reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

To wpis od kasik36 z watku iui. Na pewno się nie obrazi nawet mogłabyś do niej napisać. Ona niestety jest specjalistka w tych sprawach

hsg i histeroskopia to dwa rozne badania. Przy hsg sprawdza sie tylko droznosc jajowodow podajac kontrast a histeroskopia jest pod narkoza i bardziej inwazyjna. Sprawdza sie wnetrze macicy, pobiera wycinek itp.
Ja miałam histeroskopie bi nie było prawie w ogóle bólu tylko takie ciągnięcie

reklama
Majeczka co teraz. Laparoskopia? To juz nie boli tylko tydzień chodzi się tak trochę połamana i tez ciągnie :)
nie wiem co robić - laparoskopia i to drugie badanie histeroskopia, ale lekarka nie daje dużych szans, że to pomoże, mogę mieć bardzo duże zrosty po operacji i nie daje wiekszych szans, decyzja teraz należy do mnie

Mi przy laparoskopi udało się odróżnić tylko jeden. Majeczka może zacznij brać pod uwagę in vitro. Póki sa świeże pieniądze

Katarina zapłaciłam za histeroskopie diagnostyczną 900zł bo może też kosztować chyba 1100 jak trzeba pobrać materiał do badania. Trochę kosztuje ale postawiłam wszystko na bociana
A na spotkanie piątek to mi odpowiada :-)

Witam,
mam pytanko czy to normalne , że przed in vitro dostaje się tabletki anty? którego dnia cyklu zaczyna się przygotowanie?
moje działania sierpień :-D
Milena trzymam mocno kciuki , piękny wynik :-)

Ostatnia edycja:
madziulka tabletki anty to normalne. Jeżeli idziesz długim protokołem to pod koniec cyklu z anty dostaniesz zastrzyki na wyciszenie. Po odstawieniu anty dostaniesz @ i w 2 dc badanie hormonów i zaczynasz stymulację:))

Majeczka niepłodnośc wtórna również kwalifikuje do programu.

reklama
Oliwko dziękuję za odpowiedź , wcześniej doktor mówił ,że ze względu na mój wysoki wynik AMH pójdę krótkim protokołem .
Teraz od 1 dc mam zażywać tabletki anty ,a po okresie przyjść na posiew by sprawdzić czy wszystko ok.

Do góry