reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
Joasik nic nie wspominasz czy jesteś chętna na spotkanie;-)mam nadzieje, że tak:-)
Nuna idę na 21 do Romana. Mój się najbardziej obawia, że na mecz nie zdąży;-)

Hej dziewczyny ja wracam dopiero 28 lipca i zaraz jadę pewnie do białego. :wściekła/y: Szkoda, ale jak ustalicie jakiś termin i akurat nie będę w Paryżu lub w Białym to możecie na mnie liczyć. Chętnie się spotkam, ale zawsze jest tak że wszyscy nie dadzą rady w tym samym terminie. Więc nie zwracajcie uwagi i jak się nie wszyscy zbiorą to i tak organizujcie spotkanie.
Majeczka ja miałam hsg i nie masz się czego bać. To prawie nie boli ja nawet nie brałam tabletek przeciwbólowych. Także luzik i bez stresu, jedyny dyskomfort jest taki że jest tam przeważnie 3 osoby w gabinecie. Poza tym wszystko oki.
Natomiast odnośnie wizyty w 2-5 dniu to przeważnie każda jeszcze ma krwawienie. Lekarze biorą takie rzeczy pod uwagę;-)

nuna25, dzieki za odp. sama nei wiem dlaczego tak plemię, owu nie było. Może nowy gin zleci jakieś konkretne badania.

Hej dziewczyny :happy:
Majeczka jeśli hsc to histeroskopia to ja tez miałam robiona pod narkoza w bocianie i po lekkie krwawienie ale nic nie bolało mnie później. I ja nawet po 2h już wracałam do rzeszowa.
Anikola ja na spotkanie również bardzo chętnie i nawet jak Sisi bardziej w tygodniu by mi odpowiadało (bo często wyjeżdżamy na weekendy) i teraz nie powiem czy 26.07 będę. Ale przecież może nie skończyć się na jednym ;-) i rea dobrze pisze.

Pozdrawiam :-)

P.S. Milena powodzenia ....

anikola nie wspominam o spotkaniu, bo nie wiem czy będę. Na temat terminu nie wypowiadam się bo jestem na wolnym więc teoretycznie każdy jest dobry:)bardzo bym chciała, ale ja mam sporo do Rzeszowa, więc wymyśliłam to tak, że jak ustalicie kiedy to ja zacznę planować tak by być:) ale jeśli o mnie chodzi to w tygodniu nawet lepiej:)

Ja też miałam HSG i bałam się bardziej niż to warte było, gdyż naczytałam się za dużo:) ale nie wiem czy majeczce o hsg chodzi czy o hsc - co za nazwy:)

reklama
Witam wszystkie. W końcu w domu. Pobrano mi 16 jajeczek :) transfer prawdopodobnie w poniedziałek. Dziewczyny kiedy mogę zadzwonić do labo ile się zapłodniło? Jak się rozwijają? Czy oni dzwonią.

Do góry