wszytsko ok to moze po miesiaczce w marcu zrobia mi inseminację?
dziewczyny jak to bylo u was z tym IUI? jakies tabletki, zalecenia i skad oni tak dokladnie co do godziny wiedza kiedy inseminowac?
anikola i to mi się podoba wszystkie nadal jesteśmy w komplecie :-)
czerwona oliwko bądź grzeczna, bo cię lekarz namierzy"
:-)
dobre też się uśmiałam
milena wymazy wyglądają tak jakby pobierali ci cytologie, także spoko, mi robiła jedna z pielęgniarek, ale tobie może robić dr przy okazji wizyty, ja na początku brałam aromek, estrofen i ovitrelle(na pęknięcie)później dr przepisał mi oprócz aromka zastrzyki Gonal F i na pęknięcie. Ovitrelle podaje się na pęknięcie jajeczek 36-38 godz po zastrzyku jajeczka pękają ale chyba nie wszystkie bo u mnie na początku wszystkie pękały a później jeden zostawał do "domu" po insem zaleca się współżycie ale to dr będzie mówił po zabiegu
czerwona oliwko bądź grzeczna, bo cię lekarz namierzy"
![biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif](https://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
milena wymazy wyglądają tak jakby pobierali ci cytologie, także spoko, mi robiła jedna z pielęgniarek, ale tobie może robić dr przy okazji wizyty, ja na początku brałam aromek, estrofen i ovitrelle(na pęknięcie)później dr przepisał mi oprócz aromka zastrzyki Gonal F i na pęknięcie. Ovitrelle podaje się na pęknięcie jajeczek 36-38 godz po zastrzyku jajeczka pękają ale chyba nie wszystkie bo u mnie na początku wszystkie pękały a później jeden zostawał do "domu" po insem zaleca się współżycie ale to dr będzie mówił po zabiegu
Ostatnia edycja:
milena a tyś już dostała od dr recepte ? ja miałam aromek od 3dc 2x1(10szt), a 8-10dc miałam się zgłosić na usg i wtedy dr resztę mówił, tzn ile mm mają pęcherzyki ile endo i kiedy zastrzyk zaaplikować sobie, spokojnie to nie takie straszne ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czytam od początku i będę teraz może starocie pisać ale jakie to dziwne a zarazem śmieszne że te nasze chłopy podobne jeden do drugiego
(str.4 i 5) mój też tylko mięso na obiad, pierogi ze szpinakiem ble
taki już ich urok. Jeżeli chodzi o badania to chociaż mój nie miał z tym problemu. Nie było jakieś rozmowy ze nie pójdzie po prostu poszedł. On bardzo pragnie dziecka. M zgadza się na wszystko i na invitro i juz nawet o adopcji rozmawialiśmy. Kocham go za to. Narazie skoro jest szansa na inseminacji to próbujemy