reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

cześć Dziewczyny,
Dawno mnie tu nie było, ale też dużo się u mnie wydarzyło, w związku z tym mało wolnego czasu:-) 20-go urodziłam śliczną córeczkę-Lenkę, 3610g, 52 centymetry Niunia jest cudowna, czasami grzeczna, ale są dni, kiedy daje popalić:tak:
Trzymam mocno kciuki z te z Was, które już na finiszu, jak również za te, które czekają na swój CUD :biggrin2:
Niestety nie dam rady przyjść na spotkanie, trochę jeszcze za mała moja córeczka,ale myślami będę z Wami:tak:

pozdrawiam

reklama
Hej dziewczyny to może być najbliższy piątek. Mi również pasuje. To tak jak ostatnio Millenium Hall?? Godziny popołudniowe, może być 17??
Sisi gratulacje.
Katarina Tobie również gratuluje.

Sisi gratuluję córeczki :-)
Dziewczyny mnie niestety ale nie będzie na spotkaniu :-( , jestem w sszpitalu- trwa moja bezsenność, nie sądzę żeby jutro mnie wypuścil,

reklama
Do góry