Witajcie dziewczyny! Rzedko zaglądam na forum ostatnio i sie udzielam ale jak mam chwilkę to zarkan na forum aby poczytać co u was ale wam kibicuje, zwłaszcza Ninie bo miałyśmy podobne wyniki a ja jestem przykładem ze mozna mieć dziadzie nawet w beznadziejnym przypadku! Ja od 6 maja jestem mama małej Lenki! Mała jest aniołkiem i jestem w niej zakochana od pierwszego wejrzenia rosnie jak na drożdżach i zaczyna ciagle sie śmieć teraz muszę nadrobić zaległości z ostatnich 2 miesięcy pozdrawiam Was!
reklama
Witaj Kimka Kochana!!!!
Gratulacje!!! Rany ale się cieszę, że Malutka jest już na świecie! śliczne imię wybrałaś ojj zazdroszczę CI tego szczęścia może kiedyś ja też zostanę mamą...
aż mi się sama buzia uśmiecha na myśl o Twojej Lence
Gratulacje!!! Rany ale się cieszę, że Malutka jest już na świecie! śliczne imię wybrałaś ojj zazdroszczę CI tego szczęścia może kiedyś ja też zostanę mamą...
aż mi się sama buzia uśmiecha na myśl o Twojej Lence
Nuna ja wierze ze i tobie sie uda! Pamiętaj ze u nas z jednej komóreczki i sie udało! Spróbuj w Białymstoku moze akurat sie uda. Moze jakieś nowe badania bedą i sie załapiesz na darmowe in vitro jak jak. Nie trać czasu tylko próbuj!
Witajcie dziewczyny
Chciałam zachęcić wszystkich którzy jeszcze nie skorzystali z konsultacji w Klinice Bocian. Choćby sytuacja była beznadziejna zawsze warto zasięgnąć opinii innego lekarza. Ja byłam zdeterminowana , już po jednej nie udanej inseminacji w Rzeszowie podjęłam decyzje o zmianie kliniki. Niemożliwe stało się możliwe, nie warto kierować się tylko tym co mówią lekarze, czasem intuicja i motywacja do działania znaczą więcej niż wszystkie opinie . Wszystkie chętne dziewczyny zapraszam do rozmowy ;-)
Pozdrawiam wszystkie starające się ;-)
Life is go on ...
Chciałam zachęcić wszystkich którzy jeszcze nie skorzystali z konsultacji w Klinice Bocian. Choćby sytuacja była beznadziejna zawsze warto zasięgnąć opinii innego lekarza. Ja byłam zdeterminowana , już po jednej nie udanej inseminacji w Rzeszowie podjęłam decyzje o zmianie kliniki. Niemożliwe stało się możliwe, nie warto kierować się tylko tym co mówią lekarze, czasem intuicja i motywacja do działania znaczą więcej niż wszystkie opinie . Wszystkie chętne dziewczyny zapraszam do rozmowy ;-)
Life is go on ...
Witajcie dziewczyny
Life is go on ...
Załączniki
Jaki duży chłopak ;-) a jaki ruchliwy :-) , mam nadzieję że będzie okazja poznać osobiscie ;-)
Madziulka Rz
Fanka BB :)
Milena cudny mały , zdrówka dla niego ;-)
pozdrawiamy razem z Kacperkiem , który waży już ponad 220 gram ;-)
pozdrawiamy razem z Kacperkiem , który waży już ponad 220 gram ;-)
Madziulka Rz
Fanka BB :)
jestem za , tylko trochę nas mało chyba ?
reklama
O komu to szkodzi że mało
stworze grupe kto chce to niech napisze do mnie. grupa bedzie tajna nikt nie bedzie mogl nic widziec poza nami oczywiscie. obce osoby nie beda mogly obsrewowac i dołaczac bezposerdnio
stworze grupe kto chce to niech napisze do mnie. grupa bedzie tajna nikt nie bedzie mogl nic widziec poza nami oczywiscie. obce osoby nie beda mogly obsrewowac i dołaczac bezposerdnio
Ostatnia edycja: