reklama
Tak Sisi w Rzeszowie. Myślałam o sobocie , bo wiem, że nie wszystkie mieszkacie w Rzeszowie i środek tygodnia pewnie dojeżdżającym by nie pasował, no ale może się mylę więc czekam na Wasze typy.
Sisi pewnie gdzieś w jakimś pubie byśmy się umówiły ale o takich szczegółach będziemy pisać na priv:-)
Sisi pewnie gdzieś w jakimś pubie byśmy się umówiły ale o takich szczegółach będziemy pisać na priv:-)
katarina123
Fanka BB :)
Anikola to sie nazywa pech
ja bylam wczoraj na usg i mam widoczne cialko zolte to chyba jeszcze ten @ nie przyjdzie teraz to juz iech spada
a co do spotkania mnie od soboty nie ma w kraju
rea Twoja decyzja ja często myślę za lekarza takie czasy
poza tym nie znam dziewczyny która ma problemy z zajsciemw ciazy i nie miała histeroskopi lub laparo.
katarina123
Fanka BB :)
anikola ktory masz dc ? jaki miałas protokoł ja mialam długi wiec u mnie wyciszacze działaja....nich sie to reguluje bo wracam po maluszka moze sierpien moze wrzesie jesli dr z krk zadyzduje ze moja macica nie bedzie robic przeszkód...
myślę, że tak Kochana
bardzo chętnie Was poznam
chociaż może też się tak okazać, że już się znamy, tylko nie wiemy o tym hihi, ale by było
A u mnie z tej pięknej owulacji nici
w piątek na usg pęcherzyk miał prawie 19 mm, a w poniedziałek w Warszawie kobitka mi też robiła usg to już miał 25 mm! Więc sobie przerósł...i terax ciekawe czy sam pęknie, jeśli nie to znowu będę coś musiała brać...zastanawia mnie to, że mam nadal dużo śluzu. No nic, oby do @
Anikola a TY o której masz wizytę? do kogo idziesz?
A u mnie z tej pięknej owulacji nici
Anikola a TY o której masz wizytę? do kogo idziesz?
reklama
Kis wydaje mi się, że przy braniu dupka nie powinny się pojawić takie plamienia z krwią, tym bardziej w tych dniach cyklu, może skonsultuj to z lekarzem?
A jeśli chodzi i wizyte pomiędzy 2-5 dc to nie ma znaczenia, że masz @, lekarze muszą Cię zbadać, zresztą ja myślę, że oni są przyzwyczajeni do tego. Ja sama kiedyś byłam na usg i jeszcze krwawiłam i dla lekarza to było csałkiem normalne.
A jeśli chodzi i wizyte pomiędzy 2-5 dc to nie ma znaczenia, że masz @, lekarze muszą Cię zbadać, zresztą ja myślę, że oni są przyzwyczajeni do tego. Ja sama kiedyś byłam na usg i jeszcze krwawiłam i dla lekarza to było csałkiem normalne.